Şimdi Ara

bu kartların anlamları ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

swarm of locusts

charm of shabti

bu kartların anlamının ne olduğunu söylüyebilir misiniz?

• 2.si:

Bu kart defans modunda sahaya koyulduktan sonra 1 tur sonra atağa çevrilirse(bizim tarafından)1 büyü yada tuzak kartını yok eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

2.si:

Bu kart defans modunda sahaya koyulduktan sonra 1 tur sonra atağa çevrilirse(bizim tarafından) , 1 büyü yada tuzak kartını yok eder.

o zaman bu kartın nesi iyi anlamadım defans kötü atk kötü effect te zaten senin bir tuzak veya büyü kartını yok edio eee başka ne kaldı

edit:pardon ben yanlış anlamışım şimdi kartı kendim okuyunca anladım ben şey sandım senin dediğinde
    bu kart çevrildiğinde bizim tarafımızdan bir tuzak veya büyü kartı atılır,niye oraya virgül koymuon koysan karışmicaktı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 13 Aralık 2007; 0:38:59 >

• 2. sini fliplersek 1 kart(neydi)yok ediliyo.
  • 2. kart fliplenirse sahadan bir büyü kartını yollar.(mezara)
  • 3. sü kartarşivi.yugiohturk de de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elecman -- 10 Ocak 2008; 16:40:52 >
  • 1. si Bu kartı sadece saldırı puanı 1000 veya daha az olan bir canavara ekleyebilirsiniz. Hasar hesabı sırasında, eklenen canavarın savaştığı rakibinizin canavarı saldırı konumunda ve saldırı puanı 2500 veya daha yüksekse, VEYA eklenen canavarın savaştığı rakibinizin canavarı savunma konumunda ve savunma puanı 2500 veya daha yüksekse, eklenen canavarın saldırı puanını 2500 yükseltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.si Swarm of Locusts:Her tur bir kez, ana aşamanız sırasında, bu kartı kapalı savunma konumuna çevirebilirsiniz. Bu kart başarılı bir şekilde çevirerek çağırılınca, rakibinizin sahasındaki 1 büyü veya tuzak kartını yok edin.
  • 3.sü Charm of Shabti:Bu kartı elinden at. Son aşamaya kadar, adı içinde "Gravekeeper's" geçen canavarların savaş sonucu aldığı zararı 0'a indir.

• habire flob yapıpıyorsunuz
  • yahu ya bende eksodia nin 5 parcası var da bundan sonra aynı 3 mavi gosun 3 u de 1 kartta toplanmıs hali var eksodia nin da birlesmis 1 kartlı hali varmı
  • BİRLEŞMİŞ KART HALİ MALESEF YOG AMA BAĞAZILARIwww.yugiohcardmaker.net/ SİTESİNDEN TAM RESMİNİ BULUP YAPIYOLAR KİB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.