Şimdi Ara

BU kasaya kaç fan gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstte 2 fan yuvası var. Bunların bir tanesine 120/140'lık fan tak. eğer bütçe var ise sessiz fanlar tercih ederek üst tarafa 2 tanede takabilirsin. Alttaki fan yuvasına tak.
    Ayrıca bu kasa çok dar. yan kapağa fan eklesen de eklemesen de kule tipli soğutucular sığmayacaklar(eklemesen bile). O yüzden yan kapağa 1 tanede fan takarsan yeterli olacaktır. Sistemini yazmamışsın. O yüzden ısınma potansiyelini bilmiyorum. Sen power'ın kaç w'lık olduğunu söyle ona göre ayarlarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Üstte 2 fan yuvası var. Bunların bir tanesine 120/140'lık fan tak. eğer bütçe var ise sessiz fanlar tercih ederek üst tarafa 2 tanede takabilirsin. Alttaki fan yuvasına tak.
    Ayrıca bu kasa çok dar. yan kapağa fan eklesen de eklemesen de kule tipli soğutucular sığmayacaklar(eklemesen bile). O yüzden yan kapağa 1 tanede fan takarsan yeterli olacaktır. Sistemini yazmamışsın. O yüzden ısınma potansiyelini bilmiyorum. Sen power'ın kaç w'lık olduğunu söyle ona göre ayarlarım...

Dostum sistemim cpu x6100 anakart gigabyte 970 ud3 power high power 750 watt ekran karti braz eski engtx 460cu 768 mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sorun yapana kadar doldur

• quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Ses sorun yapana kadar doldur

Woww:)

• quote:

Gereksiz..!
    2 tane yuksek performansli ve sessli fan alsa.Doldurcagi 5 fana bedeldir...

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemirim

quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Üstte 2 fan yuvası var. Bunların bir tanesine 120/140'lık fan tak. eğer bütçe var ise sessiz fanlar tercih ederek üst tarafa 2 tanede takabilirsin. Alttaki fan yuvasına tak.

Dostum sistemim cpu x6100 anakart gigabyte 970 ud3 power high power 750 watt ekran karti braz eski engtx 460cu 768 mhz

kasanda çok fazla fan deliği oluğu için çok fan alman senin yararına fakat bütçenide bilmiyorum. 4 ve ya 5 adet sessiz fan işini görecektir. Zaten ön kısımda 1 fan ve egzoz'da da bir fan var. 2 tane fan alman yeterlidir. birini kasanın altına birini de kasanın üstüne tak. bütçem var dersen 1 tane daha alıp kasanın yan kapağına takabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Gereksiz..!

her konuda bunun gibileri gormekten biktim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Gereksiz..!

her konuda bunun gibileri gormekten biktim.

Bizde sizin gibi birseyden anlamiyip bosu bosuna konuyu acanin kafanisini bos bos dolduranlardan...

• o kasaya 4 fan iyi gider 2 öne içeri hava akısını sağlayacak şekilde 2de egzost olarak dsarı hava akımını cıkaracak sekılde kullanabılrısın ve kasa ıcındeki sıcaklık degerlerın 5-10 derece arasında düşer emin ol
  • Cok tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.