Şimdi Ara

BU İTEM NEDİR İLK KEZ RASLIYORUM [ARES]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BU İTEM NEDİR İLK KEZ RASLIYORUM [ARES]

Bu item nedir ne işe yarar, işe yarar birşeyse hemen alim Ares1 de tezgahta gördüm bir bilgisi olan varmı?

Dipnot: 6e sen bilirsin belki

• isilioon dan düşen simge de biraz deişmiş clanı accredidet knıght yapıo buda ne anlama gelio bilmiyorum
  • yukarı
  • clan kurduktan sonra onu kullanırsan clana np bagıslama sistemi geliyo bu sıralamada biraz yükselmeni saglar yani clan accredited olur.Bi pelerinin grade atlaması için anahtar
  • 2 nizede teşekkür ederim sayenizde 1 şey daha öğrendim
  • accredited clan icin isilioon dan dusen symbol (hani su motifli kisa gay pelerinlerini almak icin gereken amblem).

bunu kullanmak icin ilk once normal clan g1 olmasi gerek daha sonra symbol, clana np bagisi (cont) ve pelerin.

accredited clanda normal pelerinlerdeki gibi clandan adam ciktiginda pelerin kaybolmasi olayi yok np bagislandigi icin. g4 accredit olarak sabit kalirsin tek kisi kalsa dahi. clan bozulmadigi surece hep durur.

bunun bir benzeri de felankor dan cikiyor o da uzun yerlerde surunen pelerin icin adini hatirlayamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 11 Şubat 2008; 8:23:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

accredited clan icin isilioon dan dusen symbol (hani su motifli kisa gay pelerinlerini almak icin gereken amblem).

bunu kullanmak icin ilk once normal clan g1 olmasi gerek daha sonra symbol, clana np bagisi (cont) ve pelerin.

accredited clanda normal pelerinlerdeki gibi clandan adam ciktiginda pelerin kaybolmasi olayi yok np bagislandigi icin. g4 accredit olarak sabit kalirsin tek kisi kalsa dahi. clan bozulmadigi surece hep durur.

bunun bir benzeri de felankor dan cikiyor o da uzun yerlerde surunen pelerin icin adini hatirlayamadim.

Bu daha iyi oldu felankoru biliyorum hatta girmiştim 1 kere teşekkür ederim bilgiler için, almak veya çıkarmak lazım bu zımbırtıdan paso grade düşmek sinir ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.