Bildirim
İşlemci ve ekran kartı nasıl sizce gta5 icin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
almadıysan iyi sonuçta laptop gta 5 de oynatır high ayaralrda
eger almadıysan alma oyun dedigin kasalı pc de oynanır -
İşlemci ve bellek konusunda sorun yok da gpu olarak en azindan "GTX 950M" ve uzeri gpu iceren modelde notebook lara bakmanı tavsiye ederim.
Canlı bir örnek vermem gerekirse, dun kuzenin notebook a Gta 5 kurduk , şöyle bir yarım saat falan takıldım baktım oyuna ekran çöz. 1366x768 olmasina rağmen gtx 950m high /very high karışık ayarlarda ancak 50 60 kareyi yakaladı. Sen eger 1080p notebook dusunursen ki tavsiye ederim gtx 950m den asagi gpu ya bakma bile!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 23 Mayıs 2017; 15:27:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
almadıysan iyi sonuçta laptop gta 5 de oynatır high ayaralrda
eger almadıysan alma oyun dedigin kasalı pc de oynanır
Bu gün sipariş ettik yarın gelecek belki bir edit atarım buraya,
bir de laptop almamdaki neden üniye başlayacağım ondan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
İşlemci ve bellek konusunda sorun yok da gpu olarak en azindan "GTX 950M" ve uzeri gpu iceren modelde notebook lara bakmanı tavsiye ederim.
Canlı bir örnek vermem gerekirse, dun kuzenin notebook a Gta 5 kurduk , şöyle bir yarım saat falan takıldım baktım oyuna ekran çöz. 1366x768 olmasina rağmen gtx 950m high /very high karışık ayarlarda ancak 50 60 kareyi yakaladı. Sen eger 1080p notebook dusunursen ki tavsiye ederim gtx 950m den asagi gpu ya bakma bile!
Siparişi verdik, full ayarlarda oynamasam bir sorun çıkarmı ? gpu yetersiz gelirse en basit çözünürlüğü düşürürüm olur mu sence ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X