|
Bildirim
sana cok buyuk soverdim de acıdım. ilk insanlardan bu zamana bu denli cahil birini gormemistim desem yeridir. |
|
|
Chrome yükleyip sınırsız sekme açmak vardı şimdi buna. |
sana cok buyuk soverdim de acıdım. ilk insanlardan bu zamana bu denli cahil birini gormemistim desem yeridir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Siz normal kullanıcısınız. İlgili alıcıların Devlet veya şirketler olduğunu söylüyorlar. 900k çekirdeği varsa ve Google gibi bir şirketin 140k çalışanı var. Sizin dediğiniz gibi bir kullanıcıya 32 yetiyorsa, 4m çekirdek düşer. Kaldı ki bu şirketler ilerisi için de yatırım yapmak zorunda. Hocam biz normal kullanıcıyız. Nasa nın kalkıp da bize aya nasıl gittiğini ve nasıl geldiğini anlatma zorunluluğu yok. Meraklısı araştırıp öğrenir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D06ISHERE -- 15 Mart 2024; 05:46:07 > |
|
|
NASA'nın Ay'a gitmediği ispatlı diyip kaynak olarak da elini kollunu sallayan herkesin paylaşım yapabildiği Facebook ve Youtube gibi platformları kaynak göstermekte bizim yurdum insanına has bir durum olsa gerek. Gel gelelim roket motorları havasız ortamda nasıl çalışıyor. Öyle Japonya'ya veya Arjantin'e filan gitmeye hiç gerek yok. Sayfalarca kaynak taramaya da gerek yok. ChatGPT hemen cevabını veriyor bizlere;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 16 Mart 2024; 12:1:7 > |
Bu nasıl bir cahilliktir böyle. Adam özel amaçlı yapay zeka problemleri için üretilmiş bir çekirdek ile genel amaçlı x64 çekirdeğini karşılaştırıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin de kaynak olarak gösterdiğin, her elini kolunu sallayanın paylaşım yapabildiği Facebook ve Youtube'un sahibi Google'ın arkasında hangi karanlık güçlerin olduğu belli değil. O çok güvendiğin Facebook, 2010'lu yıllarda bütün kullanıcıları bilgilerini, yine kullanıcılarından izin almaksızın Cambridge Analytica denilen firmaya satıyordu. Gelmişsin burada yok karanlık güç, karanlık lobi diye laf salatası yapıyorsun. Ulan Facebook'dan büyük karanlık güç mü var. Yine gelmişsin kendi ciğerinin hava basma kapasitesi ile 700-800 tonluk roketin okjisen tankı kapasitesini karşılaştırıyorsun. Aman diyim bunu başka bir yerde söyleme çok ağır rezil olursun. Neyse sabah sabah iyi güldürdün beni, yok iki satır yazı yazıp ChatGPT'yi patlatmalar filan. |
@Boşnak Ağa sevgili boşnakçığım derin bilgilerini döktürmüşsün gene. Aya insan göndermediklerini azıcık araştıran birisi şayet ortalama bir zekaya sahip ise rahatlıkla sorgulayıp bunun bir düzmece oyun olduğunu çözmesi lazım. Ama maalesef dünya özellikle Türkiye akletmeden, sorgulamadan önüne konulanı inananlarla dolu. |