Şimdi Ara

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Inque

İlave paketlerde Sürüş konfor paketi nedense çok pahalı.

CC 400 TL olsa
    On ve Arka sensor de 200TL olsa toplamda 600TLlik opsiyon ama Doğuş 1500TL istiyor. Resmen kazık.

Şöyle bir detayı hesap edin, bunları Golf'ün üstünde alırsanız %45 + 18 vergi veriyorsunuz.
  • Yukarida bir arkadas demis o paralara c4 i30 auris dizel alinir diye. Bu araclarin dizellerinin en bosu liste fiyati olarak golften en az 5.000 tl pahali. Yorum yapmak icin yorum yapmayin. Polemik yaratmak istemem ama bence golf o araclardan bariz ustun bir arac ayrica.
  • Basligi okuyunca araci sattiniz sandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Konuyla alakasız olucak ama her zaman hayalimde aslında Vw Golf 1.4Tsi DSG 140HP şu araç yemişim DSGyi dedirtiyo insana ama sonra kendime bi daha soruyorum ya DSG seni yerse ? DSG sorununu çözseler(benim çevremde yaşayan hiç olmadı hatta çok memnunlar) 10 numara araç aslına bakılırsa az yakar ko kaçar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

CC 400 TL olsa
    On ve Arka sensor de 200TL olsa toplamda 600TLlik opsiyon ama Doğuş 1500TL istiyor. Resmen kazık.

Şöyle bir detayı hesap edin, bunları Golf'ün üstünde alırsanız %45 + 18 vergi veriyorsunuz.

Zaten benim yazdığım rakamlar vergiler dahil fiyatları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun diyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

CC 400 TL olsa

Zaten benim yazdığım rakamlar vergiler dahil fiyatları.

Yok yani hocam 200 liralık park sensöründe 36 lira KDV var sanırım sadece. Ancak aynı şey aracın üstünde gelince katmerli bir vergi oluyor.

• Hayırlı olsun ama nakit almışsınız buna rağmen altı üstü 800 lira düşmüşler liste fiyatından ve iki ay sonra 2015'ler gelecek.

Diğer marka/modeller ile kıyaslama yapmayacağım sonuçta zevkler/renkler tartışılmaz demişler.
  • tsi motora uygun fiyata lpg takılsa çok iyi olacak
  • Milet satışların düşmesi için son hız devam ediyor...

• Yazin koydekilere tarlada kullanmak icin o motor lazim olabilir duruma gore mesaj atarim size cunku baska bir ise yaramayan bir motor kendileri 120 ye kadar nazli nazli hizlanip gerisine Allah kerim diyor

• şu benzin korkutmasa pederin aklını çelmez miyim ah ah ah
  • Bu forumda markalar bölümünden vw girdiğimizde ve golf forumu seçtiğimizde , golf 7 ana konunun 1350 sayfalara geldiğini görmek bile insanların tercihlerini ortaya koyabiliyor. 2 ay sonra inşallah araç alacağım. Ford mondeo mk4 kasa düşünüyordum. Ancak ikinci eldeki kayıp nedeniyle ayni segment olmamasına rağmen golf almaya karar verdim. Bu da büyük ihtimalle 1.2 TSİ olacak inşallah Fiat lineanin 55.000 olduğu bir yerde 58.000in çok da fahiş bir fark OLDUĞUNU düşünmüyorum ... Iyi seçim gule gule kullanın.

• Hayırlı, uğurlu olsun.
    Kazasız sürüşler...
  • şu forumda ne kadar cok saçma sapan insan var ya , takılmayın hocam siz gayet güzel bi tercih yapmışsınız güle güle kullanın , allah kaza bela vermesin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 27 Ekim 2014; 23:22:35 >
  • Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: utkuyakar

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

60 bin tl yi benzinli araca baglamak bence saka gibi. Benim 20 liraya katettigim yolu siz 40 liraya gideceksiniz. Bu paraya neden dizel arac bakmadiniz.

Bu 20'ye 40 oranlamasi biraz sacma oldu. Senin 20'ye gittigin yeri golf 1.2 tsi 27'ye gider.

nasıl saçma bütün golf forumlarında 10 lt den pek aşşağı düşmediği söyleniyor tsi nin. Ben 5 lt yakıyorum şehir içinde

Hocam şu şehir içi 5 litre yakıyor dalgasından vazgeçin tokat gibi şehirde benim ortalama hızım 20 bu ortalama hızla 5 litre yakacak aracı bana kanıtlayın ben sektörü bırakırım

30 km ort. Hıza şehir içi deyip 5 litre yakıyorum şehir içinde diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Teslim alırken ss gönderin bekliyoruz ayrıca forumda VV GOLF sevenler başlığında bir chek listesi var, onuda yanınıza alın , aracı alırken heryerini kontrol edin.

Bende cuma günü teslim alacağım. Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?

• Zaman ayırıp cevap yazan tüm dostlara teşekkürler.Aracı daha satın almadım sadece kapora verdim vazgeçsem de canımı yakmayacak bir miktar.sonucta her gün araba almıyorum.aklımı çelekecek kadar mantıklı gelen bir öneri ile karşılaşırsam düşünürüm ciddi ciddi.ben otomatik araçları sevmiyorum,FPS oyunları oynayan arkadaşlar iyi bilir,bana otomatik vites kablosuz mouse ile FPS oynamak gibi geliyor.Zevk ve ekonomi manuel'de elim ayağım tuttuğu sürece manuel kullanırım.Yaşadığım şehrin nüfusu 1.5 milyon dolayısı ile sıkıntı arzetmez.

Golf tercih ediyorum çünkü Jetta'nın kapı üstünde sert plasik malzeme varken Golf'de yumuşak plastik var.Showroom'da bu iki araç yanyanaydı uzun uzun inceledim.Jetta'yı seçen bagaj hacmine önem vererek seçer diğer tüm kıyaslamalarda Golf önde.

Alfa Romeo Guiliettta 1.6 JTD Distinctive alsak ikinci eli şüpheli bir de aile de ve şirkette hep VW var.Ayağımız alıştı bir kere.Leon alırdım normalde seat cordoba kullanıcısıydım yıllar önce ama Leon'un profilini apachi kardeşlerimiz kirlettiğinden beri soğudum.Ayrıca sunroof ya da cam tavan özellikle istemiyorum.Dİğer aracımda zaten var doğru dürüst kullanmıyorum sadece araca ilkkez binenlere hava oluyor.baska işe yaramaz.hava civa da benim tarzım değil

• Teşekkürler herkese ayrıca aracın SS'lerini teslim aldığım gün yayınlayacağım ya çarşamba ya da cuma alacağım aracı beyaz renk içi bej.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.