Şimdi Ara

Bu Kartı Alsam Sistemi boğarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde AMD Athlon 64 x2 dual core 2.30 Ghz İşlemci ve 2GB Ram var. Ekran kartı x550x1050 serisiydi 350w PSU

Acaba bu kartı SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI alsam sistem hoş karsılarlarmı?

• http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&&lid=1# darbogazdan önce o psu yeterlı olmaz sitesini incelersen 450 w onerıyor
  • PSU işi kolay işlemci sıkıntıya girmesin yeter benim için,merak ettigim konu bu
  • aynı kartı E5200 2.50 ghz 300w ıle kullanıyorum durumdan hıc memnun degılım 2 gune kadar psu yukseltıp denıcem yoksa yazıklar olsun yaptıkları karta....
  • benım eskı pcde q6600 vardı 7770 sorun darbogaz yapmıyordu ama q6600 ler 4 cekırdeklı senın işlemcın 2 cekırdeklı oldugu ıcın bılmıyorum
  • Amd athlon 64 serisicile darbogaz yapabilir. Ayrica en az 400w kaliteli bir psu olmasi gerekir. O sistemle o karttan tam anlamiyla performans alamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlar için teşekkür ederim.Aslında bu sisteme aldıgıma değecek bir kart önerebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussky

aynı kartı E5200 2.50 ghz 300w ıle kullanıyorum durumdan hıc memnun degılım 2 gune kadar psu yukseltıp denıcem yoksa yazıklar olsun yaptıkları karta....

Kart gerçekten iyi bir kart işlemcin ve powerın iyi değil diye karta suçlamaya gerek yok.
  • ıslemcım yeterlı....bır psu nun bu kadar fps farkettırıp farkettırmedıgını 100tl daha bayılıp anlıcaz yarın sonucu yazarım :)
  • Bu sisteme yetecek dedigim kart önerisi lazım.Daha iyi bir işlemcide alırım ancak elimdekiyle idare etmek istiyorum.
    Anakart am2+ socket oldugu için iyi işlemci bulmam zor yada bulamam am3 olsa neysede
    Bu arada anakartımda bu: http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=423#cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qezz -- 6 Şubat 2014; 1:42:08 >
  • Yokmu önerisi olan arkadaşlar ,anlış birşey alıpda pişman olmak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.