Şimdi Ara

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sektörden biri olarak şunu söyliyim evet Doğuş tekel olduğu için VAG grubunda fiyatları istediği gibi tutuyor ama VW de bildiğiniz üzere jetta vergisi denen ekstra bir vergi var ondan fiyat farkı biraz daha yüksek devletin amacı VAG grubuna ülkemizde üretim yaptırmak.
    Şu an araç fiyatları yüksek geliyor herkese clio hb bile 60bin e satılıyor bunun sebebi ise TL nin ciddi değer kaybı.
    Yeni golf ise görünüm olarak çok güzel ama doğuş donanımdan iyi para kazandığı için araçları standart alırsak donanımsız alıyoruz bu Golf ve Polo için rakipleriyle kıyaslarsak geçerli bir durum.
    Şirket aracı olarak orta donanımda fluence kullanıyorum net beş para etmez bir araba virajlarda önden dağılan bu fiyatta araba mı olur . Aracı sıfır aldık devamlı bir airbag hata ışığı bozulan navigasyon sistemi vs adamı çileden çıkarıyor. Vites geçişleri takır tukur ki bu araç en çok satan arabalardan hemde yüksek fiyatına rağmen.
    Çok zengin bir adam değilim şahsi aracım dizel yeni aveo o bile çok daha keyif veriyor hemde ls olmasına rağmen daha donanımlı :) (star stop yol yokuş desteği vs ki sıfara 31750 gibi şu anki fiyatlara kıyaslarsak komik bir rakama aldım. )
    Sözüm odur ki şu an piyasa cidden garip araç fiyatları çok yüksek şu an araç bakıyorum aklımda sıfır mitsubishi lancer var fiyat performans olarak iyi ama benzinli dizeli yok, yada 2,0TDI 2. el audi almak.
    Sonuç olarak Golf benzinli bir araç normalde bu fiyata pahalı derdik ama piyasa ve fiyatlar malum. İşimden dolayı arkadaşlarım devamlı tavsiye isterler şu aralar soranlara almayın diyorum :)

Alan arkadaşa ise öncelikle hayırlı olsun. tsi motorlar biraz sorunlu motorlar ama genede zorlamazsan memnun kalırsın yüksek süratlerde tüm düşük motorlar çok yakar öyle bir dezavantaja sahip olucaksınız , kısa bir dönem scirocco kullandım performansı iyi bir motor tipi ve gerçekten çok şık bir araç güle güle kullanın.

• Sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatab

Öncelikle sektörden biri olarak şunu söyliyim evet Doğuş tekel olduğu için VAG grubunda fiyatları istediği gibi tutuyor ama VW de bildiğiniz üzere jetta vergisi denen ekstra bir vergi var ondan fiyat farkı biraz daha yüksek devletin amacı VAG grubuna ülkemizde üretim yaptırmak.
    Şu an araç fiyatları yüksek geliyor herkese clio hb bile 60bin e satılıyor bunun sebebi ise TL nin ciddi değer kaybı.
    Yeni golf ise görünüm olarak çok güzel ama doğuş donanımdan iyi para kazandığı için araçları standart alırsak donanımsız alıyoruz bu Golf ve Polo için rakipleriyle kıyaslarsak geçerli bir durum.
    Şirket aracı olarak orta donanımda fluence kullanıyorum net beş para etmez bir araba virajlarda önden dağılan bu fiyatta araba mı olur . Aracı sıfır aldık devamlı bir airbag hata ışığı bozulan navigasyon sistemi vs adamı çileden çıkarıyor. Vites geçişleri takır tukur ki bu araç en çok satan arabalardan hemde yüksek fiyatına rağmen.
    Çok zengin bir adam değilim şahsi aracım dizel yeni aveo o bile çok daha keyif veriyor hemde ls olmasına rağmen daha donanımlı :) (star stop yol yokuş desteği vs ki sıfara 31750 gibi şu anki fiyatlara kıyaslarsak komik bir rakama aldım. )
    Sözüm odur ki şu an piyasa cidden garip araç fiyatları çok yüksek şu an araç bakıyorum aklımda sıfır mitsubishi lancer var fiyat performans olarak iyi ama benzinli dizeli yok, yada 2,0TDI 2. el audi almak.
    Sonuç olarak Golf benzinli bir araç normalde bu fiyata pahalı derdik ama piyasa ve fiyatlar malum. İşimden dolayı arkadaşlarım devamlı tavsiye isterler şu aralar soranlara almayın diyorum :)

Alan arkadaşa ise öncelikle hayırlı olsun. tsi motorlar biraz sorunlu motorlar ama genede zorlamazsan memnun kalırsın yüksek süratlerde tüm düşük motorlar çok yakar öyle bir dezavantaja sahip olucaksınız , kısa bir dönem scirocco kullandım performansı iyi bir motor tipi ve gerçekten çok şık bir araç güle güle kullanın.

Bmw F30 forumunda araç sahibinin imzasındaki bilgilere bakar mısınız?
    Minimum 125 Bin Liralık araç için yazılan yorumlar çok fena.
    TSI motora sorunlu diyebilmek için kronik bir hata örneği var mı bildiğiniz?

Alıntı.
    Arkadaşlar Ağustos ayı üretimli Bmw 320 ied Sportline Plus donanımlı aracım 20 Eylül 2014 günü bayiden teslim alınmış, yola çıkar çıkmaz 'DİREKSİYON TİTREMESİ' sorunu farkedilmiş, hemen vakit kaybetmeden satış danışmanı Mahmut ÖZEL aranmış durum hakkında kendisine bilgi verilmiş, 2 gün sonraya servis randevusu alınmıştır.
    22 Eylül2014 günü Araç Borusan İstinye şubesine, Bmw bayisi olmayan bir yerde yaşadığım ve izinim kısıtlı olduğu bilgisi verilerek, şubeden ayrılınılmıştır. Buna rağmen; araç ancak 1 gün sonra servise alınmış, 1 haftayı geçen tamirde ve yaklaşık 250 km de verilen araç 650 km de alınmış, lastiklerin, direksiyon kutusunun değiştirilmesine rağmen sorun çözülememiştir!
    Yetkili servis yetkilisi ile yaptığımız görüşmelerde araca uygulanabilecek herhangi bir tamirin kalmadığı tarafımıza beyan edilmişir. Bunun üzerine müşteri ilişkileri danışmanı Adile SÜMER Hanım a aracın aynısı ile değişim talebi sunulmuş , gerekli kontroller sağlandıktan sonra;
    Araç Ötv muhafiyeti ile alınması bahane gösterilerek talebimiz red ile sonuçlanmıştır. Motorlu taşıtlar vergi dairesi ile yapılan görüşmeler neticesinde böyle bir değişim için herhangi bir hukuki engelin bulunmadı saptanmıştır!

6 Kasım 2014 Günü Noter marifeti ile İlgili markaya İhtar çekilecek ve akabinde diğer yasal işlemler başlatılacaktır....

Bmw almayı düşünen arkadaşları dikkatine....

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99202653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 6 Kasım 2014; 18:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Öncelikle sektörden biri olarak şunu söyliyim evet Doğuş tekel olduğu için VAG grubunda fiyatları istediği gibi tutuyor ama VW de bildiğiniz üzere jetta vergisi denen ekstra bir vergi var ondan fiyat farkı biraz daha yüksek devletin amacı VAG grubuna ülkemizde üretim yaptırmak.

Alıntı.
    Arkadaşlar Ağustos ayı üretimli Bmw 320 ied Sportline Plus donanımlı aracım 20 Eylül 2014 günü bayiden teslim alınmış, yola çıkar çıkmaz 'DİREKSİYON TİTREMESİ' sorunu farkedilmiş, hemen vakit kaybetmeden satış danışmanı Mahmut ÖZEL aranmış durum hakkında kendisine bilgi verilmiş, 2 gün sonraya servis randevusu alınmıştır.
    22 Eylül2014 günü Araç Borusan İstinye şubesine, Bmw bayisi olmayan bir yerde yaşadığım ve izinim kısıtlı olduğu bilgisi verilerek, şubeden ayrılınılmıştır. Buna rağmen; araç ancak 1 gün sonra servise alınmış, 1 haftayı geçen tamirde ve yaklaşık 250 km de verilen araç 650 km de alınmış, lastiklerin, direksiyon kutusunun değiştirilmesine rağmen sorun çözülememiştir!
    Yetkili servis yetkilisi ile yaptığımız görüşmelerde araca uygulanabilecek herhangi bir tamirin kalmadığı tarafımıza beyan edilmişir. Bunun üzerine müşteri ilişkileri danışmanı Adile SÜMER Hanım a aracın aynısı ile değişim talebi sunulmuş , gerekli kontroller sağlandıktan sonra;
    Araç Ötv muhafiyeti ile alınması bahane gösterilerek talebimiz red ile sonuçlanmıştır. Motorlu taşıtlar vergi dairesi ile yapılan görüşmeler neticesinde böyle bir değişim için herhangi bir hukuki engelin bulunmadı saptanmıştır!

6 Kasım 2014 Günü Noter marifeti ile İlgili markaya İhtar çekilecek ve akabinde diğer yasal işlemler başlatılacaktır....

Hocam çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ve irkildim bu memlekette neye güveneceğimizi şaşırdık artık.para kazanmak biriktirmek fedakarlık etmek de işlemez olmuş.Mahkeme sizi kanunlarca haklı görmüş işiniz çzöülür ancak bu kadar kastırmaya ne gerek var zaten yeterince ötv kdv ve ucuk yakıt ücretleri ödüyoruz daha ne yapalım biraz da vatandaş düşünülse şaşarım.bulunduğum şehirde son 1 haftadır heryer polis kaynıyor neden derseniz carı açık giderek artıyor ve biraz zavallı halka ceza kesilsin ki açığı bizim sırtımızdan kapatsınlar.ayıptır günahtır.bu insanları evlatları var yasantıları var.fazla konusmayayım politik ve siyasi karşılanabilir ama durum vahim emeğiniz gençliniz ömrünüz çalınıyor bilesiniz.herşey zincirleme hata bu memlekette.

• SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Ya zaten bazı şeyler şans ne diyim çok garip ama alan şahıs vakit kaybetmeden bu adamların Almanya yönetim vs bir yerine mail atmalı alacağı cevap işte sizin ülkenizden bu bu firmadır biz birşey yapamayız olacak ama... O maili alan genel merkezle öyle bir şiddetle yükleniyorlar ki distribütörlerine inanamazsınız... Benim eski aracım c4 tü kronik bir kaç sıkıntım vardı en sonunda attım fransızca bir müdürlerine, Baylas sorumludur onlara anlat derdini gibi bir cevap maili geldi, lakin sonra tüm sorunlarımı çözdü citroen çok uzun bir hikaye anlatmıyım şimdi ama işe yarıyor.
    TSI TFSI hatta şimdi renault 0,9 ford vs benzeri küçük hacimli yüksek beygirli motorlar çok yeni bir teknoloji aslında
    Şu an tsi motorlar için en çok piston segman satılıyor (uluslararası bir firmada toptan otomotiv yedek parça sektöründeyim) Yani ben kulaktan duyma değil rakamlar ile konuşuyorum diyebilirim :)
    Ama yalan yok ben en son bir arkadaşın 2.0 tiguen benzinli aracını kullandım çok büyük keyif veren bir motor bence çizgileri de çok güzel. Ama fiyatına değer mi ? Mesela bence Polo için değmez rakiplerine kıyaslarsam fark olarak ama Passat Jetta ve golf için değer. Tabii bu benim şahsi fikrim.
    Ama şu var arkadaşlar fransız ve alman arabaları sayesinde para kazanıyor bizim sektör :) Almaya devam , şaka bir yana Türkiye de araç fiyatları çok uçtu nedeni de herhalde biraz otomotiv ithalatını azaltmak ya da dediğim gibi bizim para devamla değer kaybediyor biz farkında değiliz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatab -- 7 Kasım 2014; 10:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlizZard

quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Alıntı.

Hocam çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ve irkildim bu memlekette neye güveneceğimizi şaşırdık artık.para kazanmak biriktirmek fedakarlık etmek de işlemez olmuş.Mahkeme sizi kanunlarca haklı görmüş işiniz çzöülür ancak bu kadar kastırmaya ne gerek var zaten yeterince ötv kdv ve ucuk yakıt ücretleri ödüyoruz daha ne yapalım biraz da vatandaş düşünülse şaşarım.bulunduğum şehirde son 1 haftadır heryer polis kaynıyor neden derseniz carı açık giderek artıyor ve biraz zavallı halka ceza kesilsin ki açığı bizim sırtımızdan kapatsınlar.ayıptır günahtır.bu insanları evlatları var yasantıları var.fazla konusmayayım politik ve siyasi karşılanabilir ama durum vahim emeğiniz gençliniz ömrünüz çalınıyor bilesiniz.herşey zincirleme hata bu memlekette.

Bu sorun vardı aylardır bmw de maalesef

• aldık işte! aşk bu, biz "mala bağlamış almanya export malibu"
  • Motor olarak 1.2 TSİ çok ekonomik, diğer markaların 1.6 ltsi diyenler bunu da göz önüne alsınlar derim. Ben POLOda dahi beğenmedim 1.2 TSİ motoru,çok sıkıcı bir motor ama yakıt ekonomisi olarak çok iyi. Ayrıca diğer markaların araçları da ucuz değil,hepsi basmışlar zammı
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Olaya sizin gibi yaklaşırsak eğer işimiz var; üç videoyu örnek olarak koyuyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=OWTqTKoY1SQ

http://www.youtube.com/watch?v=qrf5CHn3AGA

http://www.youtube.com/watch?v=hp_8iNUz4fw

Dileğim yinede herkesin aracını sorunsuz, dertsiz, kazasız, belasız kullanması sonuçta bir emek karşılığı olarak alıyoruz bu araçları.

• kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin bu dediğin sıkıntılar 2011 haziran öncesi üretimi aracı olanlar için geçerliydi o sıkıntıyı da çözdüler. Güncel 1.2 TSI motorlarda zincir sorunu kalmamıştır.
  • Arkadaşım aracınız hayırlı olsun.
    Şehir dışı için çok emin değilim, ama
    şehir içi yakıt tüketiminin (ister istanbul, ister ankara, ister bursa)
    teknik verilerde yazan değerin üzerine çıkmayacağını düşünüyorum...

Allah daha güzellerini hepimize nasip etsin inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfazeki -- 2 Aralık 2014; 23:26:44 >
  • petrol fiyatları düşüyor ilkbahar aylarına kadar da devam edecek düşüş biz de bolbol bineceğiz bu aralar.dizel alanlar üzülmüştür.doğru fabrika değerlerini gerçekci bulmuyorum ben hesap yaparken her zaman binmemiş olsam da 1.5 litre eklerim fabrika değerlerine.ayrıca iyi dilekler için teşekkür ederim Allah herkese kazasız belasız dilediği arabaya sahip olma imkanı versin.Eğitim hayatı boyunca ileri de kazanacağı para ile hayranı olduğu arabayı alacağını söyleyen ve araca kavuştuğu ay trafik kazasında ölenlere tanık oldum.Ne olur insan evladı gibi sürelim,kurallara uyalım aynayalara bakalım sinyal verelim.Ölmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlizZard -- 4 Aralık 2014; 8:27:45 >
  • hayırlı olsun ama yanlış seçim olmuş
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,sizce ne olmalıydı yaklaşık 60bin hatta kasko sigorta ile birlikte 64 bin civarına gelebilecek daha mantıklı bir seçim sunun lütfen.Sunarken de kriterlerinizi belirtin.biliyorsunuz herkesin araç alırken beklentileri farklıdır.kimisi ekonomi kimisi performans kimisi de ikisinin ortasında daha dengeli bir araç ister.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Bence sen git toplu tasıma araclarına yönel hiç trafiği fazladan mesgul etme
  • BlizZard B kullanıcısına yanıt
    ben o fiyata Leon önerirdim
    1.6 TDI 105 hp S&S > Style 60.000 TL
    aynı şekilde 1.2 TSI ve tüm opsiyonları alırsanız da bu fiyata denk geliyor.

Ne diyelim hayırlı olsun tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 4 Aralık 2014; 9:54:29 >
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Hayirdir derdin ne

• öncelikle hayırlı olsun. confortline donanımda park sensörünü ve hız sabitlemeyi 1.500 tlye alıyoruz.
    USB ve hild hold. bu iki özellik var mı? yoksa alınabiliyor mu? alınabiliyorsa ne kadar maliyet gerekiyor?

saygılar.
  • Son indirimle 54500e comfortline alınabiliyor ve bu kalitede bir araç için bence harika, birkaç ekstrayla 57-60 bine süper hale getirilir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.