Şimdi Ara

Bu ışık sızması normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Viewsonic vx3276 2K MHD

Gece bu şekilde bir fotoğraf ortaya çıkıyor ama ekrana baktığımda gözle pek görülmüyor. Ne yapmam gerekiyor daha ürünü onaylamadım N11'den

Bu ışık sızması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Type55 -- 20 Nisan 2020; 20:54:13 >

• normal.kullandığım bütün monitörlerde az yada çok ışık sızması vardı,ve duyduğuma göre bütün monitörlerde az yada çok oluyormuş.aylar önce satın aldığım acer ekranın 2 yanında yukardan aşşağıya kadar düz bir çizgi şeklinde aşırı bir ışık sızması vardı,karanlıkta film seyrederim filmlerde karanlık sahnelerde aşırı rahatsız ediyordu 2 gün sonra iade ettim.fotodan sizin gördüğünüz gibi görmem imkansız. karanlıkta film seyredin karanlık sahnelerde göze batmıyorsa sorun yoktur.güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 20 Nisan 2020; 21:47:22 >
  • Bana göre gayet fazla. Almayın böyle monitörleri,gerekirse eksi monitör kullanın, yıl olmuş 2020 halen bu ışık sızmasını çözemediler. Aslında isteseler, iyi bir kalite kontrol süzgeciyle bu işin önüne geçerler ama işlerine gelmiyor.Bu zaman ve para kaybı onlar için. Birde normal diye millete dayattırmaya çalışıyorlar. Ee bu normalse, hiç ışık sızması olmayan veya çok çok az olanlar anormal o zaman? Boş verin hocam ya değiştirin ya almayın,bizler bu tür ürünleri kabul ettikçe daha çok normal anormalliklerle karşılaşırız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.