Şimdi Ara

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Intrepid

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın haftaya bizede gelecek bir tane golf

hayırlı olsun. güzel seçim. golf konusuna herkesi bekleriz.

sağolun araç annemin araç gelsin ben temsil ederim onun adına konuda :)

olur tabi.

şimdi hatırladım sizi tam bir hafta önce golf konusunda araç gemiden indikten nekadar sonra teslim olur diye sormuştum 7-10 gün demiştiniz 29 ekim tatil diye gelecek haftaya attılar :(

yoksa tutuyor muydu tahminim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın haftaya bizede gelecek bir tane golf

olur tabi.

şimdi hatırladım sizi tam bir hafta önce golf konusunda araç gemiden indikten nekadar sonra teslim olur diye sormuştum 7-10 gün demiştiniz 29 ekim tatil diye gelecek haftaya attılar :(

evet resmi tatil şanssızlık oldu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olur tabi.

evet resmi tatil şanssızlık oldu :D

hayırlısı. araç teslimindeki heyecanınızı düşünemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Neden donanım muhasebe uzmanlığına bu kadar kafa yormayın diyoruz, goz var izan var;

BU IZDIRAP SONUNDA BİTTİ -- Golf 7 2014 Comfortline 1.2TSI 105 hp.

Maksat suda yüzmek farketmez serinlik olsun derseniz, ikisi de su;

Değerli Hocam;
    Vallahi pes..
    Bu kadar güzel ve öz anlatılabilir.
    Şapka çıkartıyorum zekanıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: tramp.life

Çok mantıklı ve güzel bir seçim yapmışssınız. Forumda çoğu arkadaş aracın kalitesini donanım sayısıyla ölçmeye çalıştığı için farklı düşünüyor ancak iş satın almaya gelince ve galerileri gezip araçların içerisine oturup inceleyince çoğumuzun kararı senede birkaç kez kullanacağımız donanımlar değil, direksiyon başında kendimizi konforlu ve rahat hissetmemiz oluyor. Ki bu konuda vw araçları gerçekten başarılı, kalite hissini özellikle golf modelinde bariz bir şekilde hissediyorsunuz. Ayrıca çok ergonomik her şey yerli yerinde, sade ve kaliteli bir tasarımı var bence.

Bir diğer gözlemimde fiyat hususunda. Golf için eleştiriler hep fiyat bazında. Bu fiyata dizel araç alınır demiş arkadaşlar. Üşenmedim rakiplerinin fiyatlarına baktım hiç de ortada öyle bir durum yok. Bazıları diyecekti rki o fiyattan 2 bin 3 bin indirim yapılıyor, onda şu donanım var bu var. Bence ve gerçek hayatta çoğu kişiye göre en önemli donanım aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve hissettirdiği kalite duygusu. yok yağmur sensörüymüş, coming home muş, otomatik farmış, vs. bunları geçiniz.

Son söz olarak 60 bin verdikten sonra hyundai'a kia'ya bineceğime Golfe binerim arkadaş..

Güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Golfün kapı üstlerinde yumuşak plastiği bir gördüm bir dokundum,o anda karar verdim.Araba kaliteli passat variant 2014 highline da sürme fırsatım olmustu 1 hafta kadar onun yanında bile bariz kalite farkı var golfün.Ayrıca aracın benzinli olması taş çatlasın senede 1500-2000TL farkeder.Golf şuanki tüm VW modellerinin fikir babası gibi(ya da gerçekten öyledir,bilgim yok).Buarada herkes düşüncesini dilediği gibi yazabilir ama mantıklı sebepler de belirtilsin,söyleminiz havada kalmasın.Benim mantığım golf dedi.

"Son söz olarak 60 bin verdikten sonra hyundai'a kia'ya bineceğime Golfe binerim arkadaş.. " KATILIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlizZard -- 29 Ekim 2014; 0:50:45 >

• Negatiwe kullanıcısına yanıt
    18'' Durban'ları bayiye araç geldikten sonra taktırmak münkün mü? Mümkünse de 1900 TL görünen opsiyon listesindeki fiyat mı geçerli yoksa çok daha fazla para mı isteniyor? imzanız dikkatimi çekti de ayrıca karşılaştırma tüm sorulara yanıt olmuş tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Filo olsam ben de gider golf alırım. 1 sene kiralar sonra aldığım fiyatın üzerine satarım, eğitim seviyemiz belli. Kakalarım gider. Zaten filolar uygun alıyor.

Golfün çok satması onu mantıklı yapmaz. Linea da çok satıyor.

Açın bir fiyatlarına bakın, sunduklarına bakın ondan sonra konuşun. 1500tl ye aldığınız donanımları diğer markalar nasıl veriyor bir bakın. 2bin liraya aldığınız extra garantiyi diğer markalar nasıl veriyor bir bakın.

Doğuş kazığı yiyen arabasını premium zannediyor, yüceltmeye başlıyor. Forumdaki paralı, parasız şakşakçılar da tuzu biberi oluyor.

İmzalarındaki araçlara bakınca neden laf attıkları ortada değil mi sence de ?

Adam akıllı 1 tane mantıklı neden göstermiyorlar .Her şey donanım değilmiş sanki Golf de Bentley konforu var sanki Ferrari performansı var.

Şehir içi fabrika verilerine bakarsak benim arabam da 7.5 litre gösteriyor giriyorum 25 km altındaki trafiğe oluyor 9 litre .

Ha arkadaş almış hayırlı uğurlu olsun ama konu açıp siz yorum yapmayın sadece hayırlı olsun deyin deseydi onu yazar çıkardım . Konu açılmış , kendi görüşümü dile getiridim yani herkes Leon alacak diye bir şey yok ama en mantıklısı da Golf değil bu kadar basit olay.

Bir de sanki çok özel bir arabaymış gibi davranıyorlar. Altı üstü sıradan golf. O da golfün ucuz, torsiyon çubuklu, 105hp lik versiyonu. Birazcık basınca çok yakıyor ve yaktığı kadar da gitmiyor. Özellikle uzun yolda kullananlar şikayetçi 120km üstü hızlarda çok yakıyor diye. Donanım desen yok, sürüş zevki yok, garanti iki yıl, opsiyon fiyatları kazık arabanın kendisi de uygun değil. Buna rağmen yorumları okuyunca 60bine en iyi aracı aldın diyen bile var.

Aynı fiyata alacağınız renault megane 1.5 gt-line dizelde fazla olan donanımlar
    17 jantlar(bence gereksiz ama yazıyorum),
    yağmur sensörü,
    far sensörü,
    karartılmış dikiz ayna,
    usb,
    bluetooth,
    katlanabilir aynalar,
    anahtarsız çalıştırma.

Renault bende sevmem ama eğer araba alıyorsam verdiğim paraya değsin isterim, golfe her türlü tercih ederim.

@BlizZard
    Madem almadınız, kapora verdiniz size başka araçlar öneririm. Renault megane gt-line, kia ceed, toyota auris, citroen c4, hyundai i30 gibi hem dizel hem de daha donanımlı araçlar alabilirsiniz. Bayiileri gezin, test sürüşü yapın, sonra pazarlık yapın. Vw'deki gibi 500-600tl değil 5-6bin indirim yapanlar bile olabilir. Bana c4 comfort plus mcp için 64bin fiyat vermişlerdi liste fiyatı 73bin civarındayken. Hepsini inceleyin, donanım fiyat ve yakıt kıyaslaması yapın öyle tercih edin. Golf ne kadar başarılı bir araç olsa da doğuş otonun kazık politikası o aracı öldürüyor. 60 bine donanımsız ve benzinli golf mantıklı değil.

Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur diyenleri haklı çıkaran bir örnekle karşı karşıyayız.
    1.2 deyince daha cümle bitmeden yapıştırılır ....
    " Çekmez o..."
    'Golf', deyince hemen ardından ....
    "Benzinli arabaya verilir mi o kadar para?"
    ya da
    "o kadar para verecek olsam ikinci el BMW'ye binerim." sözlerini işitmeye hazır olun
    Herkes bilir kişi herkesin herşeyle ilgili fikri var.
    Toyota, Citroen, Alfa Romeo, Honda, Renault, Kia, Peugeot, Opel, Seat ya da Hyundai tüm bu markaları tanıyorum ve C segmentindeki araçların hepsinin testine çıktım
    Herkesin bir arabadan beklentileri farklı;
    beklentileri benzer olsa bile kendisine göre karar vereceği öncelikleri farklı
    öncelikleriniz aynı olsa bile öncelik sıralamanız farklı,
    Öncelik sıralamanız aynı olsa bile sıralamadaki kavramların anlamları/içerikleri farklı
    Aynı kavramlar olsa bile Renault'un güvenlik en alt donanım paketinde olanla Golf'tekileri karşılaştırınca fark ortaya çıkıyor.
    Herkeslerin boşline dedikleri Midline Plus'u Renault'un en donanımlı ve güçlü aracına tercih ederim.
    Aracı ayrı donanımını ayrı satmak yeni bir pazarlama hilesi; ancak donanıma göre araç değil araca göre donanım düşünmek daha doğru değil mi?
    Nihayetinde aldığınız donanım değil arabadır. Donanımı için araba almak ise rengini beğenip araba almakla aynı şeydir. Sonuçta donanımı taşıyan ve ana karakteristiği oluşturan arabanın kendisidir.
    Bana kalırsa Vw Golf'te Comfortline donanım paketine sahip aracın özellikleri ihtiyaçları karşılamada ve göz doyurmada gayet yeterli.
    Fakat aldığım iki opsiyonel donanım bana yetti arttı bile. Bi-Xenonları bir kez kullandıktan sonra geceleri gözlerimiz yorulması nedir unuttum.
    Tek yazıklandığım ve olmasını arzuladığım renkli arka camlar ile katlanabilir aynalar...
    Peki ya en çok satan ve fiyatına göre en çok donanımı sunan Linea varken Golf'e para vermek niye?
    Tüm donanımlarının toplamı bedavaya verseler de
    100 km hızda giderken frene sonuna kadar basmak zorunda kaldığınızda bu donanımlar işe yaramayacaktır;
    Linea fren mesafesi 42 metre
    Golfün 34.4
    Bu 7.6 metre önemli değil diyorsanız ya da olur o kadar diyorsanız araya iki araç girecek kadar ve bir hayat girecek kadar mesafe olduğunu hatırlatmama izin verin.
    Siz frene abanıp durması için dualar ederken ve hayatınız gözünüzün önünden kısa metraj film tadında geçerken
    dilerim 7" lik multimedya, anahtarsız çalıştırma ve bilumum donanımlar uğruna vazgeçtiğiniz Golf'ün sürücüsünün donanımsız Golfünde yaşamını sefil de olsa sürdüremeye devam edeceği kısmını atlamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 29 Ekim 2014; 7:23:26 >

• Golf 1.2 TSI mantıklı bir seçim ancak arkadaşlar sizde de şöyle bir his oluyor mu.
    Daha 1 sene önce 1.4 TSI Highlinelar 62 bine satılırken bu arabaları şimdi 10 bin fazla vererek almak sizi de rahatsız etmiyor mu? Ben sırf bu yüzden 2014 de makyaj yiyen yada yeni kasası çıkacak araçlara bakarken buluyorum kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Golf 1.2 TSI mantıklı bir seçim ancak arkadaşlar sizde de şöyle bir his oluyor mu.
    Daha 1 sene önce 1.4 TSI Highlinelar 62 bine satılırken bu arabaları şimdi 10 bin fazla vererek almak sizi de rahatsız etmiyor mu? Ben sırf bu yüzden 2014 de makyaj yiyen yada yeni kasası çıkacak araçlara bakarken buluyorum kendimi :)

Aynen katılıyorum, birazı ötv kazığından olsa da diğeri doğuş kazığı o kesin.

• Hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerimle evim arası esenler merter ortalama 4 km. oldukça kısa ve yoğun trafik ortalama tüketimim 6.8. arabamı da çok seviyorum iyiki almışım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Filo olsam ben de gider golf alırım. 1 sene kiralar sonra aldığım fiyatın üzerine satarım, eğitim seviyemiz belli. Kakalarım gider. Zaten filolar uygun alıyor.

Golfün çok satması onu mantıklı yapmaz. Linea da çok satıyor.

Açın bir fiyatlarına bakın, sunduklarına bakın ondan sonra konuşun. 1500tl ye aldığınız donanımları diğer markalar nasıl veriyor bir bakın. 2bin liraya aldığınız extra garantiyi diğer markalar nasıl veriyor bir bakın.

Doğuş kazığı yiyen arabasını premium zannediyor, yüceltmeye başlıyor. Forumdaki paralı, parasız şakşakçılar da tuzu biberi oluyor.

İmzalarındaki araçlara bakınca neden laf attıkları ortada değil mi sence de ?

Adam akıllı 1 tane mantıklı neden göstermiyorlar .Her şey donanım değilmiş sanki Golf de Bentley konforu var sanki Ferrari performansı var.

Şehir içi fabrika verilerine bakarsak benim arabam da 7.5 litre gösteriyor giriyorum 25 km altındaki trafiğe oluyor 9 litre .

Ha arkadaş almış hayırlı uğurlu olsun ama konu açıp siz yorum yapmayın sadece hayırlı olsun deyin deseydi onu yazar çıkardım . Konu açılmış , kendi görüşümü dile getiridim yani herkes Leon alacak diye bir şey yok ama en mantıklısı da Golf değil bu kadar basit olay.

Bir de sanki çok özel bir arabaymış gibi davranıyorlar. Altı üstü sıradan golf. O da golfün ucuz, torsiyon çubuklu, 105hp lik versiyonu. Birazcık basınca çok yakıyor ve yaktığı kadar da gitmiyor. Özellikle uzun yolda kullananlar şikayetçi 120km üstü hızlarda çok yakıyor diye. Donanım desen yok, sürüş zevki yok, garanti iki yıl, opsiyon fiyatları kazık arabanın kendisi de uygun değil. Buna rağmen yorumları okuyunca 60bine en iyi aracı aldın diyen bile var.

Aynı fiyata alacağınız renault megane 1.5 gt-line dizelde fazla olan donanımlar
    17 jantlar(bence gereksiz ama yazıyorum),
    yağmur sensörü,
    far sensörü,
    karartılmış dikiz ayna,
    usb,
    bluetooth,
    katlanabilir aynalar,
    anahtarsız çalıştırma.

Renault bende sevmem ama eğer araba alıyorsam verdiğim paraya değsin isterim, golfe her türlü tercih ederim.

@BlizZard
    Madem almadınız, kapora verdiniz size başka araçlar öneririm. Renault megane gt-line, kia ceed, toyota auris, citroen c4, hyundai i30 gibi hem dizel hem de daha donanımlı araçlar alabilirsiniz. Bayiileri gezin, test sürüşü yapın, sonra pazarlık yapın. Vw'deki gibi 500-600tl değil 5-6bin indirim yapanlar bile olabilir. Bana c4 comfort plus mcp için 64bin fiyat vermişlerdi liste fiyatı 73bin civarındayken. Hepsini inceleyin, donanım fiyat ve yakıt kıyaslaması yapın öyle tercih edin. Golf ne kadar başarılı bir araç olsa da doğuş otonun kazık politikası o aracı öldürüyor. 60 bine donanımsız ve benzinli golf mantıklı değil.

Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur diyenleri haklı çıkaran bir örnekle karşı karşıyayız.
    1.2 deyince daha cümle bitmeden yapıştırılır ....
    " Çekmez o..."
    'Golf', deyince hemen ardından ....
    "Benzinli arabaya verilir mi o kadar para?"
    ya da
    "o kadar para verecek olsam ikinci el BMW'ye binerim." sözlerini işitmeye hazır olun
    Herkes bilir kişi herkesin herşeyle ilgili fikri var.
    Toyota, Citroen, Alfa Romeo, Honda, Renault, Kia, Peugeot, Opel, Seat ya da Hyundai tüm bu markaları tanıyorum ve C segmentindeki araçların hepsinin testine çıktım
    Herkesin bir arabadan beklentileri farklı;
    beklentileri benzer olsa bile kendisine göre karar vereceği öncelikleri farklı
    öncelikleriniz aynı olsa bile öncelik sıralamanız farklı,
    Öncelik sıralamanız aynı olsa bile sıralamadaki kavramların anlamları/içerikleri farklı
    Aynı kavramlar olsa bile Renault'un güvenlik en alt donanım paketinde olanla Golf'tekileri karşılaştırınca fark ortaya çıkıyor.
    Herkeslerin boşline dedikleri Midline Plus'u Renault'un en donanımlı ve güçlü aracına tercih ederim.
    Aracı ayrı donanımını ayrı satmak yeni bir pazarlama hilesi; ancak donanıma göre araç değil araca göre donanım düşünmek daha doğru değil mi?
    Nihayetinde aldığınız donanım değil arabadır. Donanımı için araba almak ise rengini beğenip araba almakla aynı şeydir. Sonuçta donanımı taşıyan ve ana karakteristiği oluşturan arabanın kendisidir.
    Bana kalırsa Vw Golf'te Comfortline donanım paketine sahip aracın özellikleri ihtiyaçları karşılamada ve göz doyurmada gayet yeterli.
    Fakat aldığım iki opsiyonel donanım bana yetti arttı bile. Bi-Xenonları bir kez kullandıktan sonra geceleri gözlerimiz yorulması nedir unuttum.
    Tek yazıklandığım ve olmasını arzuladığım renkli arka camlar ile katlanabilir aynalar...
    Peki ya en çok satan ve fiyatına göre en çok donanımı sunan Linea varken Golf'e para vermek niye?
    Tüm donanımlarının toplamı bedavaya verseler de
    100 km hızda giderken frene sonuna kadar basmak zorunda kaldığınızda bu donanımlar işe yaramayacaktır;
    Linea fren mesafesi 42 metre
    Golfün 34.4
    Bu 7.6 metre önemli değil diyorsanız ya da olur o kadar diyorsanız araya iki araç girecek kadar ve bir hayat girecek kadar mesafe olduğunu hatırlatmama izin verin.
    Siz frene abanıp durması için dualar ederken ve hayatınız gözünüzün önünden kısa metraj film tadında geçerken
    dilerim 7" lik multimedya, anahtarsız çalıştırma ve bilumum donanımlar uğruna vazgeçtiğiniz Golf'ün sürücüsünün donanımsız Golfünde yaşamını sefil de olsa sürdüremeye devam edeceği kısmını atlamazsınız.

Golfün fren mesafesi nereye 34metre? Fazla abartmışsınız. Spor otomobiller duramıyor o mesafede. Otomobil yayıncılığın fren testi var. Megane yaklaşık 2 metre iyi durmuş.

Benim kıyasladığım arabalar aynı segment benzer fiyatlı arabalar. Ben size linea mı önerdim de bunu baz gösterip duruyorsunuz? Lineanın fiyatıyla mı golfü mantıklı yapmaya çalışıyorsunuz? Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?

Megane'ın baz paketini mi önerdim? gt-line olanı önerdim. Madem güvenlik önceliğiniz bu araçta 17jantlar var. Yol tutuş olarak golften iyidir, bu da güvenliğe, fren mesafesine etki eder. Alın size güvenlik o zaman. Baktınız donanım fiyat yemiyor, güvenlik demeye başladınız.

Her şey donanım değil tabii ki ben de alacak olsam midline ya da comfort alırdım. Ama madem donanım koymuyorsun o zaman bunu fiyatına yansıt. Neden kazıklıyorsun?

Doğuş oto nasılsa bu cahil millete kakalarım diye donanımsız ucuz golfleri getiriyor sonra da opsiyonları bir ton paraya satıyor. Donanımların opsiyon olması çok güzel bir şey ama burada doğuş otonun asıl amacı kazıklamak. 61bin tl olan poloda yan hava yastığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurum -- 29 Ekim 2014; 8:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orijinalden alıntı: hie

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Teslim alırken ss gönderin bekliyoruz ayrıca forumda VV GOLF sevenler başlığında bir chek listesi var, onuda yanınıza alın , aracı alırken heryerini kontrol edin.

Bende cuma günü teslim alacağım. Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?

Değerli Hocam;
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Bu linkte var.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98648745

İlginiz için teşekkür ederim. Şimdi kontrol ediyorum.

• 42metre fren mesafesi diye karaladığınız linea golften daha iyi durmuş. jettanınki 39.8 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurum -- 29 Ekim 2014; 9:39:26 >
  • Yazık olmuş bir i30 bir ceed dururken.... Kazasız belasız insaallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlizZard

18'' Durban'ları bayiye araç geldikten sonra taktırmak münkün mü? Mümkünse de 1900 TL görünen opsiyon listesindeki fiyat mı geçerli yoksa çok daha fazla para mı isteniyor? imzanız dikkatimi çekti de ayrıca karşılaştırma tüm sorulara yanıt olmuş tebrik ederim

Mümkün ancak lastiklerle beraber maalesef 5000 Tlyi geçiyordu sanırım. Çok mantıklı olmuyor.
  • Allah baska izdirap cektirmesin tek derdiniz bu olsun.Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tramp.life

Çok mantıklı ve güzel bir seçim yapmışssınız. Forumda çoğu arkadaş aracın kalitesini donanım sayısıyla ölçmeye çalıştığı için farklı düşünüyor ancak iş satın almaya gelince ve galerileri gezip araçların içerisine oturup inceleyince çoğumuzun kararı senede birkaç kez kullanacağımız donanımlar değil, direksiyon başında kendimizi konforlu ve rahat hissetmemiz oluyor. Ki bu konuda vw araçları gerçekten başarılı, kalite hissini özellikle golf modelinde bariz bir şekilde hissediyorsunuz. Ayrıca çok ergonomik her şey yerli yerinde, sade ve kaliteli bir tasarımı var bence.

Bir diğer gözlemimde fiyat hususunda. Golf için eleştiriler hep fiyat bazında. Bu fiyata dizel araç alınır demiş arkadaşlar. Üşenmedim rakiplerinin fiyatlarına baktım hiç de ortada öyle bir durum yok. Bazıları diyecekti rki o fiyattan 2 bin 3 bin indirim yapılıyor, onda şu donanım var bu var. Bence ve gerçek hayatta çoğu kişiye göre en önemli donanım aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve hissettirdiği kalite duygusu. yok yağmur sensörüymüş, coming home muş, otomatik farmış, vs. bunları geçiniz.

Son söz olarak 60 bin verdikten sonra hyundai'a kia'ya bineceğime Golfe binerim arkadaş..

Güzel günlerde kullanman dileğiyle..

harika bi mesaj olmuş hocam eline saglık. aracımı almadan once o listedeki butun araçları sürdüm. bunu yapınca sonuc kendiliğinden ortaya çıkıyor zaten.

• http://youtu.be/ViZNy6w7Sh0

• akayfaruk A kullanıcısına yanıt
    Golfu herkes seviyor:))

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.