Şimdi Ara

bu işlemci iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merheba arkadaşlar 750 ti ekran kartının yanina g3258 işlemci almayı düşünüyorum fakat bu işlemci iyimi? vede bir sorum daha var bu işlemciyi overclock yaparken bazılarında en fazla 4.2 oluyor bazılarında 4.8 oluyo o nasıl oluyor mantığı nedir ? naşıl işler? ben vatandan alcam kaç çıkar ? 4.4 ghz olma olasılığı kaçtır(yüksekmidir?)?

• iyi değildir yıllarca götürmez seni o işlemci
  • saol ama benim topladığım sistemin aynısını toplayan biri var gta 5 very high oynuyor benim sorum mesela ona overclock da 4.4 ghz oldu baskasına 4.8 ghz o nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon295

saol ama benim topladığım sistemin aynısını toplayan biri var gta 5 very high oynuyor benim sorum mesela ona overclock da 4.4 ghz oldu baskasına 4.8 ghz o nasıl oluyor?

Recep B*ltaşın topladğı sistemden bahsediyorsan o adam uzmn işlemciyi özel getirdiriyorlar yani kendileri seçiyorlar mesela bi ülkenin yaptığı işlemci overclocka daha yatkın oluyor yani anlıyacağın i5 4460 bayağı götürür seni
  • Ben stok fan ile 4.1 Ghz 1.2V kullanıyorum. Sıcaklık 65'i geçmiyor.

Benim işlemci iyi çıktı , mesela ben 1.4V'da rahatça 4.8-5.0 ghz görürüm ama iyi bir soğutucu lazım.

Kısaca tamamen şans işi işlemcinin OC potansiyeli. Manavdan aldığınız karpuzun kelek veya tatlı çıkma potansiyeli gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lja69

quote:

saol ama benim topladığım sistemin aynısını toplayan biri var gta 5 very high oynuyor benim sorum mesela ona overclock da 4.4 ghz oldu baskasına 4.8 ghz o nasıl oluyor?

Recep B*ltaşın topladğı sistemden bahsediyorsan o adam uzmn işlemciyi özel getirdiriyorlar yani kendileri seçiyorlar mesela bi ülkenin yaptığı işlemci overclocka daha yatkın oluyor yani anlıyacağın i5 4460 bayağı götürür seni

Özel getirtmiyorlar. O bahsettiğiniz video'daki ürün incelenmesi için gönderilmiş bir ürün değil , aynı şekilde engineering sample de değil.

Tamamen şanslarına kalmış.

Ayrıca o videodaki işlemci bildiğiniz kelek karpuz misalı çöp bir işlemci. 1.4V'da 4.4'de tıkanan bir ilşlemci.

Bende de aynı işlemci var 1.2V'da 4.1 Ghz stabil yakaladım. İyi bir soğutucu ile 1.4V'da en az 4.8 Ghz görürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: lja69

quote:

Özel getirtmiyorlar. O bahsettiğiniz video'daki ürün incelenmesi için gönderilmiş bir ürün değil , aynı şekilde engineering sample de değil.

Tamamen şanslarına kalmış.

Ayrıca o videodaki işlemci bildiğiniz kelek karpuz misalı çöp bir işlemci. 1.4V'da 4.4'de tıkanan bir ilşlemci.

Bende de aynı işlemci var 1.2V'da 4.1 Ghz stabil yakaladım. İyi bir soğutucu ile 1.4V'da en az 4.8 Ghz görürüm.

özel getiriyorum dediğimden kastım yani adamlar internetten sipariş etmiyor kendileri seçiyorlar professional marketlerden (şu professinal mıdır nedir yazamadığım için ingilizce yazdım :D)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem iyimi ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır türk değil yabancı bir youtuber dediğim gibi g3258 750 ti ve 8gb ram kullanıyor gta 5 very high da oynuyor videosu da buhttps://www.youtube.com/watch?v=7PbdNCxs0Zs buyurun bundada 4.4 ghz
  • del-ray kardeş saol zaten sistemide senin düzdüğün sekilde düzdüm konundaki gibi güzel bi soğutucu varmı bildiğin fakat ucuz ? en az 1.2v de kaç ghz görürüm en kötüsü çıksa mesela çünkü hayatım boyunca hiç bi işim düzgün gitmedi
  • quote:

del-ray kardeş saol zaten sistemide senin düzdüğün sekilde düzdüm konundaki gibi güzel bi soğutucu varmı bildiğin fakat ucuz ? en az 1.2v de kaç ghz görürüm en kötüsü çıksa mesela çünkü hayatım boyunca hiç bi işim düzgün gitmedi

Hyper T4 bu işlemci için yeterlidir. Fakat şöyle bir şey var benim kullandığım anakarttaki çipset soğutması tabiri caizse öküz gibi ve mosfet soğutucusu var.

Bu yüzden OC işinde anakart faktörü önemli.

İşlemcinin iyi veya kötü çıkması tamamen şans. 1.2V'da 3.8'de kalabilir 4.2'de de . Hiçbelli olmaz.

Mesela ben 1.2V'da 4.1 stabil kullanıyorum ama 4.2 yapınca çakılıyor ve mavi ekran veriyor.

• del-ray kardeş saol varya sen burda harcanıyorsun senin güzel bir youtube kanalı ve site açman lazım bu işte uzmansın malum twitch yayınından felan iyi para kaldırırın hangi ekran kartı f/p anlatırsın felan neyse çok saol sistemi full senin dediğin gibi düzdüm ram hariç çünkü evde ram vardı zaten bi kaç içinde siparis etcem fakat sana son 2 sorum var biliyorum benden bıktın ama 1. cisi 750 ti ekran kartımı hd7870 mi ben nvidia cıyım oyuzden 750 ti diyorum fakat gpuboss da hd 7870 diyor o siteye normaldede güvenmediğim için sana soruyorum hangisi iyi ben bu yaşıma kadar yeni çıkan oyunları (son bi kaç yıldır) oyuzden iyi bi sistem olmasını istiyorum daha da en az 4-6 yıl toplayamam bütcemde 1milyar olunca malum öğrenciyiz annem babam desteklemiyor yok dersin kötü olur felan bosver pc yi felan... 2. sorum malum ilk defa pc topluyorum ne gerekli örnek : termal macun gibi gibi resimdekiler + ram hariç ne gerekliyse yazarmısınız ve iyi bir termal macun markası birde vatan kendi topluyomus pc yi o nasıl oluyor ? şimdiden tşk adamsın
     bu işlemci iyimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

del-ray kardeş saol zaten sistemide senin düzdüğün sekilde düzdüm konundaki gibi güzel bi soğutucu varmı bildiğin fakat ucuz ? en az 1.2v de kaç ghz görürüm en kötüsü çıksa mesela çünkü hayatım boyunca hiç bi işim düzgün gitmedi

Hyper T4 bu işlemci için yeterlidir. Fakat şöyle bir şey var benim kullandığım anakarttaki çipset soğutması tabiri caizse öküz gibi ve mosfet soğutucusu var.

Bu yüzden OC işinde anakart faktörü önemli.

İşlemcinin iyi veya kötü çıkması tamamen şans. 1.2V'da 3.8'de kalabilir 4.2'de de . Hiçbelli olmaz.

Mesela ben 1.2V'da 4.1 stabil kullanıyorum ama 4.2 yapınca çakılıyor ve mavi ekran veriyor.

del-ray kardeş saol varya sen burda harcanıyorsun senin güzel bir youtube kanalı ve site açman lazım bu işte uzmansın malum twitch yayınından felan iyi para kaldırırın hangi ekran kartı f/p anlatırsın felan neyse çok saol sistemi full senin dediğin gibi düzdüm ram hariç çünkü evde ram vardı zaten bi kaç içinde siparis etcem fakat sana son 2 sorum var biliyorum benden bıktın ama 1. cisi 750 ti ekran kartımı hd7870 mi ben nvidia cıyım oyuzden 750 ti diyorum fakat gpuboss da hd 7870 diyor o siteye normaldede güvenmediğim için sana soruyorum hangisi iyi ben bu yaşıma kadar yeni çıkan oyunları (son bi kaç yıldır) oyuzden iyi bi sistem olmasını istiyorum daha da en az 4-6 yıl toplayamam bütcemde 1milyar olunca malum öğrenciyiz annem babam desteklemiyor yok dersin kötü olur felan bosver pc yi felan... 2. sorum malum ilk defa pc topluyorum ne gerekli örnek : termal macun gibi gibi resimdekiler + ram hariç ne gerekliyse yazarmısınız ve iyi bir termal macun markası birde vatan kendi topluyomus pc yi o nasıl oluyor ? mağazaya gitmek zorundamıyız internetten alıp kargoya vermeden önce topluyolarmı ? şimdiden tşk adamsın
     bu işlemci iyimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon295 -- 8 Temmuz 2015; 3:43:33 >

• OverClock Yapabileninden Al Sorun Olmayacağını Düşünüyorum :) O İşlemci Tam İdeal :) Fiyata Göre Tabi @dragon295 İyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3258 ömrü 1.5 sene buraya yazıyorum.İlerde 4 çekirdek isteyen oyunlar çoğacak ozaman napacak acaba bu g3258 kullananlar çünkü overclock'da kurtarmıcak :) onu alacağına git fx6300 felan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 8 Temmuz 2015; 3:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

g3258 ömrü 1.5 sene buraya yazıyorum.İlerde 4 çekirdek isteyen oyunlar çoğacak ozaman napacak acaba bu g3258 kullananlar çünkü overclock'da kurtarmıcak :) onu alacağına git fx6300 felan al.

6300 200 liraydı da biz mi almadık kardeş ?

6300 parası olan gider i3 4170 alır zaten amd bitti artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.