Şimdi Ara

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BÜLENT DEMİRCİ

asıl parayı çöpe atmayı 1,4 40 000 lik arabaya verdikten sonra anlarsın.
    en azından keyifle ve güvenle araba süreceğiz.
    2. eli en iyi vw ve toyotadır.orta segmentte

40 bine konforu, yalitimi gayet iyi i20 var ornegin, rapid var vs birçok araç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bazı arkadaşlar VW düşmanı olduğu için bu tür konularda fazla hissiyatlı davranıyorlar ( gereksiz yere kötüleme, VW dostu mesajları eksileme vb.). Bir diğer grup ta VW fan grubu diyelim bunlara, bunlar da VW yi bir mercedes, Cadillac seviyesinde görüp ilginç yorumlarda bulunuyor.

Türkiye piyasasında güzel araçlar arz ediyorlar. Ben de günahım kadar Sevmesem de güzel modelleri olduğunu görüyorum ve alan arkadaşı da kararından dolayı tebrik ediyorum, güle güle kullanın.

• Şimdi forumda olmamın nedeni paylaşım yapmak. Tabiki bazı şeyleri değiştiremediğimiz olmuştur değiştirdiğimizde olmuştur. Yani burda ben yaptığım paylaşımlarla birçok şey gördüm. 1 ay sonra aracını satıp benim tavsiye ettiğim aracı alanı da gördüm. O yüzden kendime güvenim tamdır bu konularda. Şimdi bildiğimi yazayımda gerisi zamanla geliyor zaten yoruma gerek kalmıyor :D

Seat ve Skoda gerçeğini biliyorsunuz artık VW den daha kaliteli bir duruma geldiler Audi ile aynı araba oldu bu araçlar. Aynı Golf motorunu 5-6 bin tl ucuza Octavia ve Leon modellerinde alabiliyorsunuz. Hatta Audi den daha ucuza geliyor. Ama tabiki 20 den fazla araba değiştirmiş konuyu açan arkadaş. Yakında buda değişir ona da lafım yok zaten. Hani tabiki farklı kafa yapılarına sahibiz. Örneğin ben araba alırsam en az 10 yıl binerim. Başkası 10 yılda 3-4 araba değiştirir. Benim 10 yılda o kadar araç değiştirmememden dolayı 15 bin TL cebimde kalır misal... Ha su an arac alacak olsam inanınki 50 'ye Leon, Octavia, Rapid, Accent Blue, i20, i30, Ceed gibi benzinli araçlar ya da 60'a dizellerini tercih ederim. Yine sessiz, yalıtımlı, keyifli ve güvenli araba sürmüş olurum o konuda eksiği yok zaten bu araçların. 55 verirsem de Mazda 3 alırdım açıkcası. Ha piyasada kendini korur mu bunlar bilemiyorum ve bazı şeyleri de anlayamıyorum. Arabanın sıfırı 55 ken 20 bin kmde 60 bin tlye aracını satışa koyan vw cularda çok o konuda yorum yapamayacağım araba değerini korumuyor değer kazanıyor kullandıkça :D

• 1.2 tsi pismanliktir, surus zevki falan hikaye on takim tork ile bas edemiyor biraz basinca hunharca yakiyor 60bin tl veripte gaz pedalini oksuyamam.. 1.2 tsi sehir ici 12-13 litrenin altina dusmuyor..

• arkadaş ezbere araba almıyoruz bizde yıllarca alın terimizi biriktirdik.
    baba ana parası yok.
    bizler arabayı sakın kullanan insanlarız senin bahsettigin 12-13 lt /100 km biraz hayal olsa gerek ben sağlık çalışanıyım.
    arkadaşlarımda 2 tane 1,2 golf 7 var.
    ikisi de şehir içi 8 i gecemiyor yer olarak ege kıyı semti
  • ayrıca sıkıntı olursa satar geçerim nasıl olsa değer kaybı yok
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin araçların hepsi B segmenti
  • Bu araç arkadaşımdan var çoğu kez şehir içinde kullanıyor ve ortalama 5.7 gösteriyor

• das auto demokraside halk arabası da olmalı ama bu devirde benzinli motor birde lpg takılamıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.