Bildirim
bu insanın orc gorevinin icinde ne isi war ? :DD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu görevde 50 den fazla bug var kendi kendini ldürüyorsun bilmem ne luyo cok karısık uyarı oraya para ile gitme -
bakın bu bug değil galba insan orc kardeşlikle yapıyo görevi -
katlıamtıme baska bır topic te koxp cu olarak cıktı orda da bana ceza verıo dıo -
ay biliyom ya bi gitmistim 120 m le oraya 60m partye dagıldıydı -
biz oraya 2 party gittk 16 kisi :) nasıl oldu blmiyom resimde war nasıl koyacam bilmedigim icin koyamadım -
patch başı hata var alısın artık her yeni patchde hata düzelicek zannediyorsunuz hatalara bir yenisi ekleniyo patch cıktıkca hatalar cogalıyo
edüt:düzeltmek için değil bozmak için patch cıkarıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 4 Eylül 2006; 23:44:04 > -
[img=http://img305.imageshack.us/img305/3681/200682413595xh8.th.jpg]
alın bi resimde banden ben olayı aştım yanlız party yaptık birlikte :D -
OvUs kardeşim adamı kesebildinizmi bari -
PS gibi duruyo ama bilmiyorum -
bug bug... -
kardeş adın hiç belli olmamamış senin musa13 oraya bakan çıkarır -
Ps ßöyle ßug OlmaZ -
banada aynısı oldu bende gittim insan var cıktım gine girdim yine insanvar -
bug.ölüncede para gidiyor.hatta ben boss a yattım yanımdaki arka yattım gözkütü cz deki gibi para ona gitti -
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Ps ßöyle ßug OlmaZ
Üzerinde CİZİK gördüğünüz her resime "PS" diyorsunuz! Acaba PS in anlamını biliyor musun? O kadar kolay değil ve kimsede bir resim için o kadar profesyonel bir çalışma yapmaz! Resmi incelemeden (profesyonel anlamda) nasıl öylesine bakarak PS diyorsun ki? Bir öğrenmişsiniz "PS" ne görseniz "PS-PS-PS" allahım ya! ... -
orda human ve orc kapısı tp kapısı var.bence ortak kullanılıoyo olabilir -
beyler ben oraya yanımda 10m para varken gittim 1m varken çıktım noldu anlamadım -
arkadaslar bu ps ms degil sallamayın kendı ellerimle cektım -
evet aynı yerde buluna biliyoz hatta partideki adamlardan para düşüyo(bana 250m düştü tam nerden geldigini anlaysa kadar 23m e düştü ) adamlar ölünce cz deki gibi yazı çıkıyo eger senin ekranında yazı çıkıyosa seni kesmişlerdir kesilene gözüküyo sarı yazılar paran gidiyo o zaman genelde rogueler arasında oluyo bu olay
ne biliyon demeyin 80 kere girmişimdir oraya ama hala bi ´+8 cleaver basamdım daha
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2024
- doğum tarihi bulma programı
- karakter isimleri
- knight online skill sıfırlama
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X