Şimdi Ara

Bu iPAD Adam Olur Mu? Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerde görülen 4g modelli 3.nesil cihazı 4-5 mt.den düşürdüm, ekranı çalışıyor, dokunmatikte kasma yok, pili de doluyor fakat gördüğünüz gibi hem ekran hem de üst plastiği berbat durumda. Kasasında, sanırım kılıftan dolayı bükülme, ezilme filan yok.

1)Merak ettiğim ekran değişiminde o beyaz plastik kısım da zaten değişiyor mu, yoksa ücretlendirme ekran + plastik şeklinde mi?

2)Bu işlerde işçilik önemli tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

3)En önemlisi masraf ne kadara çıkar?

Bu iPAD Adam Olur Mu? Acil Yardım Lütfen Bu iPAD Adam Olur Mu? Acil Yardım Lütfen
     Bu iPAD Adam Olur Mu? Acil Yardım Lütfen Bu iPAD Adam Olur Mu? Acil Yardım Lütfen

• Hocam geçmiş olsun.Benimde düştü arka kasa çizildi kurtardık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok masraf çıkar. Servise yollayın fena olmuş geçmiş olsun
  • Bana alırken cam değişimi 500 tl dediler hocam. Geçmiş olsun.

• 4-5 metreden dusurmeyı nasıl basardın

• quote:

Orijinalden alıntı: ss34ss34

4-5 metreden dusurmeyı nasıl basardın

Balkondan çocuk düşürmüştür mesela. Fazla irdelemeye gerek yok.

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer dokunmatikte sorun yoksa, sanırım 200-250 liraya olur. Çok iyi araştırmadan birine emanet etmeyin. Yaşadığınız şehri söylerseniz sağlam bir servise ulaşmanız daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 30 Ağustos 2013; 23:55:03 >
  • beyaz kısım dokunmatik panele dahil oluyor + ekran yada diğer parçalar size ayrıca masraf çıkartır cihazın çalışan aksamında sorun yoksa yaptır

http://www.wholesalehalagsm.co.uk/image.php?type=T&id=813

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Ağustos 2013; 0:07:49 >
  • Böyle hassas cihazlar neden dikkatli kullanılmaz anlamıyorum.. Neyse olan olmus geçmiş olsun hocam biraz pahalıya patlıycak gibi görünüyor
  • O kılıf kırılmasın,çizilmesin diye kullanılıyor.Ne anladım ben bu işten ?
    Bende de kılıf var 2 kere düştü ama sapasağlam...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, evet çok merak edenler için yeğenim, tahmin edildiği gibi balkondan düşürdü. Olan oldu, içinde önemli pdf belgeler olmasa gene önemli değil; mail olarak yönlendireyim dedim cam parçaları elime batmaya başladı, daha kötü olmasın diye ellemedim koruyucu üzerini bantladım.

Ekleme: Şehir olarak İST-Ankara farketmez, güvenilir servisler arıyorum. İnşllh hassasiyet kaybı olmaz veya minumum olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakallıyan -- 31 Ağustos 2013; 2:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

O kılıf kırılmasın,çizilmesin diye kullanılıyor.Ne anladım ben bu işten ?
    Bende de kılıf var 2 kere düştü ama sapasağlam...

Arkadaşım 4-5 metreden düşmüş iPad . Kılıf olsa ne yazar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Arkadaşlar resimlerde görülen 4g modelli 3.nesil cihazı 4-5 mt.den düşürdüm, ekranı çalışıyor, dokunmatikte kasma yok, pili de doluyor fakat gördüğünüz gibi hem ekran hem de üst plastiği berbat durumda. Kasasında, sanırım kılıftan dolayı bükülme, ezilme filan yok.

1)Merak ettiğim ekran değişiminde o beyaz plastik kısım da zaten değişiyor mu, yoksa ücretlendirme ekran + plastik şeklinde mi?

2)Bu işlerde işçilik önemli tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

3)En önemlisi masraf ne kadara çıkar?

Ön panel komple değişiyor zaten ben bır hafta once degıstırttım 15 dakıkada verdıler, cok memnun kaldım 150 lıra ödedim.
    http://maltepe-tablet.com/istanbul-maltepe-tablet-tamiri

• Arkadaş sen benden de şanşsızmışsın, her msjında aynı yere bişey tamir ettirmişsin.

• Geçmiş olsun hocam

• Arkadaşlar ipad imi 225 tl hasarla yaptırmış bulunmaktayım ilginiz için teşekkürler..

• quote:

Arkadaşlar ipad imi 225 tl hasarla yaptırmış bulunmaktayım ilginiz için teşekkürler..

çok iyi fiyata yaptırmışsınız hocam alet nasıl kullanım eskisi gibi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 9 Eylül 2013; 20:20:33 >
  • quote:

Arkadaşlar ipad imi 225 tl hasarla yaptırmış bulunmaktayım ilginiz için teşekkürler..

Ss varmı hocam ?

• Samsung note 2 ekranı için 700 tl istenen bir piyasada 2. Kattan düşüp break dansı yapan bir cihaza gerçekten makul bir ücret ödedim. Sabahtan beri hem ben hem de işyerindeki arkadaşlar inceledik; ne bir işçilik hatası ne bir tamir görme emaresi var, hatta acaba içinde toz var mı diye de epey baktık. Ss bir ara eklerim.. gerekte yok aslında sıfır gibi düşünün siz.

Belki benim gibi ekranı bozulanlara yardımcı olur ekleyeyim: Cihazda 2 kat cam varmış.. Üstte o bizim beyaz veya siyah panelle yekpare olan cam altta ise dokunmatiği sağlayan LCD ekran. Sordum %80 üst cam sorunu oluyormuş, kılıflar benim örnekte olduğu gibi içerdeki ekranı epey epey koruyormuş.

Eğer dokunmatiği çalışıp pil doluyorsa üzülme sorun 170-350 tl arası halledilir, LCD ekran ise benim 90 USD+KDV ödediğim yerde 65-70 $+KDV idi.

Şimdi doğrusu işim rast gitti, telefonla ön araştırmam sırasında epey yer aradım, tamir ettirdiğim yer dürüst bir biçimde daha cihazı bile görmeden ekranda sorun yoksa,renkler kaymadıysa dokunmatiği çalışıyorsa % 99 iç ekran değişmez dedi, daha kaliteli cam varsa takalım isteğimi ise TR deki kullanılan camların hemen hemen aynı olduğunu bariz bir farkının olmadığını, zaten retina ekran için kaliteli cam olması gerekliliği vb. birçok bilgi verdi. Dürüst yaklaştı işin aslı 500 tl gözden çıkarmıştım ve o parayı benden çok rahat alabilirdi. Umarım yazdıklarım başına böyle bi kaza gelen arkadaşlara yardımcı olmuştur. Reklam muhabbetine firmanın ismini yazmıyorum merak eden ÖM atabilir. Selamlar.

• quote:

Samsung note 2 ekranı için 700 tl istenen bir piyasada 2. Kattan düşüp break dansı yapan bir cihaza gerçekten makul bir ücret ödedim. Sabahtan beri hem ben hem de işyerindeki arkadaşlar inceledik; ne bir işçilik hatası ne bir tamir görme emaresi var, hatta acaba içinde toz var mı diye de epey baktık. Ss bir ara eklerim.. gerekte yok aslında sıfır gibi düşünün siz.

Belki benim gibi ekranı bozulanlara yardımcı olur ekleyeyim: Cihazda 2 kat cam varmış.. Üstte o bizim beyaz veya siyah panelle yekpare olan cam altta ise dokunmatiği sağlayan LCD ekran. Sordum %80 üst cam sorunu oluyormuş, kılıflar benim örnekte olduğu gibi içerdeki ekranı epey epey koruyormuş.

Eğer dokunmatiği çalışıp pil doluyorsa üzülme sorun 170-350 tl arası halledilir, LCD ekran ise benim 90 USD+KDV ödediğim yerde 65-70 $+KDV idi.

Şimdi doğrusu işim rast gitti, telefonla ön araştırmam sırasında epey yer aradım, tamir ettirdiğim yer dürüst bir biçimde daha cihazı bile görmeden ekranda sorun yoksa,renkler kaymadıysa dokunmatiği çalışıyorsa % 99 iç ekran değişmez dedi, daha kaliteli cam varsa takalım isteğimi ise TR deki kullanılan camların hemen hemen aynı olduğunu bariz bir farkının olmadığını, zaten retina ekran için kaliteli cam olması gerekliliği vb. birçok bilgi verdi. Dürüst yaklaştı işin aslı 500 tl gözden çıkarmıştım ve o parayı benden çok rahat alabilirdi. Umarım yazdıklarım başına böyle bi kaza gelen arkadaşlara yardımcı olmuştur. Reklam muhabbetine firmanın ismini yazmıyorum merak eden ÖM atabilir. Selamlar.

hocam aslında reklamla alakası yok en azından daha sonra teknik servis arayan arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz

• Ön cam ile dokunmatik yapisik..iphone bile kucucuk ekrana rahmen 400-500 ise ipad baya tutar ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.