Şimdi Ara

Ne olacak bu yayın işi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya diyorum ki legal parasıyla alayım kafam rahat etsin, donma takılma olmadan izleyeyim. Bakıyorum EPL, UCL, La Liga falan için Tod ve Tv+ mıdır nedir öyle iki tane platform var, bunların ikisi aylığa vurunca 260 tl civarı yapıyor. İyi güzel, ama şimdi bakıyorum İspanya Süper kupasını tivibu almış. FA Cup'ı da tabii diye bir şey almış. E arkadaş bu nedir yahu yuh artık. Her kupa için ayrı yerden mi üyelik alıcaz. Zaten futboldan soğudum eskisi gibi değil, bunlar da üstüne iyice insanı korsana itiyorlar. Bu ne ya hepsini bir araya toplamak bu kadar mı imkansız? Bu kadar müşteri düşmanı bir yaklaşım olamaz, insanı parasıyla rezil ediyorlar. Eskiden ne güzel açardım Star'ı, NTVSpor'u bitti gitti...

• Kesinlikle haklısınız sırf bu yüzden ben de almıyorum maalesef, aradığın maç kim bilir hangi yayında ara dur anca.

Gerçi sadece futbola özel değil bu diziler vs için de geçerli. Eskiden netflix alır geçerdik şimdi Amazon'u Disney'i HBO'su onu bunu derken 50 farklı üyelik alman gerekiyor. Bunlarla uğraşacağıma torrentlerim geçerim diyor insan tabi ki.

• para verip s sport almıştım. ben alır almaz Formula 1'i bıraktılar, Bundesliga'yı bıraktılar. halbuki 1 gün önce bu ikisiyle reklam yapıp abone topluyolardı.

bide para verip satın aldığım hizmet ekran kapalıyken çalışmıyor. telefonun ekranını hep açık tutmak gerekiyor. ulan belki 2 dakka ekranı kapatmam gerek.

korsanda bu saçmalıklar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Ocak 2025; 6:30:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Çok uyanıklar var ya resmen dolandırıcılık bu. Demin tabii'ye bakıyordum, orada da Şampiyonlar Ligi varmış. En azından öyle reklam ediyorlar. Ama galiba sadece TRT'den verilen maçları veriyorlarmış yani aslında Şampiyonlar Ligini falan verdikleri yok benim anladığım.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Valla El Clasico ve Fa Cup'ta Arsenal Manu var diye tam alacaktım bakınca farklı yayınlar olduğunu gördüm de vazgeçtim almıyorum artık. Belki IPTV falan bakarım artık veya selçuktan izlerim. Donarsa donsun ne yapayım.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    hocam en kötüsü şu: Exen gibi Tabii gibi platformlarda abonelik iptal süreci sıkıntısı varmış. aslında bu sıkıntı bilindik bişey. dünyada çok sayıda firma bunu uyguluyor.

yani iptal edeceğim zaman adamlar sana 10 sayfalık next next next yapıp durman gereken formlar çıkartıyolar. hepsini doldurup next yapıyosun. son sayfalarda geçişler kasmaya başlıyo. sonunda çok kasıyo ve takılıyo. sen de mecbur sayfayı yeniliyon ve 10 sayfalık next sürecine sıfırdan başlıyon. ama ne kadar tekrar edersen et, bu süreç hiç bitmiyo, hep hata veriyo, çünkü sistem zaten kasıtlı olarak hata vermesi için programlanmış. forex aracıları çok yaparlardı bunu önceden.

bu olay başka bi platformda başıma gelmişti. en son mecburen sanal kartımı iptal etmiştim. yani üyeliği iptal edemiyorum diye, o üyeliği açmış olduğum banka kartını iptal ettim, böylece para çekemediler.

s sport'ta en azından bu pisliği yapmamışlar. iptal dediğin an iptal ediyo. ama 1 yıllık parayı almış oluyo tabi. yani 1 yıl sonra iptal oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Ocak 2025; 14:3:47 >

• çare > inatTv. mis gibi, dil seçeneği falan herşey var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Lg webosta inattv nasıl yükleyeceğiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tolgabeycim T kullanıcısına yanıt
    kuramazsın çünkü lg işletim sistemi, android'ten farklı.

1500 liraya android box alıp tv'ye bağlayıp, tv'yi daha smart hale getirebilirsin. android işletim sistemi olunca sınırsız uygulama demek.

https://mini.donanimhaber.com/next-smart-4k-android-tv-box-amazon-1549-tl--158324268

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.