bu dediğin iyi güzel dicek laf yokta ben uygun fyatlı bişey arıyorum hem ucuz olcak hem kaliteli:) ben overclock düşkünü değilim hiç yapmamda demiyorum ama çokta sevmem sessiz olsun stok fandanda iyi soğutsun yeter bana
O fiyat aralığındaki soğutuculara para vermeyin, fanları 8-9cm'lik olacaktır ve sesli de olacaktır bir miktar...
Sessizlik için ya fan kontrolcü ya da 12cm'lik fana sahip 4pinli PWM özellikli bir fan kullanacaksınız aksi halde almayın boşuna ufak boyutlu soğutucular...
bu aerocool silver wind ürününü ben de indirime girdi diye atlayıp hemen aldım. Performans değerleri beni pek ilgilendirmez, işlemciye yüklenmediğim için ısı problemi yaşamam zaten. Benim için önemli olan ses değerleri ve bu fan ürün özelliklerinde belirtilen ses değerleri ile uzaktan yakından benzer değil. Ürünü en düşük performans değerinde çalıştırmama rağmen verilen en yüksek ses aralığından çok daha fazla ses çıkarıyor. Çıkardığım intelin kendi fanı bile bundan daha az ses çıkarıyordu. Hemen iade ediyorum. Ben yandım, başkaları yanmasın.:)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme