Şimdi Ara

bu kampanyadan iyisini bulabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcellden aveaya geçtim yaklasık 1 yıl oldu kampanyam 23 liraya 500dk heryöne,1gb net ve 1000 sms bundan daha iysini bulabilir miyim

• Iyi derken? Internet fazla sms az olsa mesela daha mı iyi kötü mu? Dakika yetiyor mu? Ne eksik ne fazla? Bunları belirtirsen bilgili arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

turkcellden aveaya geçtim yaklasık 1 yıl oldu kampanyam 23 liraya 500dk heryöne,1gb net ve 1000 sms bundan daha iysini bulabilir miyim

aveada bulabılırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abana-37

quote:

Orijinalden alıntı: gamadenizkvvt

turkcellden aveaya geçtim yaklasık 1 yıl oldu kampanyam 23 liraya 500dk heryöne,1gb net ve 1000 sms bundan daha iysini bulabilir miyim

aveada bulabılırsın..

Tesekkürler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekut

Iyi derken? Internet fazla sms az olsa mesela daha mı iyi kötü mu? Dakika yetiyor mu? Ne eksik ne fazla? Bunları belirtirsen bilgili arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler

Sms cok kullanmıyorum internet ve dakika bnm için daha cok önemli 500 dakika bana tam yetiyo ama daha cok olursa konusurum

• tahmin etmıstım onun için hic bahsetmedm bile kampanyalardan :) ama gercek su ki en ucuz operator avea birde gün gectikce cekım kalıtesi artıyor da yinede turkcelle yarısamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abana-37

tahmin etmıstım onun için hic bahsetmedm bile kampanyalardan :) ama gercek su ki en ucuz operator avea birde gün gectikce cekım kalıtesi artıyor da yinede turkcelle yarısamaz..

Tesekkür ederimmmm bilgilerr içinn;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gamadenizkvvt G kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.