Şimdi Ara

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdin borç harç dayının aklına uyup...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı bir seçim, dizeliyle arada 15.000 fark var, güle güle kullanın.
    Ekleme: dsg olmadığına da sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 28 Ekim 2014; 18:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsınız Golf iyidir iyi ama tabi ki bir Astra değil..bir daha ki sefere inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

Yazin koydekilere tarlada kullanmak icin o motor lazim olabilir duruma gore mesaj atarim size cunku baska bir ise yaramayan bir motor kendileri 120 ye kadar nazli nazli hizlanip gerisine Allah kerim diyor

Yahu sen hic o motora sahip vir golfun icinde bulundun mu da boyle konusuyosun, once bin dene, sonra gel burda ayni seyleri yazabiliyomusun bi bak bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

1.2 motorun vergi avantajı var. benzinli ve turbo motorun sürüş keyfi var. golf herzaman sınıfında lider bir otomobil.golf7 bambaşka bir otomobil hocam. zaten fabrika verilerinde 1.2tsi motorun performansı ve ekonomisi ortada, golfun kendi kalitesini de katınca

Golf sınıfında lider ancak bu forumda olur. Onu geçelim.

Her neyse hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Bence senin ilk cumleni gecelim, bu forumu anlamak cok zor, sanirsin vw bunlara kotuluk yapti, 60bine dacianin mis gibi dusteri var gidin onu alin o zaman, hem dizel hem 4x4 hemde golfte olmayan bir suru ozellik standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 28 Ekim 2014; 20:50:51 >

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    asıl siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya? hangi golf forumunda söyleniyomuş o 10 litre olayı? rahat kullanımla uzun süreli ortalamam 6.3 litre. genel ortalaması 7.5 litrenin üzerinde olan 1.2 tsı kullanıcısı da görmedim.
    kalite ve konforu önemsemeyip sadece yakıtı düşünenler tabikide golfe taş atacak, bunlar normal şeyler. herkes kendi aracının iyi yönlerini öne sürmeyi sever, toz kondurmaz. ama Avrupa ve türkiyedeki satış rakamları yalan söylemez. c segmentinin lideri belli ve kim ne yorum yaparsa yapsın bu değişmeyecek..
  • hayırlı olsun mantıklı bir seçim
  • kapaklar sırayla gelmiş ama somut cevap verebilen olmamış.
    hocam senin aracın nedir, ne kullanıyosun? golfe olan bu olumsuz duyguların temeli nedir merak ettim doğrusu :)
  • Inque kullanıcısına yanıt
    İşim gereği aklınıza gelebilecek bir sürü aracı kullanıyorum. Saat akşam 6 gibi yağmurlu bir havada kadıköyden çıkıp avcılara gelmeye çalışın. (Ben manuel arabada daha çok zevk alıyorum orası ayrı) Avcılara geldiğim ya da kadıköye gittiğim her gün arabadan indiğimde ayağım titrer halde iniyordum. Vw yerine alınabilecek o kadar çok araba var ki piyasada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samwithwiki

İşim gereği aklınıza gelebilecek bir sürü aracı kullanıyorum. Saat akşam 6 gibi yağmurlu bir havada kadıköyden çıkıp avcılara gelmeye çalışın. (Ben manuel arabada daha çok zevk alıyorum orası ayrı) Avcılara geldiğim ya da kadıköye gittiğim her gün arabadan indiğimde ayağım titrer halde iniyordum. Vw yerine alınabilecek o kadar çok araba var ki piyasada..

Ben olsam kadıköyden avcılara direk metrobüs kullanırım.

• topalkartal kullanıcısına yanıt
    Golfu kotulemiyorum yanlis anlamissiniz golf hayran oldugum bir arac ben 60 bin tl ye benzinli arac alinmaz diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: topalkartal

kapaklar sırayla gelmiş ama somut cevap verebilen olmamış.
    hocam senin aracın nedir, ne kullanıyosun? golfe olan bu olumsuz duyguların temeli nedir merak ettim doğrusu :)

Aracım avensis. Golfü seviyorum, başarılı bir araba. Ama doğuş kazığı işin işine girince olumlu bakmıyorum hiçbir şekilde.

Verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum her şeyde, prensip meselesi oldu.

Toyota auris ilk geldiğinde(39.900tl) golf 42.400tl idi. O zamanlar test etmiştim golfü, alıcı olmuştum ama 4 ay sıra vermişlerdi.

Şimdi auris 47bin golf 55bin. Aurisi pazarlıkla 45bine rahat alıyorsun ama golfte pek indirim yok. Doğuş oto son yıllarda orantısız zam yaptı. Mantıklı bir fiyata verseler yine öneririm golfü ama fiyatı kazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Aracım avensis. Golfü seviyorum, başarılı bir araba. Ama doğuş kazığı işin işine girince olumlu bakmıyorum hiçbir şekilde.

Toyota auris ilk geldiğinde(39.900tl) golf 42.400tl idi. O zamanlar test etmiştim golfü, alıcı olmuştum ama 4 ay sıra vermişlerdi.

Şimdi auris 47bin golf 55bin. Aurisi pazarlıkla 45bine rahat alıyorsun ama golfte pek indirim yok. Doğuş oto son yıllarda orantısız zam yaptı. Mantıklı bir fiyata verseler yine öneririm golfü ama fiyatı kazık.

Bence fiyatının hakkını veren bir otomobil

• Izdırap yeni başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

quote:

Daha donanımlı dizel megane veriyorlar o fiyata. Golf fiyatının hakkını veriyorsa bu ne veriyor?

Yılda 15bin yapan birinin cebinden yıllık 1500tl fazla çıkacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

quote:

Daha donanımlı dizel megane veriyorlar o fiyata. Golf fiyatının hakkını veriyorsa bu ne veriyor?

Yılda 15bin yapan birinin cebinden yıllık 1500tl fazla çıkacak.

Varsın yılda 1500tl fazla çıksın, içindekileri sonuna kadar korusun(hava yastıkları sayısına, güvenlikte ki özelliklere bakın XDS- MSR-DSR-Multi Collision Brake Bunlar bir sürü karmaşık harf gibi dursa da olası bir kaza anında(Allah kimsenin başına vermesin tabi ki) ne işe yaradıkları daha net ortaya çıkar diye tahmin ediyorum), sürücüsüne güven versin, sürücüsünü ve yolcuları yormasın(özellikle uzun yol), ben razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 28 Ekim 2014; 22:04:36 >

• Merhaba;

İlk Önce test etmemiş , kullanmamış arkadaşlar bi ön yargıdan vazgeçelim...

TSİ motorlar karakterleri gereği performans sa performans... ve ne kadar yakmak istiyosanız o kadar yakar

özellikle tork dağılımı ve tüketim olarak çok başarılı motorlar mevcut ki yılın motoru ünvanını almasından görebiliriz bu farkı.

sürekli geliştirilen motor özellikle şunu söyliyebilirim vw kendi kullanıcı kitlesine göre motor yapmış.
  • Çok mantıklı ve güzel bir seçim yapmışssınız. Forumda çoğu arkadaş aracın kalitesini donanım sayısıyla ölçmeye çalıştığı için farklı düşünüyor ancak iş satın almaya gelince ve galerileri gezip araçların içerisine oturup inceleyince çoğumuzun kararı senede birkaç kez kullanacağımız donanımlar değil, direksiyon başında kendimizi konforlu ve rahat hissetmemiz oluyor. Ki bu konuda vw araçları gerçekten başarılı, kalite hissini özellikle golf modelinde bariz bir şekilde hissediyorsunuz. Ayrıca çok ergonomik her şey yerli yerinde, sade ve kaliteli bir tasarımı var bence.

Bir diğer gözlemimde fiyat hususunda. Golf için eleştiriler hep fiyat bazında. Bu fiyata dizel araç alınır demiş arkadaşlar. Üşenmedim rakiplerinin fiyatlarına baktım hiç de ortada öyle bir durum yok. Bazıları diyecekti rki o fiyattan 2 bin 3 bin indirim yapılıyor, onda şu donanım var bu var. Bence ve gerçek hayatta çoğu kişiye göre en önemli donanım aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve hissettirdiği kalite duygusu. yok yağmur sensörüymüş, coming home muş, otomatik farmış, vs. bunları geçiniz.

Son söz olarak 60 bin verdikten sonra hyundai'a kia'ya bineceğime Golfe binerim arkadaş..

Güzel günlerde kullanman dileğiyle..
     BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Filo olsam ben de gider golf alırım. 1 sene kiralar sonra aldığım fiyatın üzerine satarım, eğitim seviyemiz belli. Kakalarım gider. Zaten filolar uygun alıyor.

Golfün çok satması onu mantıklı yapmaz. Linea da çok satıyor.

Açın bir fiyatlarına bakın, sunduklarına bakın ondan sonra konuşun. 1500tl ye aldığınız donanımları diğer markalar nasıl veriyor bir bakın. 2bin liraya aldığınız extra garantiyi diğer markalar nasıl veriyor bir bakın.

Doğuş kazığı yiyen arabasını premium zannediyor, yüceltmeye başlıyor. Forumdaki paralı, parasız şakşakçılar da tuzu biberi oluyor.

İmzalarındaki araçlara bakınca neden laf attıkları ortada değil mi sence de ?

Adam akıllı 1 tane mantıklı neden göstermiyorlar .Her şey donanım değilmiş sanki Golf de Bentley konforu var sanki Ferrari performansı var.

Şehir içi fabrika verilerine bakarsak benim arabam da 7.5 litre gösteriyor giriyorum 25 km altındaki trafiğe oluyor 9 litre .

Ha arkadaş almış hayırlı uğurlu olsun ama konu açıp siz yorum yapmayın sadece hayırlı olsun deyin deseydi onu yazar çıkardım . Konu açılmış , kendi görüşümü dile getiridim yani herkes Leon alacak diye bir şey yok ama en mantıklısı da Golf değil bu kadar basit olay.

Satışlar filo, diğer modellerde filo yok zaten. Avrupa da filan da çok satmıyor o haberler uydurmaca.

Yılın otomobili seçilmesi, geçiniz.

Ödüle doymaması kriter değil.

Sınıf lideri olması kandırmaca.

Testte birinci olması hikaye.

İkinci eli güçlü değil yok öyle bir şey alan bin pişman satamıyor.

Bu kadarına dayanamayıp
    Gülmekten yere düştüm

• madem çarpışma öncesi güvenlik paketin var niye ekstra satıyorsun be WW..!!!
    çarpışma öncesi güvenlik paketi özel zevk degildir ihtiyaçdır
    bu nasıl ticari stratejidir anlam veremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.