Bildirim
Bu İşin Sırrı Nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben de Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının müzikli özetini koymuştum (forumdan bir arkadaşın hazırladığı). Onun da telif hakkı nedeniyle sesini koymamışlar sadece görüntü var.. -
Garadenizde fındık olmassa hd olmaz bunun sebebi bu -
5 tane 10'ar dakikalık 1080p HD video yükledim, sonra lisans dedi beşini de bloke etti. Ben o 5 videoyu uplayana kadar var ya neler neler çektim ne fedakarlıklarda bulundum
-
Sebebini ben de merak ediyorum. -
40 dakikalık belgeseli yükledikten sonra 'video çok uzun gösterilemez' dedi.Yüklemeden önce söylsene -
quote:
Orijinalden alıntı: macpo333
40 dakikalık belgeseli yükledikten sonra 'video çok uzun gösterilemez' dedi.Yüklemeden önce söylsene
offf fena fena -
quote:
Orijinalden alıntı: murraydemn
quote:
40 dakikalık belgeseli yükledikten sonra 'video çok uzun gösterilemez' dedi.Yüklemeden önce söylsene
offf fena fena
-
quote:
10 saatlik videolar var
http://www.youtube.com/results?search_query=10+hour
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Eylül 2012; 4:14:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
quote:
10 saatlik videolar var
http://www.youtube.com/results?search_query=10+hour
Cep telefonuyla onayladıktan sonra HD ve 15 dakikadan uzun videolar yükleyebiliyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X