Şimdi Ara

Bu Kasa Neden Liftback Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafamı kurcalayan bi durum var Opel Astra'nın bu kasası hatchback deniliyor bu kasa liftback olması lazım değil midir ?

• Açıkçası ben pek Liftback e benzetemiyorum bu arabayı liftback dediğin laguna carisma gibi araçlar olur ayrıca onların çok büyük bagaj hacmi var bu pek liftback e benzemiyor bence

• ya da eski kasa mondeo 98-99 falan
  • benim de hep ilgimi çekmiştir...
  • Yanlış bilmiyorsam liftback sedan kadar büyük bir bagaj hacmine sahip olması gerekiyor.

Bakınız liftback Vectra

Sedan Vectra

Sedan Astra

Hatchback Astra

• Bahsedilen kasa liftback diye geçiyor, bu sınıfın yaratıcısı zaten Xsara ve Astra diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

Bahsedilen kasa liftback diye geçiyor, bu sınıfın yaratıcısı zaten Xsara ve Astra diye biliyorum.

Laguna, Corolla, Avensis, Vectra, Mondeo ilk aklıma gelenler
  • liftback uzunluk olarak biraz daha fazla araçlar için kullanılıyor sanırım
    ben 4500 mm üstünde olupta hatcback olan bir araç görmedim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 12 Ekim 2011; 22:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexpredator

Arkadaşlar kafamı kurcalayan bi durum var Opel Astra'nın bu kasası hatchback deniliyor bu kasa liftback olması lazım değil midir ?

bu onun minisi
  • quote:

Arkadaşlar kafamı kurcalayan bi durum var Opel Astra'nın bu kasası hatchback deniliyor bu kasa liftback olması lazım değil midir ?

Valla liftback mi değil mi bilemiyorum ama gerçekten de çok çok hoş bir kasa hala pek çok son model araçtan şık bir araç bu astra

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

quote:

Valla liftback mi değil mi bilemiyorum ama gerçekten de çok çok hoş bir kasa hala pek çok son model araçtan şık bir araç bu astra

Bu değil de bunun sedanı oldukça yakışıklı

• Aracın liftback olduğunu anlamanın kolay yolu, sedanla aynı "arka lastik-tampon" boyutuna sahip olup olmadığına bakmaktır. Aracın sedanı yoksa bagaj mesafesi en büyük kıstastır.
  • Liftback terimi Astra sınıfındaki araçlarda pek kullanılmıyor Astra sınıfındaki araçların üst sınıfındaki araçlarda kullanılıyor bu terim Örneğin:Vectra,Mondeo,Avensis
  • Bu araç liftback ama marka hatchback olarak isimledirmiş ve o şekilde gidiyor.
  • Hatchback ile hiç alakası yok ama g*tü kısa diye uydurmuşlar hemen onada bir kılıf. :D Benim aracımda liftback.(xsara)

• Vectranın liftback olanı ayrıca güzel bir araçmış yeni farkediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.