11 kimyayı bitirmiştim 3 4 ay önce ama tamamen unuttum, şakam 0 hiçbir şey hatırlamıyorum.. bu kadar bilgiyi aynı anda nasıl tutuyorsunuz cidden |
bu kadar konuyu nasıl aynı anda aklınızda tutuyorsunuz
-
-
12 matematiği de bitirdim, hiçbir şey hatırlamıyorum. integrali türevi tamamen unuttum
-
bilmiyorum 11 unutmadım hiç bir şey neredeyse ama sağlam geçirmiştim belki ondandır aceleye getirmeden sindirerek gidilirse unutması zor olur
-
bende parabolu fln unuttum a’k.
ayt fen tekrari yapmak lazim -
fen tekrar yapmazsan uçup gidiyor ya ben de tyt fiziği unuttum tamamen :D
-
Matematik unutulmuyor da fkb tekrar yapılmazsa ne kadar çalıştıysan çalış puf oluyor. Deneme çözümü burada önemli bence konu tekrarı oluyor az da olsa -
matematiği unutmak mümkün değil de feni sürekli unutursun -
fenden türkçeden sosyalden bool bool deneme çözmeli hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt fen de dahil mi -
evet hocam hiç şey hatırlamıyorum
-
diploma notum 88 di hocam ama unuttum valla
-
Tekrar yapmak gerekiyor -
Tekrarlarla beyin unutmuyor. Harika bir makine. Ne kadar doldurursan kapasitesi o kadar artıyor. Ben her hafta 2 3 tyt fen denemesi çözüyorum böylece unutmuyorum. Haftada 1 genel tyt deneme ve 2 tane mat denemesi çözüyorum hiçbirini unutmamış oluyorum. Ayrıca unutulabilecek kıl kuralların fotoğrafını çekip bir klasöre atarsan arada bir göz atınca acayip faydalı oluyor tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekrar ve denemeyle çok dinç tutuluyor eğer unuttuysan da bir tur hızlıca önemli yerleri tekrar edip soru bankası bile tarayabilirsin 11 kimyayı bende bitirmiştim tekrar amaçlı mesela bi sb aldım çatır çutur gidiyor sorular deneme de bi seçenek ama süreklilik sağlarsan yağ gibi olur
-
deneme ve tekrar
-
3 4 at donup bakmadığım hiçbir şeyi ben de hatırlamıyorum. çok normal yani.
-
fen zaten unutuluyor tekrar yapmak tek çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X