Şimdi Ara

Bu ilişki bitme aşamasında mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanakçorbası -- 23 Mart 2015; 17:43:22 >

• Melodiyle okursanız arabesk rap gibi oluyor, şahane metin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kendimi anladım ne de onu
    ne olur bu filmin sonu

iyi şarkı sözü olur
  • Bu ne saçma ilişkiSiz ne biçim insanlarsınız
  • Derdin Trip atması mı kızın şimdi? Sosyal fobikken sevgili yapmışsın bırakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    yok bırakmam da o gidecek diye korkuyorum eski sevgilisini unutamamış olabilir ama sorduğumda hataydı çok nefret ediyorum ondan diyor anlayamadım
  • Nokta (.) cümlenin bittiğini vurgulamak için cümle sonunu koyulur.
    Virgül (,) sıralı cümleler, benzer özellik taşıyan ögeleri ayırmak içln kullanılır.

Belki lazım olur dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal fobi daha iyi gelir sana.aşkı meşki boşver laçka yapmışsın olayı.sal gitsin kızı belki mutlu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliklik olarak anlatım biçimi ve imladan dolayı seni birkaç arkadaş gömmüş bu yüzden direkt konuya giriyorum. Klasik erkek modeli. Elde edene kadar atmadığın takla kalmamış elde ettikten sonra da umursamıyorsun, ta ki yokluğunu hissedene kadar. Yanındayken kıymetini, değerini bilmen lazım. Yokluğunda değil. Sonra da ilişkiler bitince vay efendim biz böyle sevdik, böyle umursanmadık, böyle emek verdik hede hödö.
  • ilişkinin başlama şekli yanlış zaten o işten hayır gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanakçorbası

yok bırakmam da o gidecek diye korkuyorum eski sevgilisini unutamamış olabilir ama sorduğumda hataydı çok nefret ediyorum ondan diyor anlayamadım

Git yüz yüze konuş eski sevgilini hatırlıyor musun, ben sadece seni mutlu etmek istiyorum falan de.

Ama önce kendine de şunu sor gerçekten o kızla bişeyler yapmak istiyor musun?
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    Seviyorum ya bi yere gidemez
  • Ne kadar başlama şekli garip olsa da bir halt olmayacağı anlamına gelmez. Sen hep ona gidecekmiş gibi davranırsan gider. Aksine çok güven güvenmeye çalış. O gitse bile köpekler gibi pişman olur döner. Çünkü pişmanlık çok güçlü bir duygudur.

Kız bence seni seviyor. Ve bir de saçma sapan sebepler yüzünden birinden ayrılınmaz. Trip atması iyiye işaret bir kere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.