Şimdi Ara

bu kadar ölü piksel ve ışık sızması normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba daha 2 hafta önce aldığım Msi GE62 6QD modelinde daha dün farkettiğim 1 adet ölü piksel ışık sızması olduğunu gördüm fotoğraftan da görülebileceği gibi bu tür sorunların mı artık ne desem bilmiyorum sizce normal mi sıfır bilgisayarı garantiye vermem gerekir mi ? ilerde bu sorunlar artabilir mi ? Yardımlarınız ve bilgilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum bu kadar ölü piksel ve ışık sızması normal mibu kadar ölü piksel ve ışık sızması normal mibu kadar ölü piksel ve ışık sızması normal mibu kadar ölü piksel ve ışık sızması normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katledici_berkay -- 8 Nisan 2017; 23:8:14 >

• ölü piksel bile tek başına değişim/iade almanıza yeter. ürünü yollayın ilk 6 ayı geçerse sadece tamir olur. iade değişim istiyorsanız tamir istemediğinizi belirtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

ölü piksel bile tek başına değişim/iade almanıza yeter. ürünü yollayın ilk 6 ayı geçerse sadece tamir olur. iade değişim istiyorsanız tamir istemediğinizi belirtin

Ürünü itopya dan aldım bana yardım edermisinix z lütfen neler yapmam lazım en azından değişim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servisine yollayın hatalı kısımları olabildiğince açık şekilde belirtin ve tamir istemiyorum değişim/iade istiyorum diye ekleyin. kabul edilirse bir kağıt yollanacak size aldığınız yere iletin ister parasını ister yenisini alın.
  • quote:

yetkili servisine yollayın hatalı kısımları olabildiğince açık şekilde belirtin ve tamir istemiyorum değişim/iade istiyorum diye ekleyin. kabul edilirse bir kağıt yollanacak size aldığınız yere iletin ister parasını ister yenisini alın.

Peki bu işlemler ne kadar sürer aylarca beklemek de istemiyorum bu sorunların artması tedirgin ediyor daha yeni cihaz nasılda olur böyle sorunlar yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla 20 iş günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: katledici_berkay

quote:

yetkili servisine yollayın hatalı kısımları olabildiğince açık şekilde belirtin ve tamir istemiyorum değişim/iade istiyorum diye ekleyin. kabul edilirse bir kağıt yollanacak size aldığınız yere iletin ister parasını ister yenisini alın.

Peki bu işlemler ne kadar sürer aylarca beklemek de istemiyorum bu sorunların artması tedirgin ediyor daha yeni cihaz nasılda olur böyle sorunlar yapabilir

Can sıkıcı bir durum bir çok dizüstü bilgisayarda var ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Nisan 2017; 4:25:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.