Şimdi Ara

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar neden bukadar kısa sürede iki mesaj atamıyorum benim zamanım değerli bekleyemem ki hem bu süre ne kadar oda yazmıyo sizcede kısa bi süre mi bu
    (bunu yazdım gene çıktı ürekli geri git diyom)

• 2 dk.
  • Sürekli geri git demeyin,
    O mesajı gördüğünüz sayfayı refresh yapın. bi soru soracak "POST ettiğiniz bilgiler tekrar gönderilecek" mealinde... Ona da ok diyin.
    iki dakika mesajı çıkmayana kadar bu işlemi tekrar edin.
    Sonuçta "azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz" sözünü kendinize ispatladığınızı göreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habbit

Yaa arkadaşlar neden bukadar kısa sürede iki mesaj atamıyorum benim zamanım değerli bekleyemem ki hem bu süre ne kadar oda yazmıyo sizcede kısa bi süre mi bu

Güzel savunma benim zamanım değerli haa...
    Modlar bunu gördükten sonra düzelticekler bu durumu.. Mesajlar çifter çifter gidecek, buyrun diğer topiclerede mesaj atın uyarısı yapılacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: Habbit

Yaa arkadaşlar neden bukadar kısa sürede iki mesaj atamıyorum benim zamanım değerli bekleyemem ki hem bu süre ne kadar oda yazmıyo sizcede kısa bi süre mi bu

Senin zamanın değerli de bizim ki değil
    2 dakika uzun zaman ama böyle olması yine de iyi.

• Eger 2 dakika olmasaydı sen o zman gör karmasayı söle düsün msnde sin 17 kişi ile toplu konusmadasın millet paso yazı yazıyo yazlıları okumaktan kendin yazamıyosun vızır vızır yazılar geçiyo sence güzel olur muydu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şunu 1 dk yapsak noluuurrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Eger 2 dakika olmasaydı sen o zman gör karmasayı söle düsün msnde sin 17 kişi ile toplu konusmadasın millet paso yazı yazıyo yazlıları okumaktan kendin yazamıyosun vızır vızır yazılar geçiyo sence güzel olur muydu ?

Güzel olurdu zira Ben hızlı okur hızlı yazar hızlı düşünürüm
  • laboratuar deneylerinden bilimsel arastirmalardan vakit buldukca post atiyoruz foruma..

bence de kalksin bu zaman dayatmasi.. onlar da ucurtma ucurabilsinlerrrr..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.