Bildirim
bu itemlerle???????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ip ne yeni mi çıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
ip ne yeni mi çıktı
biliyordum böyle bişiy dicenizi ama hemen değiştirdim geç oldu galiba iş işten geçti yedik lafi -
Dual +7 Shard Bence -
Her Zaman Bow Daha FAzla Attack Verır Ama Verdıgı Attack Kadar DAmage VErmez Bencede Shard +7 4EverAsas -
hadi ama tahmini bişiyler söleyin bu arada lwl 61 server diez humanım nick=freddy0
msn de KO msn arkadaşlık için freedy09@hotmail.com
iyi oluyor msn de muhabbet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafikertr -- 15 Nisan 2007; 16:26:43 > -
benim olay şöyle oldu dual +7 shardlarla +0 pp ve +1 iki tane kekuri vardı diğerleri aynı wolflu ap 1478 oluyordu ama shardları satıp pp falan da aldım archer oldum ib +7 var itemlerim
+2 kekuri ring - +1 kekuri ring - +7 shell set - +9 dex küpeler - +9 belt - +1 pp
böyle oldu ama şuan wolflu ap 1440 şaşdım kaldım enteresan geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafikertr -- 15 Nisan 2007; 16:34:36 > -
benim shell +7 set ib +7 kekuri ring , dex+7 ring , dex+9 belt , dex+6 pendant , dex+9 earring , dex+7 earring ile wolflu 1660 ap var....senin sadece lvl ın eksik. 70 olunca çok rahat 1800 e yakın ap olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 15 Nisan 2007; 16:47:58 > -
Bow daha fazla atack verir ama sen Shard kullan daha fazla dmg verirsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fbonurcan
benim shell +7 set ib +7 kekuri ring dex+7 ring dex+9 belt dex+6 belt dex+9 earring dex+7 earring ile wolflu 1660 ap var....senin sadece lvl ım eksik. 70 olunca çok rahat 1800 e yakın ap olur...
+7 dual shardlarla olabilir ama ib ile zanttenmiyorum o kadar olacağını saolasın... -
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
Bow daha fazla atack verir ama sen Shard kullan daha fazla dmg verirsin..
hayır öyle olmuyor shardlarla ap ve vurduğum damage fazla oluyor ama ib de öyle değil ap düşük damage düşük haliyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X