Şimdi Ara

BU KADAR İYİ COUNTER NASIL OYNUYORSUNUZ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

arkadaşım bi kere cs oynarken şunlar şarttır kesindir olmassa olmazdır diyelim

iyi bir klavye
    aynı şekilde mause
    ve kulaklık

ben sırf Counter için özel mouse ve mousepad aldım.fiyatlarını duysan yuh be bunlaramı o kadar para verdin dersin

ama Counterda oynamamda %70-80 artış oldu

3-4 yıldırda counter oynuyorum

mouse ve mousepad imi merak ettiysen

Mouse

BU KADAR İYİ COUNTER NASIL OYNUYORSUNUZ?

Mousepad

Son olarak yukarıda ki arkadaşların dediklerini yap

Kolay Gelsin...

mausun tam özellikleri nelerdir?

+1903

• o mouse microsoft intellimouse 3.0, googledan aratarak bakabilirsiniz.

nasıl iyi oynayacağım diyorsan DM(Deathmatch) serverlarında kasıp aim ini geliştiriceksin. 1 haftayla ya da 1 ayda olcak iş değil(tabi bu senin ne kadar iyi oynamak istemene bağlı) eğer public serverlarda 1. olayim yeter diyosan 1 ay her gün DM serverina gir 1-2 saat kas. 1 ay sonra publiclerde kral olursun.
    Ama eğer gerçek manada profosyenel olarak oynamak istiyorsan bu zaman alıcak bir şey. senelerini alabilir. Public oyuncusuysan sağlam ekipmana gerek yok 10 ytlilik lazerli mouse 5 ytlilik mousepad 5 ytlilik klavye işini görür, profosyenel olmak istiyorsan biraz daha masraf yapmalısın.
    Bu oyun için herhangi bir taktik yok her el mer git hepsini öldürürsün diye bir kaide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 1 Şubat 2008; 22:00:16 >
  • oyuna başlamadan bence mause klavye ve pad iyi seç derim... pad cok önemli bez almanı öneririm....sonra direk online oynama... podlarla ilk baş oyna.... şimdi buradan ne kadar sey yazılabilir bilmiyorum...cok fazla detay var bunların hepsini zamanla anlarsın...ses kasarken haritaları iyi bilmen lazım....ve ve sakın unutma başlarken nasıl başlarsan o alışkanlıklarla gidersin... değiştirmek cok zor oluyor... öncelikle kesinlikle oturma.... adamla karşılaştığında sürekli sağ sol yap...hareketli hedefi vurmak daha zordur...ak47 de ya bacaklara çalış yada kafaya....ve 3 er 3 er at...her silahın ayrı kullanılışı vardır...ama bence ak47 de kafa ya çalış...şöyle bi durum var bacaklara sıkarsan adam pek hareket edemiyor ama ve uzun sürede ölüyor onun yerine kafaya çalış 3 er 3er zaten 3 mermiden bi tanesi tam olarak kafaya oturursa adam ölür...bence kendini buna alıştır...bütün silahlarda...ak 47 de adamın kafasının biraz üstüne salla...daha iyi hs atarsın...haritaları iyi bil adamlar hangi sürede nereye geliyolar buda cok önemli...örneğin bi ct d2 de bıcakla en hızlı sekilde a uzundan gitse ordaki tünelin içine varır ama aynı şekilde t de aynı yere gitse tünelde karşılaşırlar...bunun gibi...cok şey var zamana bırak derim...

• sensvity olayı şöle olsa daha iyi falan deyip yanlış bilgilendirme yapmayın.
    sensvity olayı her mousda değişiyor..
    örnek vermek gerekirse.. kendi kafemde 3.5 , evimde 3 , baska bi net kafede 5 ile oynayabiliorm.. yani mousdan mousa fark var..
  • Yukardaki bir arkadasın dedigi gibi.Karsına botları at hepsini kafadan vurmaya calıs aimin artar.Ve mouse yı adamın 1-2 cm kafasının üstüne tut.Yalnız bunu abartma bazılarını gördüm havayı tarıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alttan1Tire

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

arkadaşım bi kere cs oynarken şunlar şarttır kesindir olmassa olmazdır diyelim

iyi bir klavye
    aynı şekilde mause
    ve kulaklık

ben sırf Counter için özel mouse ve mousepad aldım.fiyatlarını duysan yuh be bunlaramı o kadar para verdin dersin

ama Counterda oynamamda %70-80 artış oldu

3-4 yıldırda counter oynuyorum

mouse ve mousepad imi merak ettiysen

Mouse

Mousepad

Son olarak yukarıda ki arkadaşların dediklerini yap

Kolay Gelsin...

mausun tam özellikleri nelerdir?

+1903

microsoft habu gaming mouse, cs için bu mouse u önermiyorum kesinlikle,aşırı derecede büyük kontrolu zor,ayrıca gereğinden fazla hassas nişan almak oldukca güç.

• Kendini oyuna ver ve kendini geliştirmeye bak dostum,zamanla iyi oynarsın.
  • Keleşle yere sık(Sekiyor Bi Ark.ın Dediği Gibi)
    Bildiğimiz 4-3 ile beyne sık tek tek(susturuculu)
    3-1 le ver allah tara çünkü taradığında adam kaçamaz
    Bütün Silahlar duvarı geçriri mesela dust oynuyorsun A kapısınn arkasında biri var 3-1 ile bi tarıyorsun adm ölüyor
    benden bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ThieF~

Keleşle yere sık(Sekiyor Bi Ark.ın Dediği Gibi)
    Bütün Silahlar duvarı geçriri mesela dust oynuyorsun A kapısınn arkasında biri var 3-1 ile bi tarıyorsun adm ölüyor
    benden bu kadar

Hepsi yanlış kusra bakma.
    1. Keleşle taranmaz.
    2. Colt'la susturucu taktıysan saydırır, susturucu takmadıysan tek tek atarsın.
    3. Tüm silahlar duvar geçirmez . Duvar özelliği sadece 4 grubu için geçerlidir.
    MeLoDrama #4 ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

Orjinalden alıntı: ~ThieF~

Keleşle yere sık(Sekiyor Bi Ark.ın Dediği Gibi)
    benden bu kadar

Hepsi yanlış kusra bakma.
    1. Keleşle taranmaz.
    2. Colt'la susturucu taktıysan saydırır, susturucu takmadıysan tek tek atarsın.
    3. Tüm silahlar duvar geçirmez . Duvar özelliği sadece 4 grubu için geçerlidir.
    MeLoDrama #4 ..

+1907

• zaman-olay-mekan kavramı
  • Bu rehberi okuyarak bit.ly/3gVngvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex_n0isy -- 11 Eylül 2020; 8:36:17 >
  • Vortex_n0isy V kullanıcısına yanıt
    13 Yıllık Hort. Büyük Başarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.