Bildirim
Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (79. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
Abartmışsın, dex'i hiç koyma aramada, vita zaten düşük, int'i de 180 civarında arat fiyatlara bak; life regen'den biraz fiyatı yükselt koy.
açıklama yapcaktım ama gerek kalmamış satılmış 210.8m gelmiş cebe ilk defa bu kadar çok parayı bir arada görüyorum dh için neler alınabilir şimdiki durum imzamdaki hali -
quote:
Orijinalden alıntı: [GoD]MrPoseidon
[simage]http://imgur.com/1zCRN6B.jpg[/simage
İşe yararmı ?
Hocam uygulamanın adı nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaokeer
quote:
Abartmışsın, dex'i hiç koyma aramada, vita zaten düşük, int'i de 180 civarında arat fiyatlara bak; life regen'den biraz fiyatı yükselt koy.
açıklama yapcaktım ama gerek kalmamış satılmış 210.8m gelmiş cebe ilk defa bu kadar çok parayı bir arada görüyorum dh için neler alınabilir şimdiki durum imzamdaki hali
taş çatlasa 2.5m hadi inanılmaz şanşla 5m edicek itemi 200m ye satmışsın tam anlamıyla bir gerizekalı buldun demekki -
quote:
Orijinalden alıntı: leop
quote:
quote:
açıklama yapcaktım ama gerek kalmamış satılmış 210.8m gelmiş cebe ilk defa bu kadar çok parayı bir arada görüyorum dh için neler alınabilir şimdiki durum imzamdaki hali
taş çatlasa 2.5m hadi inanılmaz şanşla 5m edicek itemi 200m ye satmışsın tam anlamıyla bir gerizekalı buldun demekki
ben de hala şoktayım ama 200 intlileri aratınca 3-4 tane çıkıyor şu anda en düşüğü 249m sonraki 650m 1b gibi fiyatlar var kim ne için alıyor anlamış değilim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
taş çatlasa 2.5m hadi inanılmaz şanşla 5m edicek itemi 200m ye satmışsın tam anlamıyla bir gerizekalı buldun demekki
ben de hala şoktayım ama 200 intlileri aratınca 3-4 tane çıkıyor şu anda en düşüğü 249m sonraki 650m 1b gibi fiyatlar var kim ne için alıyor anlamış değilim
Sanırım görüntü DPS'e oynayan 1 DH ya da Monk almış olabilir. Çünkü dex roll bir CM wiz item'ını normal bir wiz. bile almaz bu kadar düşük vita ile ve AR olmadan.
Dex koyma demiştim aratırken ama ben de bunu düşünememişim. Hayırlı olsun.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet 200 inti aratinca 2 3 tane cikiyor ama 190 int e basinca 1m buyoutlular siralaniyor gercekten inanilmaz sanslisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet 200 inti aratinca 2 3 tane cikiyor ama 190 int e basinca 1m buyoutlular siralaniyor gercekten inanilmaz sanslisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Orijinalden alıntı: lord48
Bunun ederi ne kadar acaba statları 100'ü geçen benzer başka bulamadım?
CEVAP: Chc olmaması büyük eksiklik.Öte yandan average dmg/vitality'de yok.Neck craft edilebildiğine göre 5m den koy derim.(satılacağını zannetmiyorum ama,şansını dene)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 5 Nisan 2013; 14:06:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N
quote:
Orijinalden alıntı: lord48
Bunun ederi ne kadar acaba statları 100'ü geçen benzer başka bulamadım?
CEVAP: Chc olmaması büyük eksiklik.Öte yandan average dmg/vitality'de yok.Neck craft edilebildiğine göre 5m den koy derim.(satılacağını zannetmiyorum ama,şansını dene)
Ondan çok umutlu değilim zaten ama 2.nin değerini gerçekten merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord48 -- 5 Nisan 2013; 14:10:49 >
-
-
Gözünüzü seveyim, bir A4 boyutlarında resim yapıştırmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fabrice
Gözünüzü seveyim, bir A4 boyutlarında resim yapıştırmayın.
Hayirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tel den baglaniyorum merak ettim. Donanimhabere is yerinde ara sira girip bakiyorum . mobil olarak uygulamada hata varsa yoneticiler mudahele eder. Nabiyim a4 se a44 olsun isterse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller
quote:
Orijinalden alıntı: [GoD]MrPoseidon
[simage]http://imgur.com/1zCRN6B.jpg[/simage
İşe yararmı ?
Hocam uygulamanın adı nedir?
D3 Connect for Diablo 3 -
3 aydır oynuyorum 70m u yeni topladım bunlarda para etmezse kafayı yerim herhalde :) Bir 100m birikseydi iyiydi :P Degerli yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpiya -- 9 Nisan 2013; 21:46:30 >
-
Dün akşam bir amulet düştü.
105str
300dex
110int
attack speed 6
crit dmg %64
crit chance %8.5
Ne kadar eder acaba pek benzeri yokda...
Aynı zamanda satılıktır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X