Şimdi Ara

Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
31.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arsızlığın lüzumu yok. Evine ekmek götürmek değil sizinki. Sizinki evine ekmek götürenlerin ekmeğini çalmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratakyol008 M kullanıcısına yanıt
    Düzelterek ilana tekrar koydugumda görürsün dürüstmüyüm değilmiyim.Sadece söylemek istediğim şu arabanın böyle satılması zor olacaksa binmeye devam ederim.Ama hala amacın kavga etmekse edelim.

• Alllbatros A kullanıcısına yanıt
    Özellikle takip edeceğim ilanı.

Bu baska biri arabayı sorunca niye hasarı gizlediginizin cevabı değil ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alllbatros

Arkadaşlar iyi akşamlar bu aracın sahibi benim.Öncelikle belirtmek isterimki yazılanlar karşısında çok üzüldüm çünkü sahtekarlık diye bahsettikleri bir olay yoktur. Ben aracımı satlıga cıkarttıgımda aracımda böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum.Bu arkadaş bana söyledi.Sonrasında düzeltme imkanım olmadı ama bu olay ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.Ben aracı almaya gittiğimde sağ 3 parçasında boya vardı ve bindiğim günden beri aracıma çok iyi baktım.Aracıda siz şikayet ettiğiniz için değil ben kaldırdım ilandan.İnsanları tanımadan burdan yazıp duruyorsunuz.Ewet bir mesaja yazıldığı gibi ters cevap verdim çünkü 1 gece önce bu konuyu açan arkadaş dalga geçer gibi arabaya 47000 tl veririm dedi.Bende doğal olarak sinirlendim.1 gün sonrada başka bir arkadaşı aynı mesajı atınca doğal olarak sinirlenıyor ınsan.Kimsenin kimseyi kandırması gibi birşey söz konusu değil.Zaten böyle bir durumda bir insan arabanın plakasını açık tutar mı.Bu platforma üye olup durumu anlatmak istedim inanmak inanmamak size kalmış.Ama böyle sahtekar dolandırıcı gibi kelimeler hos şeyler değil.İyi geceler herkese.
    şimdi bu aracın önden kazası var mı yokmu hocam?

var dersen diyeceğim ki madem var diyebiliyorsun ikinci mesajda neden demedin?

yok dersen adam detaylı araştırmış önden hasarlı bu araç nasıl yapalım?

asıl soru aslında bu araç önden kazalımı diye sormak değil.

bir kişiye yalancı üçkağıtçı demek için ne gibi şeyler yapması gerekir?

Misal sizin ilan. ne yazsanız insanlar size dolandırıcı derdi? bu soruyu kendinize sorun. sonuç cevabında zaten. birdaha da yalan yanlış ilanlar açmayın. unutmayın bu foırumda hakimi de var savcısı da var avukatı da var. Bir kişiyi nickinden kim olduğunu anlayamazsınız. Adamın boş vakti vardır ağlatır hocam inan seni düşündüğümden yazıyorum. Başka amacım yok. hayırlı satışlar.

• Bu arabayı yakın zamanda Tarcanlar'ın kanalında görürüz demedi demeyin

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    Agziniza saglik, durust olsa ilani duzeltirdi yada ikinci sorusumusda kusurunu soylerdi.
    Istanbul dan cikip Mersin e gidecektim okadar yol tepicektim.
    Yazik bu kadar basit olmamali!

• Aaa bende bilmiyordum.
    Dedikten sonra....
    Aracın kazası yoktur.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar

• Buda sorgulama mesajinin tam hali bilgilerinize...
    Mesaj: (1/3) SK83 plakali RENAULT LAGUNA 2.0 (170) PRIVILEGE markali araca ait 19.02.2017 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 79756, Iscilik Toplam Tutar: 3000TL, Parca Toplam Tutar: 11961.21TL, Degisen Parca Bilgileri: TORPIDO(1 adet, Orijinal), YOLCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), FAR KOMPLE SOL(1 adet, Orijinal), ON TAMPON(1 adet, Orijinal), AIRBAG KONTROL UNITESI(1 adet, Orijinal), FAR KOMPLE SAG(1 adet, Orijinal), ON CAM(1 adet, Orijinal), SURUCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), ON TAMPON IZGARASI( B003

Mesaj: (2/3) 1 adet, Orijinal), ON PANEL(1 adet, Orijinal), ON TAMPON DEMIRI(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI(1 adet, Orijinal), SAG ON EMNIYET KEMERI(1 adet, Orijinal), ON TAMPON SPOYLERI(1 adet, Orijinal), MOTOR KAPUT MENTESESI SOL(1 adet, Orijinal), MOTOR KAPUT MENTESESI SAG(1 adet, Orijinal), EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 8.50 TL'dir. B003

• Bende yazacam bakalim bana ne dicdk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kişisel hesaplaşma üzerinden bir yere varılmaz.burasi otomobil forumu doğrular üzerinden kişilere takılmadan konuşmak gerek.

Kimsenin nazarı dikkatini çekmemiş 2. Sayfadaki mesajım lakin sadece araç ilanından yola çıkarak dolandırma şansınızı yüzde 50 düşürmek mümkün.(ilandan bağımsız konuşuyorum)

40 yüz para istediğiniz bir aracın satış ilanı açıklayıcı olmalı

-tramer kaydı muhakkak resimlerde olmalı
    -boyali ve değişen parçalar muhakkak ilanın açıklamalar kısmında olmalı

Bunlar yoksa ,direk elemelisiniz

-Açıklama kısmı çok kısa ise(arayın görüşelim gibi).direk eleyin.cuvalla para vereceğim araci tanıtacak bir ilan hazırlamak 10 dakika.bu saygıyı göstermeyen kişiden araç alınmaz veya gizlediği biseyler vardır

-arabasina anlam yükleyen mesajları direk eleyin,Manisa'da tekkkkkk,yavru ceylanım satistaaaaaa gibi vurgular varsa bilinki aracın ederi 100 se ilana 120 den giriyordur,kaziklanacaksiniz

-boya takıntısı olan aramasın,kalbinizi kırarım tarzı cümleler geçiyorsa o ilandan uzak durun,alıcıyı tehdit etmek alışverişin ruhuna aykırıdır.oluculerden uzak durmak isteniyorsa kibar bir dille pazarlık yoktur yazarsın.

-direksiyonu eldivenle tuttum,koltuğa oturanin poposuna naftalin bağladım tarzı olanlardan uzak durun,bunların mali çok kıymetlidir.titiz kullanmak artidir ama bunun için destan yazmaya insanlık dersi vermeye paragraflar harcamaya gerek yok.

Uygun bir ilan, satış dili ile kısa, aciklayici ve her kelimesi ürünü basit dille anlatma ile olur.

Boyle birkaç basit şeye dikkat ederek riskinizi minimalize edersiniz.

Malina güvenen insan sade bir dille soru işareti bırakmadan herşeyi yazar.yazmiyorsa birseyler saklanıyor olabilir

Misal konu sahibi yerinde ben olsam,8-10 lira verip mesaj sorgulama yapmazdım bile.cunku ilgili ilan resmen benimle ilgilenmeyi diye bagiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 11 Aralık 2019; 0:28:48 >

• muratakyol008 M kullanıcısına yanıt
    Savcılığa şikayet dilekçesi vermesi durumunda suç işlemiş sayılmaz zira ortada bir suç yok fakat ilan plakası dahil burada paylaşmak,kötülemek ve baltalamak suçtur.
    Ben arkadaş ile görüşüp savcılığa vermesi için ikna edeceğim :)
  • Cok kiymetli bi aciklama olmuş, agziniza saglik.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hükmü vermissin zaten sayin savcim:)))Hukuk bilgin önunde egiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyol008 -- 11 Aralık 2019; 0:35:16 >
  • Şu tramer kaydindan bile alinir şu araç
    Yahu bu memlekette hava yastiklari ve emniyet kemerleri serviste orjinali ile degismis arac yok denecek kadar az
    Sizin icin konusmuyorum ama bu insanlari anlamiyorum hasar kayitsiz merdiven alti yerlerde tamir gormus airbagli araci alacagima mis gibi hasar kayitli yetkili serviste adam gibi yapilmis arac alirim

Iyilerin dostu, kötülerin düşmani GAZMAN vardi ya

Sanada bi slogan buldum,

Kötülerin dostu, iyilerin düşmanı TULPARHAN :))))

• Mesela öyle bir durumum yokta.aracimi bugün ilana koysam şu şekilde olurdu.

Aracı 1 yaşında 40 bin km de iken ilk sahibinden aldım.

2 senedir de ben kullanıyorum.(şuan 90 bin km'de)

Alırken sağ ön camurlukta 15 cm boya vardı.harici boyasız ve degisensizdi

Araç bende iken,arkamdaki park halindeki aracın el frenini çekmemesi sebebiyle kayarak arka tamponuna çarpması ile arka plastik tampon zarar gordu.yetkili serviste onarıldı bundan dolayı 800 TL tramer görünüyor.tramer raporu resimlerde mevcuttur.bu ufak kazanın resimleri arzu edene whatsupp tan gönderebilirim(evet 800 TL lik ufacık bir kazanın resimlerini hala saklıyorum,bu bence bir sorumluluk)

-garantisi bitmesine rağmen yetkili serviste tüm bakımları yapilmakta,bulunduğum şehirde yetkili servis olmamasına karşın her yıl 350 km yol gidip gelerek aracımı sadece yetkili serviste bakımlarını yaptıracak kadar titiz bir kullaniciyim.

-ben ***şehrinde yaşamaktayım.ailem Ankara'da. 2 yılda 50 bin km *** şehrinde yapmak imkansıza yakın,anlayacağınız üzere km çoğu hafta sonları ****-ankara arası uzun yolda yapilmistir.

Pazarlık cüzi bir miktar,o da araç başında olur.harici birşey çıkarsa eksper ücreti tarafimdan katsilanacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 11 Aralık 2019; 0:44:42 >

Trollsen başka kapıya. Sevdiklerine acırım yoksa edilecek beddua belli senin gibilere...

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Alinir arkadasim kaldiki bende uygun bi indirim yaparsaniz alabilirim dedim.aklinizaki fiyat ne diye sordu o, aklimdaki fiyati soyleyincede celallendi sacma bi sekilde.Olmaz deyip konuyu kapatacagi yerde.

Mesele aracin kusurunu ikinci soruşumuzda aciklamamasi.
    Dese budur kusuru fiyatida budur,isine gelen alir gelmeyen almaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.