Şimdi Ara

Bu Kadarınada Pes Doğrusu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL

quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

statlar aynı kalır hp bonus artar cs gibi.. +8 de olsa 50 defans 6 farklı silaha

Cs demişken..

Dün akşam çektim Bu resmi

Bu Kadarınada Pes Doğrusu..

Görmeyenler wardır +6 Cs ( Chitin Shield. )

Server cypher mı? bu dupe olabılır!!

Server cyphersa herşey beklenir orda chitin shell+7 setten aşağı olanı adamdan saymıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

quote:

quote:

quote:

statlar aynı kalır hp bonus artar cs gibi.. +8 de olsa 50 defans 6 farklı silaha

Cs demişken..

Server cyphersa herşey beklenir orda chitin shell+7 setten aşağı olanı adamdan saymıyorlar

yeter artık nedir bu cyhper hastalınız sizin gel sana +8 shell set verim desem hepiniz aç gibi cyhpere üşüşürsünüz 1 lvl charlarınızla alın teri çalışıyor çocuklar baasıyorlar cyhper kadarda bos kesen bi server yok pk yapan bi server yok eğer pk yı çok yapan bi serverda iseniz item çok önemlidir bunun içinde sürekli dm gibi yaratık kesmeniz lazım şahsen ben 24 saat golem dönüyorum 1 parça +9 chitinim kaldı onun için günde kaç tane item yaktımı biliyormusun 1 parça item için size hava orda hoşş

Not : artık başta cyhper olmak üzere hiç bir serverda düpe olayı kalmadı sadece derdimiz koxp

• quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

quote:

quote:

quote:

Cs demişken..

yeter artık nedir bu cyhper hastalınız sizin gel sana +8 shell set verim desem hepiniz aç gibi cyhpere üşüşürsünüz 1 lvl charlarınızla alın teri çalışıyor çocuklar baasıyorlar cyhper kadarda bos kesen bi server yok pk yapan bi server yok eğer pk yı çok yapan bi serverda iseniz item çok önemlidir bunun içinde sürekli dm gibi yaratık kesmeniz lazım şahsen ben 24 saat golem dönüyorum 1 parça +9 chitinim kaldı onun için günde kaç tane item yaktımı biliyormusun 1 parça item için size hava orda hoşş

Not : artık başta cyhper olmak üzere hiç bir serverda düpe olayı kalmadı sadece derdimiz koxp

+1905 arkadaşım.
    Cs +6 bütün serverlarda war ala ala neden sadece Cyperda olsun ?
    Benim takıldığım bi cafe sahibi edit item alara +8 shell set , toto +8 , impact +8 w.e +3 dual . aldı.
    napalım intiharmı edelim ala ala ?
    Bende Cyperdayım İmzada yazıyor İtem olarak'ta sağlam charı dupe charmıyım?
    Neden Wipe'dan geçti üzerimdekiler?
    Edit:Bunlar tüm serverlarda oluyor , Madem Cyperda oluyo gelsinler Cyperda başlasınlar bakalım item bulabilyolarmı ( Çok bedava server ya)

• Bu arada Cs benim deil bakan benim, ben Şu raptorlu
  • Kesinlikle ps olmasa bile merchanta koymazdı
  • arkadaşlar peki düpe felan olabilirimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

BENİM ABİMİN CHARINDA 1 AY ÖNCE ELF BELT,PRİEST PENDANT,2 TANE KEKURİ RİNG VARDI.(HAKLENMEDEN ÖNCE) :(

bizene nie konuyu dağıtıuon ki
  • konuyla ilgili olarak bence bi anlık lag veya bug olmustur scorpıon shıeld +8 dır onun +8 yazısı ıron necklace de gıbı görünmüştür (tabi resim ps değilse)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

quote:

quote:

quote:

Cs demişken..

+1905 arkadaşım.
    Cs +6 bütün serverlarda war ala ala neden sadece Cyperda olsun ?
    Benim takıldığım bi cafe sahibi edit item alara +8 shell set , toto +8 , impact +8 w.e +3 dual . aldı.
    napalım intiharmı edelim ala ala ?
    Bende Cyperdayım İmzada yazıyor İtem olarak'ta sağlam charı dupe charmıyım?
    Neden Wipe'dan geçti üzerimdekiler?
    Edit:Bunlar tüm serverlarda oluyor , Madem Cyperda oluyo gelsinler Cyperda başlasınlar bakalım item bulabilyolarmı ( Çok bedava server ya)

BU TAKILAR JAPKODA 10M HEMDE +5 +8 FLN

• %100 ps kusura bakma ama bu iron nacklenin +0 ıda 10 dd axe falan veriyo +8 ide mi öle veriyo eğer aynı veriyosa millet niye + bassın ki çocuk yok karşında kandıracağın biri demiş hp si artar bunun hpside artmamış 20 healt bonus veriyo beramusda görmüştüm + sını unutttum ama +3 veya +4 dü sanırım 45 healtbpnus veriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 19 Haziran 2006; 18:52:04 >
  • ASIL SANA PES DOGURUSU!!!! ya olm photo shop yapıp bide ben ss cektim demeye utanmıyomusn!..... +0 in özelikleri o zaten sıkmayın a.q.
  • %100+%100 ps böle bişey olamaz defenceler +0 şeklinde bu arada uniqlerde +olunca sadece hp artar diyen vatandaşlar da yanılıo çünkü iron belt +0 da defenceler 10 10 ken +1de 15 er verio areste 70 lvl cafe sahibinde var ordan biliyorum şahsen orda oynuyorum lütfen birbirimizi yanıltmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil_Hunter -- 19 Haziran 2006; 19:19:47 >
  • YA NASIL GERÇEK DRSİN YA BU +0 IN ÖZELLİKLERİ BAK GİBİ Bİ PS YOK DAHA NELER +8 OLCAK HALA DEFANSLARI +10 MU WERCEK
    HERALDE UNİQLER UPG OLUCA DEFANS ÖZELLİKLERİ DEĞİŞMİYOO
  • +8 arkadaşlar gözümle gördüm SenS mighty bana da mı inanmıyorsunuz. daha önce başka bir forumda görmüştüm inanmamıştım ama savaşa girerken cillop gibi önümde duruyordu.
  • +0 lan o
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

cok garip banada photoShop gibi geldi Bonuslar +1 deki gibi halen 10.

Aynen +1deki Gibi Bonuslar Bence Ps!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quade

Selam Arkadaşlar Az once Edanada 7 Savasına gırışte alınmıs bir resssim.. Yorum sizin..

İron NEcklace..

iron neckle +8 olma +0 iron neckle o...

• Orjinalden alıntı: Quade

inanmıyorum yaa..

Herkes BAN BAN BAN BU NE ANLAMADIM..

PHOTOSHOP DEGIL DIYORUM SIZE
    SAVASA GIREN HERKES GORMUSTUR BUNU SAÇMALAMAYIN NEYE REKLAM YAPACAM ANLAMIYORUM SİZİ HEMEN BAN
    SALLA SALLA BAN BAN DEMEYİN DE
  • +9 yassaydın da tam inansaydık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

raklamdan cok net göremedim bi link werebilirmisiniz?

Uniq takılar için bakın http://www.onlar.net
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.