Şimdi Ara

Bu kadro ile çıksak nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gökhan-Alves-Egemen-H.Ali
    Kuyt-Alper-Meireles-Caner
    Sow-Emenike

Caner'i yazdım hiç değilse orta açacak kanat olur.

• Sow-Emenike-Alper-Salih-Hasan Ali ilk 11'in değişmez ismi olması lazım.

4-1-2-3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna kimse 4-4-2 li kadro kurmasın.Maça 4-3-3 çıkarız
  • Sen bunu mevcut konulardan birini altına yazsaydın nasıl olurdu ? Bu arada kadro daha iyi kuyt yerine topuz yazılabilir. Şimdi beni taşlarlar kuyt yerine topuz yazılır mı diye ama topuz omuz omuza kanat savunmasında kuyttan daha iyi gökhan ilerdeyken yerini daha iyi kapatıyor. yan ön çizgi ortaları topuzdan daha iyi ve devamlı ceza sahasına kaçıp bölgesini ve kanat misyonunu boş bırakmıyor. Ayrıca mevki kökeninden dolayı ortasahanın göbek savunması ve diriliğine yardım ediyor. 2 li göbekte bu tarz kanatlara ihtiyacınız vardır canerde böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Sen bunu mevcut konulardan birini altına yazsaydın nasıl olurdu ? Bu arada kadro daha iyi kuyt yerine topuz yazılabilir. Şimdi beni taşlarlar kuyt yerine topuz yazılır mı diye ama topuz omuz omuza kanat savunmasında kuyttan daha iyi gökhan ilerdeyken yerini daha iyi kapatıyor. yan ön çizgi ortaları topuzdan daha iyi ve devamlı ceza sahasına kaçıp bölgesini ve kanat misyonunu boş bırakmıyor. Ayrıca mevki kökeninden dolayı ortasahanın göbek savunması ve diriliğine yardım ediyor. 2 li göbekte bu tarz kanatlara ihtiyacınız vardır canerde böyle.

Çünkü Fenerbahçe'nin çıkması gereken kadro bu 4-4-2. 4-3-3 çıkıyorlar pas ile ileri gitmiyorlar kanat oyunu yapmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Sen bunu mevcut konulardan birini altına yazsaydın nasıl olurdu ? Bu arada kadro daha iyi kuyt yerine topuz yazılabilir. Şimdi beni taşlarlar kuyt yerine topuz yazılır mı diye ama topuz omuz omuza kanat savunmasında kuyttan daha iyi gökhan ilerdeyken yerini daha iyi kapatıyor. yan ön çizgi ortaları topuzdan daha iyi ve devamlı ceza sahasına kaçıp bölgesini ve kanat misyonunu boş bırakmıyor. Ayrıca mevki kökeninden dolayı ortasahanın göbek savunması ve diriliğine yardım ediyor. 2 li göbekte bu tarz kanatlara ihtiyacınız vardır canerde böyle.

Çünkü Fenerbahçe'nin çıkması gereken kadro bu 4-4-2. 4-3-3 çıkıyorlar pas ile ileri gitmiyorlar kanat oyunu yapmaya çalışıyorlar.

Bu kadro ile çıksak nasıl olur?

• Hocam hadi takımı anladıkta sizinde her hayal edilen kadroya Kuyt 11 de yazılmalıdır diye sözleşmeniz mi var ? Es Es maçında takımın alayı berbattı 1 gol atınca bu d......ama adam diye lanse edildi. Mert o penaltıyı kurtarmasaydı görürdük o Kuyt ı. Boş adam, kanatını onunla heba edeceğine Krasic ile M.Topuz ile heba et daha iyi.

Caner seçimine hiç bir şey yazamıyorum... yazık....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sezonda dizilim nasıl olur?
    17 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca Meireles seçimini de kınıyorum.... Adam diye değil sahaya sürmek İngiltereye götürmem. Ramsey in attığı golde aslan payı onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

Volkan(Mert)
    Gökhan-Alves-Egemen-H.Ali
    Kuyt-Alper-Meireles-Caner
    Sow-Emenike

Caner'i yazdım hiç değilse orta açacak kanat olur.

Salihin yerine tecrübeli diye oynatılanlar 5 kuruşluk top oynasa bari
  • Mert
    GG-Alves-Egemen-HAK
    --------Topal------
    ----Salih-Meireles---
    ---------Alper-------
    ---SOW-EMENİKE---

Meireles hırtosunu sırf yokluktan yazdım. Yine topu izler kesin..
  • olmazhocam.zaten 11'de kuyt'la mirelesi görmek zorundayız bari taraftarın 11'in de olmasın
  • 4 tane atar turu alırsınız.
  • axyturc kullanıcısına yanıt
    gülsem mi ? ağlasam mı? bilemedim.
  • 3 tane yeriz kac atarız bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek söyleyecegim sey Krarice sans verilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Sow-Emenike-Alper-Salih-Hasan Ali ilk 11'in değişmez ismi olması lazım.

4-1-2-3

Salih ilk 11 oyuncusu değil, en azından şu an. Konya maçında yaptıklarını başkası yapsa sülalesine kadar söverdiniz. Güçsüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

quote:

4-1-2-3

Salih ilk 11 oyuncusu değil, en azından şu an. Konya maçında yaptıklarını başkası yapsa sülalesine kadar söverdiniz. Güçsüz.

Salih konya maçında ne yaptı ? kusura bakma ama alexi ön liberoya almak gibi salihi ön liberoya almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

quote:

4-1-2-3

Guclu gucsuz tartisilirda, Ersun akillisi ofans adamini on liberoda oynatti. Bu adam ne bilsin top ve adam kesmesini?
    Hem o macta hastaymis. Gecen sene ilk 11 de ciktigi maclarda kendini kanitladi.

Not:Salihi bucadan beri biliyorum. Yeni tanimiyorum.

• Şuan takımın en iyi sağ kanatı Kuyt. Kimse boşuna Krasic demesin. O adama o kadar şans verildi ayağına gelen topu tutamıyor o artık futbolu bıraksın. Meireles yerine topal olsun. Hiç değilse mücadele edebiliyor meirelese göre. Eski çalımlar atıp mücadele eden Meireles yok. Emre'yi de unutun avrupa maçları ona göre değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.