Şimdi Ara

bu insanın orc gorevinin icinde ne isi war ? :DD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alın ss :D bakın cok komık ya bildiimiz clever gorevinde insan war ya :D

bu insanın orc gorevinin icinde ne isi war ? :DD

• bu görevde 50 den fazla bug var kendi kendini ldürüyorsun bilmem ne luyo cok karısık uyarı oraya para ile gitme
  • bakın bu bug değil galba insan orc kardeşlikle yapıyo görevi
  • katlıamtıme baska bır topic te koxp cu olarak cıktı orda da bana ceza verıo dıo
  • ay biliyom ya bi gitmistim 120 m le oraya 60m partye dagıldıydı
  • biz oraya 2 party gittk 16 kisi :) nasıl oldu blmiyom resimde war nasıl koyacam bilmedigim icin koyamadım
  • patch başı hata var alısın artık her yeni patchde hata düzelicek zannediyorsunuz hatalara bir yenisi ekleniyo patch cıktıkca hatalar cogalıyo

edüt:düzeltmek için değil bozmak için patch cıkarıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 4 Eylül 2006; 23:44:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [img=http://img305.imageshack.us/img305/3681/200682413595xh8.th.jpg]

alın bi resimde banden ben olayı aştım yanlız party yaptık birlikte :D
  • OvUs kardeşim adamı kesebildinizmi bari
  • PS gibi duruyo ama bilmiyorum
  • bug bug...
  • kardeş adın hiç belli olmamamış senin musa13 oraya bakan çıkarır
  • Ps ßöyle ßug OlmaZ
  • banada aynısı oldu bende gittim insan var cıktım gine girdim yine insanvar
  • bug.ölüncede para gidiyor.hatta ben boss a yattım yanımdaki arka yattım gözkütü cz deki gibi para ona gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Ps ßöyle ßug OlmaZ

Üzerinde CİZİK gördüğünüz her resime "PS" diyorsunuz! Acaba PS in anlamını biliyor musun? O kadar kolay değil ve kimsede bir resim için o kadar profesyonel bir çalışma yapmaz! Resmi incelemeden (profesyonel anlamda) nasıl öylesine bakarak PS diyorsun ki? Bir öğrenmişsiniz "PS" ne görseniz "PS-PS-PS" allahım ya! ...
  • orda human ve orc kapısı tp kapısı var.bence ortak kullanılıoyo olabilir
  • beyler ben oraya yanımda 10m para varken gittim 1m varken çıktım noldu anlamadım
  • arkadaslar bu ps ms degil sallamayın kendı ellerimle cektım
  • evet aynı yerde buluna biliyoz hatta partideki adamlardan para düşüyo(bana 250m düştü tam nerden geldigini anlaysa kadar 23m e düştü ) adamlar ölünce cz deki gibi yazı çıkıyo eger senin ekranında yazı çıkıyosa seni kesmişlerdir kesilene gözüküyo sarı yazılar paran gidiyo o zaman genelde rogueler arasında oluyo bu olay
    ne biliyon demeyin 80 kere girmişimdir oraya ama hala bi ´+8 cleaver basamdım daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.