Şimdi Ara

Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
31.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir satıcı bildiği halde ölümcül bir kusuru saklıyorsa (boş airbag gibi) ve sevdiklerime zarar gelirse bu yüzden ömrümün gerisini hapiste geçirmeye hazırım bu kadar net bir durum ekmekle filan alakası yok. İlân sahibi durumunu izah etmiş gereğini yaparsa paşa paşa plaka mesajımı silerim elbet. Ama sahtekârlığı (bu araç üzerinden değil) savunanlar vicdanlarında ki kiri nasıl silecekler bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden böyle bir mesaj beklemezdim hocam :(
    Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç)

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Bu adam ya saf yada kafadan sikintili.
    Haktan, hukuktan, ekmekle oynamaktan bahsedip; bi insanin bi insani oldurmesini hakli gorebilen, tutarsiz ve sakat dusunceye sahip biri.
    Haktan hukuktan bahsedip "seni oldurse haklidir." demek tam anlamiyla tutarsizlik.Dedigim gibi bu insani ciddiye almamak lazim.
    Birde seni bu paylasimindan dolayi sikayet etmeli diye akil veriyor, asil ben onu "seni oldurse haklidir." sozunden dolayi sikayette bulunsam yeridir.
    Dedigim gibi ya saf ya sikintili bi tip.Dikkate almamak lazim bi tipi.

Bu @Tulparhan denen tip bircok konuya boyle suclulari savunan mesajlar yazmis, dedigim gbi ya trol yada kafadan sikintili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyol008 -- 11 Aralık 2019; 3:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alllbatros

Arkadaşlar iyi akşamlar bu aracın sahibi benim.Öncelikle belirtmek isterimki yazılanlar karşısında çok üzüldüm çünkü sahtekarlık diye bahsettikleri bir olay yoktur. Ben aracımı satlıga cıkarttıgımda aracımda böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum.Bu arkadaş bana söyledi.Sonrasında düzeltme imkanım olmadı ama bu olay ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.Ben aracı almaya gittiğimde sağ 3 parçasında boya vardı ve bindiğim günden beri aracıma çok iyi baktım.Aracıda siz şikayet ettiğiniz için değil ben kaldırdım ilandan.İnsanları tanımadan burdan yazıp duruyorsunuz.Ewet bir mesaja yazıldığı gibi ters cevap verdim çünkü 1 gece önce bu konuyu açan arkadaş dalga geçer gibi arabaya 47000 tl veririm dedi.Bende doğal olarak sinirlendim.1 gün sonrada başka bir arkadaşı aynı mesajı atınca doğal olarak sinirlenıyor ınsan.Kimsenin kimseyi kandırması gibi birşey söz konusu değil.Zaten böyle bir durumda bir insan arabanın plakasını açık tutar mı.Bu platforma üye olup durumu anlatmak istedim inanmak inanmamak size kalmış.Ama böyle sahtekar dolandırıcı gibi kelimeler hos şeyler değil.İyi geceler herkese.
    valla çok güzel üfürüyorsun
    20.000 kayıt var sağ tarafta boya var yersen
    adam sms sonucunu söylüyor hala ayak yapıyorsun
    burdan 50 kişi sana sordu önden kazayı söylemiyorsun
    aferin çok iyi yaptın yalan söyledin araban artık mimlendi satamazsın.

• İnstagram dan sahibindenci adlı sayfaya gönderin yazışmaları onlar gereğini yapıyorlar fazlasıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

ekspertiz videolarını izleye izleye direnç falan öğrenmişsiniz sizi de dükkana alalım isterseniz ?

olsun yinede evine ekmek götürüyor ifşa yapmak doğru ve etik değil.

TCK ya göre de ifşa suç olarak değerlendirilir.
    dolandırıcı kitleyi ifşa etmek mi suç? o zaman uğur dündar arena'yı sunarken gırla suç işliyordu

peki onların yaptığı ne? insanların hayatıyla oynamak suç değil mi? airbag'i sağlam diyerek sana satıyor. hem dolandırıcılık suçu, hem de dolaylı yoldan cana kast etme suçu.
  • Çok yamyam var böyle. İnsan bindiği arabayı bilmez mi.
    Hepsi hikaye.

BOLMOYORUM HOBOROM YOKTO.

Güzel taktik. Çoğu zaman işe yarıyor ama.
    Kul hakkına giriyorlar, haberleri yok.
  • araba piyasasinda birbirini şey etmeyen yok maalsef. 2 aydır bakıyordum, hemşireden araba aldık, temiz dediği araçta, debriyaj , rot balans, kumanda pili bitik, klima soğuk verimli değil ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "yavşak" kelimesinden dolayı suç duyurusunda bulunun, e-devlet üzerinden kısa bir dilekçe ile bunu yapabilirsiniz.
    Hakaret uzlaşmaya tabii olduğu için güzel de para alırsınız
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Araç alacakların muhakkak okuması lazım.
  • Genel yargıda bulunmak istemiyorum ama ilanda telefon numarası olmayan kişilerden uzak durmaya çalışıyorum geneli al satçı oluyor eşinin baldızının numarası ile hesap açıyor mesaj ile kendi numarasını veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben alcaktım ilan kalkmış püüüü
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    O zaman aracın kusurlarını gizleyerek satmaya,yuzsuzluk yapmaya çalışmasın.İnsanlar para kazanmak için emek veriyor.Sonra da parasını bunlara kaptırıyor.Dikkat çekmek için saçma saçma davranmayın.

• Neden zibidi arabaları hep pert

Leon golf civic vs.

• FrecoB kullanıcısına yanıt
    ya da karaktersiz
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen trol müsün. TCK nun hangi maddesinde ifşa suç olarak geçiyor yazar mısın? TCK nunda özel hayatı ifşa, gizli bilgileri ifşa gibi şeyler suçtur. Dolandırıcıları ifşa etmek hiçbir zaman suç olmadı. Meydanı boş bulup işkembeden sallamayın
  • Sinkaflı küfürleri editlemenizi rica ediyoum.

* Şahsa Hakaret/Küfür
    * Müslümanlara dolaylı yoldan giydirme

aksi takdirde şikayet edeceğim...

ailenizin sevimli trolü olabilirim ama yinede şikayet ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.