Şimdi Ara

Bu kadar kolay olucağını zannetmiyordum...Elveda DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modlar lütfen hemen konuyu kapatmayın 2.5 senedir bu forumdayım sınırsız uzaklaştırmanın bu kadar kolay alıcağımı zannetmemiştim.Uyarı puanı üst limiti yazıyordu en azından 30 günlük uzaklaştırmaya bile razıyım.İçim çok kötü oluyor sınırsız uzaklaştırma aldığı düşününce
    Gözlerim doluyor ağlamamk için kendimi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stailors -- 16 Şubat 2008; 22:24:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Stailors

Ben To die,
    Modlar lütfen hemen konuyu kapatmayın 2.5 senedir bu forumdayım sınırsız uzaklaştırmanın bu kadar kolay alıcağımı zannetmemiştim.Uyarı puanı üst limiti yazıyordu en azından 30 günlük uzaklaştırmaya bile razıyım.İçim çok kötü oluoyr sınırsız uzaklaştırma aldığı düşününce

Ankara merkez, kafasına göre herkes...

• Modlardan bir açıklama bekliyorum burda bunada kilit atıcağınızı biliyorum ama bu kadar kolay olmamalı
  • ßundan sonraki yaşamında neler Yapmayı planlıyorsun ?
  • ewt anlamak mümkün degil; bende zamaninda PC ye program yükleyemeyen biri ile dalga gecen GERZEK adamin birine; agzinin payini vermistim. Ama 15 gün uzaklastirma almistim; o gün cok sinir olmustum... Ancak olaya birde DH yöneticilerinin tarafindan baktim ki; o da ne!!! Adamlar hakli.
    Nedenmis oooo? demeyin; cünkü burada herkes birine bazisina ithamda bulunsa bu forumun CIVISI CIKAR. Ipin ucu kacar, onun icin böyle bir tutucu yönetim tarzi hosuma gitti acikcasi... TEBRIKLER DH YÖNETIMI
  • quote:

Modlardan bir açıklama bekliyorum burda bunada kilit atıcağınızı biliyorum ama bu kadar kolay olmamalı

Bekleme boşuna... Açıklama yapmayı pek sevmezler... Hukukçular hepsi... Mail at 3 gün sonra cevap veriyorlar zaten...
  • kötü bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne ara geçti bu yıllar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Evet kötü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 16 Şubat 2008; 22:28:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

ewt anlamak mümkün degil; bende zamaninda PC ye program yükleyemeyen biri ile dalga gecen GERZEK adamin birine; agzinin payini vermistim. Ama 15 gün uzaklastirma almistim; o gün cok sinir olmustum... Ancak olaya birde DH yöneticilerinin tarafindan baktim ki; o da ne!!! Adamlar hakli.
    Nedenmis oooo? demeyin; cünkü burada herkes birine bazisina ithamda bulunsa bu forumun CIVISI CIKAR. Ipin ucu kacar, onun icin böyle bir tutucu yönetim tarzi hosuma gitti acikcasi... TEBRIKLER DH YÖNETIMI

Ne yaptığımı biliyor musunki tebrikler diyorsun
    Ben bile bilmiyorum
  • quote:

quote:

ewt anlamak mümkün degil; bende zamaninda PC ye program yükleyemeyen biri ile dalga gecen GERZEK adamin birine; agzinin payini vermistim. Ama 15 gün uzaklastirma almistim; o gün cok sinir olmustum... Ancak olaya birde DH yöneticilerinin tarafindan baktim ki; o da ne!!! Adamlar hakli.

Ben bile bilmiyorum

evet başlarda güzel anlatmaya başlamıştı sonlarda s
    ıçtı

• quote:

ßencede Haklı Tbrikler DH Yönetimi

• quote:

quote:

Ben bile bilmiyorum

tamam haklsiin ben senin ne yaptigin hakkinda fikrim yok; ancak ben diyorum ki; Öfekyle kalkiyosun, dikkat et zararla oturursun.
    olaya DH yöneticilerinin gözü ile bakabilmelisin diyorum; ancak anlayanaaaa

• ßende ßan yediğim zaman ban 'ın süresi bittiği zaman nedenini anlamaktan nefre ediyorum ^;)^
  • bu bizim gürbüz galiba
  • quote:

Ben bile bilmiyorum

hakikaten mi bilmiyorsun ne yaptığını...

çok garip bir durum...
  • 1. arladasoö stailors sen sınırsız banı kafadan haketmısın zaten hıc konusma hakkın bıle yok bu sıtede 2 uyelık almanın cezası sınırsızbandır bosuna konusma yanı acılacagı varsa bu konudan sonra hıc acılmaz unut sen o uyelıgı.2.sı AntiX sana 3 gundemı donuyolar???Bana hıc donmuyolar sen sanslısın yıne
  • quote:

quote:

quote:

Ben bile bilmiyorum

tamam haklsiin ben senin ne yaptigin hakkinda fikrim yok; ancak ben diyorum ki; Öfekyle kalkiyosun, dikkat et zararla oturursun.
    olaya DH yöneticilerinin gözü ile bakabilmelisin diyorum; ancak anlayanaaaa

öfkeyle kalkmıyorum...sakin olmaya çalışıyorum...neden ban yediğimi bilsem belki onların gözüyle bakabilicem.

uyarı puanı üst limiti=2.5 sene

kafamda başka birşey yok şuanda

quote:

bu bizim gürbüz galiba

soyadımı tutturdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stailors -- 16 Şubat 2008; 22:35:34 >

• Ben hiç ban yemedim..

Bu arada bu moderatörler af edersiniz ama bazen çok acımasız olaibliyorsunuz.. Adam 2.5 yıldır forumdaymış.. O kadar mesaj atmış.. Forumda arkadaşlık kurmuş siz adamı sınırsız banlamışsınız gerçekten kötü..
  • ona bakarsanız ben bi konu açtım sattığım bişeyi iki gün sonra aynı yere tekrar açtım uyarı puanım 2 idi 3 uyarı aldım sonra dediler ki yanlış yere konu açtınız dedim daha önce de açtım bi cevap gelmedi 4 gün boyunca sinirlerim bozuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Ben bile bilmiyorum

hakikaten mi bilmiyorsun ne yaptığını...

çok garip bir durum...

bilmiyor olamaz; anck kendini EZILMIS pozisyonuna cekti arkadas; zaten giristen belli; Yok ayriliyorum gidiyorum felam; sanki forum onsun Yola Dewam Etmeyecekmis gibi... Sadece aciyorum haline;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.