Şimdi Ara

Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
31.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolandırıcıya ceza olmayınca böyle işte birde hemen sorgulatınca çıkıyor bunun ne dlolandırıcılıkları var üstüne
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    ayıp oluyor, kötü niyetlerinize karşılık bilmukabele
  • Arkadas dolandiricilik hazirlik okuyor galiba daha cok yolu var satis yapabilmesi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sattığı arabada dünyanın emeğini verip para biriktirip sağlam aldığını düşünen adama yazık değil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

fark etmez insanlar evlerine ekmek götürüyor, zorla satmıyorlar yazıktır günahtır ekmekleriyle oynamak size yakışmaz
    Evine ekmek değil yetimin hakkını götürüyor. Rezil insanlarsınız. Ahlaksiz terbiyesizler

• Bu tip insanlar yüzünde Türkiye de 2.el araç alınmaz.

• Bu ülkede gerçekten 2. El araç alınmaz

• Gerçekten mesajlar süper.Süpersiniz arkadaşlar

• Sorgulattığın mesajı yazılı olarak atar mısın biz de kopyala yapıştır ile usandırıp kaldırmasına vesile olalım.

• Kaldirmis ilani zaten.

• Adam bence doğru söylüyor. Tramer kaydı 0 olan bir araba vardı expertiz işi yapan arkadaşıma aracı gösterdim araç pert dedi. Üstelik adam aracı 1 sene önce almış ve alırken tanıdığı birisinden almış expertize sokmadan güvenerek almış. Burada hata olan durum tramer kaydı sadece kaskodan yapıldığında işleniyor olması. Dışarıdan kendi paranızla yaptırıp sıfır tramer hatasız araba diye satılır.

• Arkadaşlar iyi akşamlar bu aracın sahibi benim.Öncelikle belirtmek isterimki yazılanlar karşısında çok üzüldüm çünkü sahtekarlık diye bahsettikleri bir olay yoktur. Ben aracımı satlıga cıkarttıgımda aracımda böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum.Bu arkadaş bana söyledi.Sonrasında düzeltme imkanım olmadı ama bu olay ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.Ben aracı almaya gittiğimde sağ 3 parçasında boya vardı ve bindiğim günden beri aracıma çok iyi baktım.Aracıda siz şikayet ettiğiniz için değil ben kaldırdım ilandan.İnsanları tanımadan burdan yazıp duruyorsunuz.Ewet bir mesaja yazıldığı gibi ters cevap verdim çünkü 1 gece önce bu konuyu açan arkadaş dalga geçer gibi arabaya 47000 tl veririm dedi.Bende doğal olarak sinirlendim.1 gün sonrada başka bir arkadaşı aynı mesajı atınca doğal olarak sinirlenıyor ınsan.Kimsenin kimseyi kandırması gibi birşey söz konusu değil.Zaten böyle bir durumda bir insan arabanın plakasını açık tutar mı.Bu platforma üye olup durumu anlatmak istedim inanmak inanmamak size kalmış.Ama böyle sahtekar dolandırıcı gibi kelimeler hos şeyler değil.İyi geceler herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Hocam bu gibi insanlar parayı dünyadada rahat yiyemez merak etmeyin, biryeden çıkar, kumara, oraya buraya harcar hayatları haciz ödemekle geçer, hep mutsuz olurlar. Bu şekilde kar ettim sanırlar ama aslında zarardırlar haberleri yoktur.

Alıntıları Göster
    Hiçbir yerden hiçbir şekilde çıkmaz üstad Allah ahirete saklıyor tüm kötülüklerin cezasını, hak yerini bulacak ama katrilyar yıl sonra kıyamet koptuğunda.

Ölme eşeğim ölme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

fark etmez insanlar evlerine ekmek götürüyor, zorla satmıyorlar yazıktır günahtır ekmekleriyle oynamak size yakışmaz
    hayırdır niye dolandırıcıları bu kadar savunuyon? sende mi emniyet kemerini dirençle kandıran tayfadansın yoksa?
  • Alllbatros A kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan Arkadaş ,başka hesapla tekrar önden kazasını sorduğunda; bildiğiniz halde neden söylemediniz? ( yeni öğrendim önden kazası varmış güncelleyemedim deseydiniz eyvallah)

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Sadece Müslüman, çok şey etme takma kafaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    ekspertiz videolarını izleye izleye direnç falan öğrenmişsiniz sizi de dükkana alalım isterseniz ?

olsun yinede evine ekmek götürüyor ifşa yapmak doğru ve etik değil.

TCK ya göre de ifşa suç olarak değerlendirilir.
  • Arkadas kendini savunmaya calismis ama, ne yazikki yaptiklari ortada.
    Bende bilmiyorum dediginde zaten olabilir gecmis olsun dedim.
    Arkadas ilani duzeltmedi duzeltmedigi gibi baska arkadasa sordurttugumda da bildigi halde kusuru gizledi.ustune hakaret etti.
    Burdan soranlarada sadece sag boyali demis yine.
    Hala burada kendini savunacak yuzu var arkadasin, gelmis biseyler yazmis!
    Dürüstsen, ilani duzeltirsin yada sana soranlara durumu acikca anlatrsin bu kadar basit.
    Bunun yerine ilani duzeltmez birde soranlara gercegi soylemezsen durustluk laflari bi anlam ifade etmez.

• volyas V kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, zaten ilk basta olabilir, gecmis olsun dedim.Sonra sordurttugumda kusurunu soylemeyince ve hakaret edince bilincli oldugu kanisina vardim.
    Durustsen ilani duzeltrsin soranada durumu anlatirsin tabi eger iyi niyetliysen.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bir malın kusurlarını gizleyerek karşı tarafı kandırarak satış yapmak mı suç, malın kusurlarını bularak milleti bilgilendirmek mi suç? (Ki bir mesaj atarak tüm vatandaşlar öğrenebilir aracın kusurlarını)

Ekleme: Kullanıcının mesajlarına baktım da galiba boşuna yazmışım, neyse BLOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 13 Aralık 2019; 15:24:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.