çubupu düşürmeye uğraşıyorum ikinci pili bulamadım ve kırmızı bardağı bulamadım:(
quote:
Orjinalden alıntı: mWm
tv için kumandaya baktığınız yerden en yukarı bakın sonra sağ tarafta tahtanın üzerinde ikinci pil var onu kumandaya takın tv çalışıyo bırakmayın arkadaşlar beraber bulalım şu çıkışı
gösterir misin tıklayacak yeri bulamadım
NERDE 2. PİL ?
tamam çubuğu düşürdüm bardağa konulucak şey nerde?
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
çubupu düşürmeye uğraşıyorum ikinci pili bulamadım ve kırmızı bardağı bulamadım:(
kırmızı bardak değil soda kutusu o. Kare kare rafların sağ üstten ikincisinde olmalı.
bardağa kolayı koyuyorsun
2. pil nerdeee
şu tavanda sallanan bişey var ona bak sonra kapının sağında tahtanın üzerinde pil var
tamamdır herşeyi yaptım bi tek 2. pili bulamadım?
quote:
şu tavanda sallanan bişey var ona bak sonra kapının sağında tahtanın üzerinde pil var
ss ile gösterirmisin bi türlü bulamadım
Allaha şükür ki çıkabildim bir ara hep burda kalacam diye düşünmeye başlamıştım uğraşan arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ama ukalalık ta yapmak istemem ama şunu söliim televizyondaki kanalı açtıktan sonra çözülüyor
abi pili bulamadım deli olucam
ya şu 2. pilin yerini hayırsever biri ss ile gösterirse şu gece vakti çok makbule geçecek
RESİM ÇEKİN BE Bİ. 2. PİL NERDE
bakın kumandaya bakmak için aşşağı eğilginiz yere gelin sonra yukarı bakın sağ tarafta tavanın hemen altından geçen tahta var işte o tahtanın üzerinde
beyler arkadaşın kadrajı bozukmuş solda iki tahtanın birleştiği yerdeki soldaki tahtada bende yarım saattir arıyorum
quote:
bakın kumandaya bakmak için aşşağı eğilginiz yere gelin sonra yukarı bakın sağ tarafta tavanın hemen altından geçen tahta var işte o tahtanın üzerinde
Abicim. RESİM ÇEK DİYORUZ yarım saattir. Ya sen anlatamıyorsun, yada bunca insan anlamıyor.
işte ss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 3 Kasım 2007; 0:13:00 >
quote:
ya orda tıklama yerine tıklayınca şangur şungur ses çıkıyo pil bulamadım artı kolayı boşaltamadım ve çubuk mudur nedir onları bi yere takmamız gerekiyor galba yapamadım ya yardım edin he
Yahu gösterseniz anlatınca olmuyor. çünkü arkasına bakmak, arasına bakmak gibi eylemler nokta vuruşlu olmalı. Öyle şuraya bak arasına bak diyince bakmıyor, sadece 1 yerine tıklayınca bakıyor. Gösterin neresi.
quote:
Orjinalden alıntı: bertan09
Allaha şükür ki çıkabildim bir ara hep burda kalacam diye düşünmeye başlamıştım uğraşan arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ama ukalalık ta yapmak istemem ama şunu söliim televizyondaki kanalı açtıktan sonra çözülüyor