Bildirim
Bu iş bitmiştir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araba cok guzel bende gordum ama bu iş bitmiştir denecek kadarda degil :) -
EVET HAKİKATEN GÜZEL ARABA -
hangi sayfayı incelememiz gerekiyor anlamadım -
allah olmayanlarada versin bizede versin aminnnn -
volvo gerçekden çok güzel araçlar yapıyorlar ama işi bitirecek kadar değil ki bu iş bitmez zaten -
yalnız bu volvo s80 v8 olan modeli 130 bin euro volvo için fazla bence
ml yada Q7 ye bakarım o fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseynet -- 1 Şubat 2007; 0:46:17 > -
allah sahibine bağaşlasın -
bu audi nin hangi modeli -
quote:
Orjinalden alıntı: herseynet
bu audi nin hangi modeli
F-22 -
ohannesdatcom da... bu yollara bu arabalar fazla deilmi, yazık günah. memlekette Türkiyemin en büyük metroköyünde bile bu arabayı hakedecek yol yokkk... -
Bu VOLVO çok mu kötü konsol (dashboard muydu neydi) dizayn ediyo yoksa benim mi zevklerim farklı -
Bende gordum arabayi. Fakat icimden bu is bitmistir artik demedim. Yine bir Audi e yada Bir BMW e tercih edilmesi Bu markalara haksizlik olur dusuncesineyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pregnancy -- 1 Şubat 2007; 10:38:28 > -
valla orta konsola bakınca aklıma ucak kokpitleri geliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.
valla orta konsola bakınca aklıma ucak kokpitleri geliyor.
Bence de direksiyondaki arma olmasa bi FIAT tan farkı yok. -
çok basit bir tasarım, günümüzdeki bir çok otomobil üreticisi buna benzer iç tasarımlara sahip araçlar üretiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
çok basit bir tasarım, günümüzdeki bir çok otomobil üreticisi buna benzer iç tasarımlara sahip araçlar üretiyor
ÇOK ACIMASIZCA OLMADI MI? AYRICA BİRAZ DA ABARTI? -
quote:
Orjinalden alıntı: CX2
ÇOK ACIMASIZCA OLMADI MI? AYRICA BİRAZ DA ABARTI?
öyle olmuş olabilir belki, ama yalan değil söylediklerim.
edit: örnek olarak da vw, audi, pugeot, opel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 1 Şubat 2007; 11:18:15 > -
Teknolojinin sonu yok, ayrıca yukarıda verilen audi nin iç dizaynı bence volvo dan daha güzel -
arkadaslar suanki s80 in iç tasarımı
Benzer içerikler
- fiat fiorino teyp resetleme
- toyota corolla 1.33 comfort yorum
- 1.0 ecoboost kronik sorunlar
- laguna 3
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- togg satış rakamları
- sıfır araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X