Şimdi Ara

Bu kameralardan hangisini seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY A55 600TL sadece body
    Sony DSLR A100 550 TL sadece body
    Samsung NX300 - Fiyat araştırılmadı.
    SonyA 58K - Fiyat araştırılmadı.
    Pentax kr - Fiyat araştırılmadı.
    olympus epl3 - Fiyat araştırılmadı.
    Tavsiyeniz varsada alabilirim.

Bütçem maximum 600tl olup video ağırlıklı ancak resimde çekebileceğim 2.el makine arıyorum.
    Aslında aynasız tercihim ancak bütçe meselesi :(

Bir ricam var 2-3 kamera tercihi yazdıgınız zaman aralarında karar veremiyorum lütfen sıralama yaparsanız sevinirim.

Etiketledigim kişilerden rahatsızlık verdiysem özür diliyorum.
    Forumda genelde fotograf bölümünde gördügüm kişiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Nisan 2017; 17:3:10 >

• Video ağırlıklı olacak ve max 600 diyorsanız ikinci el Panasonic LX5 aklıma geliyor.
    750 Liraya çıkabilseydiniz standart önerim Sony RX100 önerirdim.
    Bu önerdiklerim dahili çok iyi lensli makinalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 18 Nisan 2017; 20:15:21 >
  • multimatom kullanıcısına yanıt
    Hocam dahili lensli makineler insanı çok kapana sıkıştırmıyor mu ?
    Değişen lenslerde bi lens ile işlem değişiyor ama onda direk komple makine
  • Her türün kendine göre avantajları var. Ben özellikle giriş seviyesinde bu tip makinaları öneriyorum.

İmzamdaki konuda uzun uzun yazdım.

Büyük makinaların lens fiyatlarına bakarsanız dahili kaliteli lensli küçük makine önermem size de mantıklı gelecektir.

Mesela bir adet ikinci el Canon 24mm f/1.4L lens fiyatına = Sony RX100 + Fuji X100S + Sony RX10 + 2-3 tane de yurtiçi uçak bileti alınabiliyor

Veya ikinci el bir Sony SEL 24mm Carl Zeiss f1.8 fiyatına ikinci el bir Fuji X100S + Yurtiçi uçak bileti

(Nex5 + Dönüştürücü ile Manuel eski lensler kullanarak da bir set hazırlayabilirsiniz. Ama LX5 kadar pratik olmaz hevesinizi kaçırabilir)

Tabii ki yine seçim sizin istediğiniz makineyi alırsınız o makine ile de fotoğraf ve video çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 18 Nisan 2017; 20:38:4 >

Hocam konunuzu okudum zaten ama bir sürü şey çıkıyor ortaya karar çok zor :) ve o kadar lenslerde uçmayacağım günlük arkadaslarım ile eğlencelerimi kamp yaparken fotoğraf anılar video o tarz bir şey istiyorum ama çok dandik bir şey istemiyorum.
    Xperia Z5 ten daha kaliteli fotoğraf istiyorum :)
    Bide bazen sunum ödevlerim oluyor kamera karşısında yeşil perdeli çekimim gerekiyor o tarz şeyler yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Nisan 2017; 20:38:31 >
  • Zaten lenslerde isteniz de uçamıyorsunuz onu demek istiyorum.

1080p video çekebilen Sony Nex serisi bir makine + Manuel geniş açı bir lens kullanabilirsiniz.

Ama bence ikinci el kaliteli bir kompakt alın keyfinize bakın.

RX100, LX5, EX2F temiz sorunsuz hangisini bulursanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 18 Nisan 2017; 21:47:18 >
    Teşekkür ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000lira altına fuji x100 bulursanız affetmeyin bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Araştırmama göre lens i normal lenslere göre 400-500 dolar seviyesinde imiş tercihlere eklendi :) teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.