Şimdi Ara

bu işler gerçekten kaçan kovalanırla oluyomuş arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_64681173/mpage_1/key_/tm.htm
    bu konu benimdi bi kaç gün önce açmıştım
    kızla buluştuk ilk buluşma işte herşey çok güzel herşeye çok özen gösteriyorum 21 yaşındayım elimde gülle bekledim falan.
    ama herşey süper geçmesine rağmen ilk bulusmadan onayı alamadık.
    bende biraz araştırdım bu konularda fazla tecrübeli olmadıgım için.
    sonra baktım herkes yüz verme o sana gelir falan yazıyor yani adamlar yaşamış demekki dedim gerçekten söyleneni yaptım
    kızı tanıyorum kendisi komşumuz olur. evine gidiyoruz falan hiç yüz vermedim 4-5 gün yani tamamen seni unuttum yoluma bakıyorum imajı verdim.
    halbuki deliler gibi aşığımda işte neyse.
    bişey anlatıyor ben hıı öylemi falan yapıyorum rahat rahat geniş geniş oturuyorum heryerde hiç böyle eskisi gibi kasmıyorum kendimi karşımda bayan var diye falan.
    sonra ne oldu bu gece msn girdi bişeyler yazdı biraz konuştuk ben seninle denemek istiyorum dedi.
    10dk işkence ettim resmen bişeyler söylettim
    şimdi köpek gibi aşık gözüküyor bana.
    kendiside diyor ben ilk başta olmaz gözüyle bakmıştım sonra bi anda ne olduysa herşey değişti diyor.
    yani demem o ki eğer bir kızı etkilemek istiyorsanız ona tek olmadığını hatırlatın.
    gerçekten her yerde böyle yazıyor ama bu iş harbiden böyle kaçan kovalanır arkadaşlar .
    bende buraya yazayım dedim başımdan geçen tecrübeyi belki bazı arkadaşlarda benim gibi okuyup faydalanır

• Kizin yasi kac 12 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 19 Ağustos 2012; 16:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEBRİKLER KARDEŞ
  • bende en büyük yanlışı burada yaptım sanırım. o kaçtıkça peşiniden gittim. yapmadığım sey kalmadı onun için ama o elinin tersiye itti
  • Biraz ağırdan almak en mantıklısı. Ama her zaman işe yaramaz elinizden kaçabilirde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu Hastalık Çok Uzadı Ya
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.