Şimdi Ara

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bencde bu moodıınk işine girmek istiyom ama kasam biraz tuhaf yine de sıze sormak itedım ıste kasam

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_sanlik -- 17 Şubat 2007; 19:31:17 >

• bu kasalara ben eskiden hayran kalırdım ama şu an bayağı bi demode siyaha boyat ortasını del fan koy ışıklı mavi ışık tercihim sağ tarafındaki metali çıkar plexi kestir onu koy kalanınıda bilirsin fan soutma falan şahsen bunlar kendi düşüncem bilmem başkaları ne der...
  • yan kapağı iptal et ve şekilli bir pleksi kestir ön paneldeki harddisk power ışıklarını mavi led tak öne manuel fan kontrol tak arka egzoza mor bi ışıklı fan tak ve iç kabloları uv sarma kitleri ile veya renkli izol bantla sar iç sacınıda uv li yeşil veya değişillik olur mora boya
  • oncelıkle tesekkur ederım ama siz benden bu kasayı fell e benzetmemı ıstıoysunuz ama ondekı mavi yerler keslınce tuhaf durmazmı yaw
     Bu Kasaya Ne Yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_sanlik -- 16 Şubat 2007; 23:16:45 >
  • Bence soldaki yassı girintileri içeriden söküp pleksi tak;neon koy.Çizgi çizgi mavilik şık durur.Bunun yanunda kasayı metallik maviye boyatabilirsin...Şık duru
  • oncelıkle saolun ve size bikacsorum olacak
    1:kasanın beyaz yerlerini siyaha mavi yerlerını kırmıza boymamayı dusunuyorum guzel gidermı
    2:boyama asamasında donanımları cıkarmayı dusunmuyorum zarar gorurlermı
    3:o paower dugmesındekı lerın yanındakı cıkarıp plexı koyucam
    4:bu işleri yapıcam ama kokuyorum kasaya bişey olucak diye benım el işimde cok kotüdür becemrememden korkuyorum sizce cok zor bi iş mi ? + bu iş için için İZMİT'TE malzeme satan bir yer biliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_sanlik -- 17 Şubat 2007; 15:39:46 >
  • Arkadaşım bence oradaki power dğmesinin yanındaki yerler delikli ise yani ızgara ise en üsten 5 veya 6 tane yan yana led bağlayıp bunlarıda powersuply e bağlayabilirsin. ben yaptım mesela.bide düğme koydum ama gereksiz öylesine koydum..

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

Bu Kasaya Ne Yapabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oww cok guzel olmus bende plex yapmktan vazgectim led kaıyım bare ama kımızı tabii bu arada hala cevabımı alamadım
    acaba donanımları cıkarmadan boyasam bısey olurmu zaten bi tek on kapagı boyucasm donanjımları cıkarmadan
  • kasayı siyah yada turuncuya boya ve yana pleksi koy ve kasa fanlarını letli koy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.