Şimdi Ara

BU KADAR İYİ COUNTER NASIL OYNUYORSUNUZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BEYLER bu kadar iyi cs nasıl oynuyorsunuz araştırdım bunla ilgili konu var ama benim istediğim bilgileri veremiyorlar ses kas demeyin kulaklık yok alıcam mause ile klavyem Logitech kablosus ikiside mause klavye felan al da demeyin bi şeyler söleyin ya adam öldürüyorum ama ölüyorum arkadaş mesela çok güzel ak47 kullanıyor diorki bana ateş ederken mause yi yukarı çek azcık adamın bütün vücudunu tararsın diyor anlamadım gitti birşeyler söylerseniz sevinirim bide kalvyeem çok pislendi ''c'' ile ''v'' tuşuna yavaş basıyor bazen evet sizin fikirlerinizi dinliyorum ...

• Zamanla sende oynarsın.
    Ha birde geçende arkadaşımın evinde oynarken gördüm acıdım resmen mouse pad kullanıyor oda yamuk yumuk 1 frag bile yapamadım o şekilde ben onlara dikkat et sert ve düzgün bir yüzey kullan mouse için. Aim zamanla gelişir tecrübeye bağlı. Ama körü körüne oynama her el daha iyisini yapmaya çalış daha kısa sürede daha doğru noktaya ateş etmeyi amaçla. İyi oynayanları specden izle nasıl oynadıklarına bak. Ayrıca ses kasmadan pro map oynanmaz oynanırsada başarılı olunmaz kanaatimce hatta ses olmadan ben cs de hiçim desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Ocak 2008; 10:35:47 >
  • CS biraz tecrübe işi

sana şunu söyleyim AK47 kullanırken adamla mesafen azsa direk adamın vücüduna ateş et mesafen ortaysa ayağını tara kafadan bile ölebilir mesafen çoksa tek tek at böylece sekme engelini aşmış olursun
  • ya yapamıyorum değişik taktikler verin :D
  • Oynadıkça gelişirsin burdaki bir kaç cümle ile olacak iş değil.
  • Bi ara bizde öyLeydik.
    HaLa öyLeyiz de.
    Kendimi geLiştiriyorum.
    DH'den ve Arkadaşlardan taktik alıyorum.
    Örnek : KeLeş iLe tararken yere tut.(Sekior)
    Ya tabi yazmak ile olmuyor bunlar oynayarak öğrenmek gerek.
  • confıg ını kendine qöre ayarLa.zamanLada tecrube kazan we ses kasmayı da az bıraz yapıyorsan pro oLmasan biLe biçoqu kişiden iyi oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çok kötü oynuyordum sorna skorda 1.olanları seyretmeye başladım onlarda öğrenmeye açlıştım şimdi sorarsan ben 1.oluyorum

birde silahları kullanma şekli var tabi
  • ya verilicek taktik ne varki oyunda spec olarak kal o serwerdaki en iyi adama bak bakalım bir nasıl oynuyor izlerken şunu göremessin ekleyim önünde 2 adam war cross u aşağı çekip tararsan mermiler belli bir mesafede kalıyor sen onu görür we alışırsın bunu yapabilirsin mesela gerisi gözlemdir
  • tecrübe işi biraz mantıklı hareket edersen oynarsın birazda aim in olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schroef -- 29 Ocak 2008; 12:32:03 >
  • Tecrübe antrenman CFG
  • quote:

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

Tecrübe antrenman CFG

Evet oynaya oynaya geliştirirsin

• oynaya oynaya.
    ben ilk basladıgım awp de 0 kez vurdum 40 kez oldum
    simdi 30 kez vuruyom 2 kez oluyom
    oynaya oynaya ve demo izle biraz
  • bende de LOGITECH LX300 KABLOSUZ KLV./MOUSE SETİ war. mousesini kuLLanmıyorum dosTum. kabLosuz oLduğu için oyunda çok aTLamaLar oluyor

bana pm den msn adresini aT orada konuşaLım.
  • iyi bi cfg olan atabilirmi aceba?
  • İşin sırrı

FPS
    Ping
    En önemliside KonsanTrasyon...
  • eee ekipmansızda olmaz.
  • işin sırrı wallhack
  • coltla tarayarak ates et ak47yle 3 er 3 er atıcaksın mp5 zaten tarama silahı her el kevlar al yani o1 yada o2 flashbang kullan. cl_bobcycle 0 kodunu gir yeter sana işte
  • zaman geçtikçe sende öğrenirsin sabır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.