Şimdi Ara

BU KAPIYI AÇABİLENE HELAL OLSUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Carnige

televizyonun üstüne bi çubuk bırakıyo içkiden sonra onuda askıyla birleştirince bi sopa oluyo onunla kapının üstündeki çanı alıyosun on makasla kesincede metal bişey veriyo buraya kadar gelebildim

bardak içki olayını yapamıyorum yardım lütfen
  • Son durum bu. 3. sopayı askıya koydum uzun birşey oldu. Ulaşamadığımız çana ulaştık. Onun demirini kestim. Ordan bi tane matkap ucu yaptım. Matkaba taktım ve kaldım. Acaba nereye kullancam.

BU KAPIYI AÇABİLENE HELAL OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

televizyonun üstüne bi çubuk bırakıyo içkiden sonra onuda askıyla birleştirince bi sopa oluyo onunla kapının üstündeki çanı alıyosun on makasla kesincede metal bişey veriyo buraya kadar gelebildim

bardak içki olayını yapamıyorum yardım lütfen

içkiyi aldıktan sonra bardağa tıklaviev detailse tıkla sonra içkiye tıkla etrafında sarı çizgi çıkıcak ondan sonra bardağa tıkla bardak dolar

içmek içinde toshi wants drink mi ne öle bişey yazınca bardağa tıklaman yeterli veya viev details diyip tıklıycan

• Bende son durum böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Son durum bu. 3. sopayı askıya koydum uzun birşey oldu. Ulaşamadığımız çana ulaştık. Onun demirini kestim. Ordan bi tane matkap ucu yaptım. Matkaba taktım ve kaldım. Acaba nereye kullancam.

matkabı nerden buldun??
  • EVET ARKADAŞLAR BİTİRDİM... MATKABA ÇOK DİKKAT EDİN. ONUNLA AÇAMADIĞIMIZ ÇEKMECEYİ AÇIYORUZ. AÇTIĞIMIZ ZAMAN Bİ KUTU ÇIKIYOR. ÜSTÜNDE 3 TANE RENKLİ DÜĞME VAR. RENKLİ KAĞIDA DİKKAT EDİN. RENK SIRASINA GÖRE DÜĞMELERE BASIYORUZ. KUTU AÇILIYOR VE İÇİNDEN ANAHTAR ÇIKIYOR. O ANAHTAR KAPIMIZIN ANAHTARI. SONUNDA OYUNU BİTİRDİM. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Son durum bu. 3. sopayı askıya koydum uzun birşey oldu. Ulaşamadığımız çana ulaştık. Onun demirini kestim. Ordan bi tane matkap ucu yaptım. Matkaba taktım ve kaldım. Acaba nereye kullancam.

matkapla çekmeceyi açacaksın sonra bir kutu çıkacak...
  • sağolun içtim sonra çubuğuda aldım ama birleştirmeyi yapamıyorum ve matkap nerde bulamadım

çubuğu birleştirdim o asılı duran zili naısl çıkartıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZuMaZuM_ -- 3 Kasım 2007; 0:34:06 >
  • oleeeeeeeeeeey escape yaptım

peeehhh
  • Audio Off'du sondaki süpriz korkuttu beni yinede. Audio On olsa ne olcaktı acaba bağırır mağırır sandalyeden düşürtürdü beni
  • Nerden buldunuz bunu

• koskoca dh 3 saatte anca çıkabildik hakkaten sağlam odaymış teşşekürler başka varmı böle güzel odalar arkadaşlar
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR BİTİRDİM... MATKABA ÇOK DİKKAT EDİN. ONUNLA AÇAMADIĞIMIZ ÇEKMECEYİ AÇIYORUZ. AÇTIĞIMIZ ZAMAN Bİ KUTU ÇIKIYOR. ÜSTÜNDE 3 TANE RENKLİ DÜĞME VAR. RENKLİ KAĞIDA DİKKAT EDİN. RENK SIRASINA GÖRE DÜĞMELERE BASIYORUZ. KUTU AÇILIYOR VE İÇİNDEN ANAHTAR ÇIKIYOR. O ANAHTAR KAPIMIZIN ANAHTARI. SONUNDA OYUNU BİTİRDİM. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

matkap nerde pekiii???????
  • quote:

quote:

matkabı nerden buldun??

Ulaşamadığımız çan vardı hani. İpine tıklayınca you cant reach yazıyordu. Şimdi 3. çubuğu TV nin üstünden alıp askıya koyuyoruz ve uzun bi çubuk oluyor. Bu uzun çubukla çana ulaşıyoruz. Makasla bi parça birşey kesiyoruz. kestiğimiz şeyi matkabın ucuna takıyoruz. Sonra açamadığımız çekmeceye tıklıyoruz. Gerisi yukarda anlattığım gibi.

quote:

EVET ARKADAŞLAR BİTİRDİM... MATKABA ÇOK DİKKAT EDİN. ONUNLA AÇAMADIĞIMIZ ÇEKMECEYİ AÇIYORUZ. AÇTIĞIMIZ ZAMAN Bİ KUTU ÇIKIYOR. ÜSTÜNDE 3 TANE RENKLİ DÜĞME VAR. RENKLİ KAĞIDA DİKKAT EDİN. RENK SIRASINA GÖRE DÜĞMELERE BASIYORUZ. KUTU AÇILIYOR VE İÇİNDEN ANAHTAR ÇIKIYOR. O ANAHTAR KAPIMIZIN ANAHTARI. SONUNDA OYUNU BİTİRDİM. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 3 Kasım 2007; 0:36:27 >

• bitti laaaaaaaaaannnnnnnnn
  • çan olayını zaten ben söyledim ben matkabın yerini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 3 Kasım 2007; 0:36:18 >
  • quote:

sağolun içtim sonra çubuğuda aldım ama birleştirmeyi yapamıyorum ve matkap nerde bulamadım

3 çubuğu askıya birleştiriyon sonra onunla tavandaki zili alıyon. o zili kes, çubuk çıkıyo. çubuğu drille ekle matkap oluyo kapalı çekmeceyi aç anahtarı al.
  • son olayı anlatıyom

tv de sifreyı 112 yazdıktan sonra ıckıyı ıc sonra tv nın uzerındekı matkap ucunu al matkapa tak

onra gıt en alt cekmeceyı del

sonra ıcınden sıfrelı kutuyu al

ve sıfreyı renk sırasına gore (daha oncekı kutudan)gır

anahtarı al kapıyı ac
  • quote:

çan olayını zaten ben söyledim ben matkabın yerini bilmiyorum

ya çubuğu yaptım ama kullanmayı beceremiyorum yawww nolurrr ve matkabı nerden buldunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

sağolun içtim sonra çubuğuda aldım ama birleştirmeyi yapamıyorum ve matkap nerde bulamadım

3 çubuğu askıya birleştiriyon sonra onunla tavandaki zili alıyon. o zili kes, çubuk çıkıyo. çubuğu drille ekle matkap oluyo kapalı çekmeceyi aç anahtarı al.

zili almayı beceremiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.