Şimdi Ara

Bu kampanyayı kulanan Dijitürk müşterisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lig TV’ye üye olana ilk 6 ay %50 indirim, Spor Ekstra ve HD keyfi hediye!

Digiturk’ten Giriş Paketi , (en az) 2 Keyif Paketi ve Lig TV Paketi ile (Anadolu Taraftar Paketi hariç) başlatacağınız üyeliğinize, ilk 6 ay %50 indirim vewww.digiturk.com.tr’ye özel 1 yıl boyunca HD servisi veya 1 yıl boyunca Digiturk Plus keyfi ve 6 ay Spor Extra Paketi hediye!

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyuksel

Lig TV�ye üye olana ilk 6 ay %50 indirim, Spor Ekstra ve HD keyfi hediye!

Digiturk�ten Giriş Paketi , (en az) 2 Keyif Paketi ve Lig TV Paketi ile (Anadolu Taraftar Paketi hariç) başlatacağınız üyeliğinize, ilk 6 ay %50 indirim vewww.digiturk.com.tr�ye özel 1 yıl boyunca HD servisi veya 1 yıl boyunca Digiturk Plus keyfi ve 6 ay Spor Extra Paketi hediye!

ben arayıp sormuştum ilk 6 ay 32 tl sonraki 18 ay 63 tl..digitürk yolmak için resmen kaz arıyor...bu lig ve ülkemiz koşullarında çok para..en güzeli sezon başında yapılan saturn veya media markt kampanyası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 26 Mart 2012; 15:38:43 >

• kullanan çok. 3-4 tane sattık geçenlerde
  • giriş paketi 1 yıllık.geçen sene digitürk giriş spor paketi diye bir kampanya ile digiturk üyesi olduk ligtv ve diğer ıvır zıvır kanallar vardı.1 yıl sonra ligt v kapandı.Nedenini sordum giriş paketiymiş süresi bitti.dediler.Neyse ligtv üyesiyken tekrardan ligtv üyeliği aldık 66 tl mi ne ödüyorum şimdi.Digitürk hd üyeliğim var.Kablo tv deki kanallar ve atv hd, show hd, izhd ,espa hd,fox hd,ahaber hd, eurosport hd, sport tv hd ,ligtv hd ,ntvspor hd,national geo hd,fashion tv hd olmak üzere 12 tane hd kanal açık 66 tl ödüyorum.dizi, sinema ve müzik kanalları kapalı bazı yabancı kanllar kapalı sizce fiyat normal mi.
  • adam akıllı fiyat yapsalar ya 63 tl ne ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

giriş paketi 1 yıllık.geçen sene digitürk giriş spor paketi diye bir kampanya ile digiturk üyesi olduk ligtv ve diğer ıvır zıvır kanallar vardı.1 yıl sonra ligt v kapandı.Nedenini sordum giriş paketiymiş süresi bitti.dediler.Neyse ligtv üyesiyken tekrardan ligtv üyeliği aldık 66 tl mi ne ödüyorum şimdi.Digitürk hd üyeliğim var.Kablo tv deki kanallar ve atv hd, show hd, izhd ,espa hd,fox hd,ahaber hd, eurosport hd, sport tv hd ,ligtv hd ,ntvspor hd,national geo hd,fashion tv hd olmak üzere 12 tane hd kanal açık 66 tl ödüyorum.dizi, sinema ve müzik kanalları kapalı bazı yabancı kanllar kapalı sizce fiyat normal mi.

lig tv üyeliği olmasa diğer kanalları ızlesek ne kadar ödememız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: raybann

quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

giriş paketi 1 yıllık.geçen sene digitürk giriş spor paketi diye bir kampanya ile digiturk üyesi olduk ligtv ve diğer ıvır zıvır kanallar vardı.1 yıl sonra ligt v kapandı.Nedenini sordum giriş paketiymiş süresi bitti.dediler.Neyse ligtv üyesiyken tekrardan ligtv üyeliği aldık 66 tl mi ne ödüyorum şimdi.Digitürk hd üyeliğim var.Kablo tv deki kanallar ve atv hd, show hd, izhd ,espa hd,fox hd,ahaber hd, eurosport hd, sport tv hd ,ligtv hd ,ntvspor hd,national geo hd,fashion tv hd olmak üzere 12 tane hd kanal açık 66 tl ödüyorum.dizi, sinema ve müzik kanalları kapalı bazı yabancı kanllar kapalı sizce fiyat normal mi.

lig tv üyeliği olmasa diğer kanalları ızlesek ne kadar ödememız gerekecek

Diğer kanallar derken film,dizi,belgesel,müzik kanalları olacak mı.Mesele film kanalları 14 tl.Bu saydıklarım hariç sadece türksatın kanalları olacaksa 9,90 olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digitürk hd üyeliğinde lig tv hariç diğer tüm hd kanalları yani sizin saydığınız kanalları ızlersem ne kadar ucret ödemem gerekıyor
  • Şurda paketler hakkında bir bilgi var :http://www.digitalturkiye.com/digiturk_paketleri.html burda da kampanyalardan bahsediyor :http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyalar/
    siz gene de detaylı bilgi için şu numarayı arayın : +90 (212) 473 73 73
  • Mükemmel bi kampanya var şuan.

1. Spor

Süper Final dönemi + 3 büyüklerin ligdeki tüm karşılaşmaları ilk 3 ay 16 daha sonra 32 lira sabit fiyat

2. Sinema

Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + Sinema kanalları ilk 4 ay 18 sonrasında 33 lira. Ayrıca 8 ay sporextra (ligtv2-3 yayınları) ve 8 ay HD hediye !

Eğer kafanıza yatar detaylı bilgi isterseniz pm yoluyla ulaştığınızda yardımcı olur, gün içerisinde kurulumu gerçekleştiririz.
  • Kesın Turksattır HD olmadıktan sonra olu yatırım.
  • Merhaba;
    Turksat üzerinden keyif paketi tarzı içerikler yoktur
  • kampanya güzel. HD hediye olması iyi bence zaten 19 lira gibi bir şey diye hatırlıyorum.
  • güzele benziyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.