Şimdi Ara

BU KALİTE VE ŞIKLIĞA AŞIK OLACAKSIN! SIFIR 'JULBO' GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ VE AKSESUARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotoğrafların tamamı tarafımdan çekilmiştir ve yerince ayrıntılı olduğunu sanıyorum(sağdan soldan toplama, rasgele çekilen, internetten alınan fotoğraflarla karıştırmayın! ne alacağınızı göreceksiniz fotoğraflarımda!) ama ekstra fotoğraf için veya sorunuz olursa, PM(özel mesaj) gönderebilirsiniz.

gözlükler %100 orjinal ve sıfırdır, istediğiniz mağazaya gidip baktırabilirsiniz.

fotoğraflarda bazı ayrıntılardaki küçük noktalar vs sadece tozdur(o kadar ayrıntı fotoğraf çekerim yani, tıklayın fotoğraflara görün)

indirim bu fiyatlara mümkün değil(bekleyen, boşuna beklemesin) ama pazarlık elbette mümkün(cüzi miktarda, maksat alışveriş)

izmir-aydın-ankara illerden elden teslim mümkündür(belli tarihler içinde) ve yine Türkiye'nin her yerine kargo ile de gönderebilirim.

ben ne sattığımı biliyorum ve sizler de ne alacağınızı bilin, görün isterim...

Gözlüklerin ve lenslerin barındırdığı teknolojiler ve özellikler için aşağıdaki linke tıklayarak bilgi edinebilirsiniz
    https://www.julbo.com/en/10/techno.html

"Julbo" konusunda kısa bir bilgi,
    1881 yılında kurulan köklü bir marka.
    Outdoor ve sportif ürünleriyle göz dolduruyor.
    Sürekli yeni gözlük camı teknolojileri geliştirerek sporculara kolaylık sağlıyor.

İletişim: PM(Özel Mesaj)
    Takas: Cep telefonu ile mümkündür. artısı eksisi konuşulur...

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ---1---
    Fiyat: 250 Lira
    (yan kısımlarda bulunan esnek plastikler çıkarılabilmekte fotoğraflarda görebilirsiniz)

Fotoğraf -1-
     BU KALİTE VE ŞIKLIĞA AŞIK OLACAKSIN! SIFIR 'JULBO' GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ VE AKSESUARI

Fotoğraf -2-

Fotoğraf -3-

Fotoğraf -4-
    Plastiklerin çıkmış hali 1:

Fotoğraf -5-
    Plastiklerin çıkmış hali 2:

Fotoğraf -6-

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ---2---
    Fiyat: 250 Lira

Fotoğraf -1-

Fotoğraf -2-

Fotoğraf -3-

Fotoğraf -4-

GÜNEŞ-KAYAK-SNOWBOARD GÖZLÜĞÜ İÇİN KAFA BANDI
    Fiyat: 25 Lira (Her iki güneş gözlüğünü alan olursa hediye edeceğim)

Yeni aldığım gözlüğümündü ama eskisinde de olduğu için kullanmayacağım, bu sebeple satmaktayım.
    %100 orjinaldir
    Gözlüğünüzde bulunan girişler yardımıyla kolaylıkla takılıp çıkarılabilmekte.
    Yine Kayak/Snowboard gözlükleri için de kullanılabilir.
    Ben kar motoru kullanırken takıyorum örneğin :) sizin de zevkinize/ihtiyacınıza/kullanmak isteğiniz yere kalmış. Ama çoğunlukla kayak/snowboard gözlüklerinde kullanılıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.