Şimdi Ara

Bu kameraya Ek Lens Olur mu ? (Balık Gözü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba makineyi güneş varken video için kullanıyorum çok güzel çekiyor fakat balık gözü lensi takmayı istiyorum nereden alabilirim ve uyar mı bu kameraya ?

• hangi kameraya??
  • fujifilm finepix s2980
  • sanırım adaptörle lensin önüne birşeyler takılabiliyor.. ebay den araştırırsanız bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantiyeli

fujifilm finepix s2980

Daha önce Ebay'den alışveriş yapmadıysanız aşağıdaki linkte verdiğim site size yardımcı olabilir. Detaylı alışveriş rehberi var.
    LINK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzmania

sanırım adaptörle lensin önüne birşeyler takılabiliyor.. ebay den araştırırsanız bulabilirsiniz..

acaba link atabilirmisin bulamadım da
  • çok tavsiye etmemekle birlikte illa da denemek istiyorum diyenlere;

http://www.ebay.com/itm/58-72mm-CAMERA-TUBE-ADAPTER-LENS-CAP-72mm-FUJI-S2980-S2980HD-FINEPIX-Fujifilm-/370661855402?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item564d2b10aa buradaki gibi bir iki adaptör alınması gerekiyor..
    daha sonra;

http://www.ebay.com/itm/VIVITAR-Series-1-0-42X-HD-FishEye-Lens-for-camera-camcorder-58mm-filter-thread-/360486263911?pt=Camera_Lenses&hash=item53eea7dc67 buradaki gibi 58mm ağızlı bir lens alarak işlemi tamamlıyorsunuz.

bu linkleri örnek olması açısından ekledim, biraz araştırırsanız daha ucuza, daha farklı birçok seçenek mevcut.

• arkadaşıma,bu makina kompakt olduğundan objektif değişme imkanı yoktur.ancak lens önüne ikinci bir lens adaptasyonu ile lens görüş açısını etkiliyebilirsiniz.bunun için önce objektif filtre çapını öğrenin.ve o ölçüye uygun lens uygulayın.gg de uygun lensler bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.