Şimdi Ara

Bu Kasaya Ne Yapmalıyım? Önerisi olan Kablo konusunda yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yeniyim arkadaşlar. öncelikle sistemim biraz eski ama şuan için bana yetiyor. 17 yaşındayım daha gencim çoğunuzdan. fikirlerinize ihtiyacım var.

öncelikle birkaç değişiklik yaptım ilk fotoda görüldüğü gibi ama dvd kapakları da beyazdı.

öncelikli sorum kasanın içini mat siyaha boyamak istiyorum. zımpara işlerini falan bana kısaca anlatsanız nasıl yapacaz acemiyim biraz ama sadece bu kısımda acemiyim bilgisayar ve donanım hakkında bilgilerim iyidir.

ayrıca kablo düzenlemesi olarak da 24 pinlik güç kablosunu işlemci soğutucusunun üzerinden arka taraftan dolandırmayı düşünüyorum öteki kablolara da sizin fikirleriniz aracılığıyla müdahele etmek istiyorum. IDE kablosuna da birşeyler düşünüyorum forumda bazı arkadaşlar 7'er li ayırıp normal kabloya benzetmiş bende öyle yapmayı düşünüyorum. :Her tülü yoruma açığım arkadaşlar.Bu arada Çanakkale'liyim hemşehrim olan varsa konuşalım pm atsın

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 5 Mayıs 2011; 20:24:31 >

• üçüncü resimede bakın acemiliğime denk geldi forumda yeniyim..
  • merhaba ahmet mod işinde ilk yapacağın şey plan dır yani yapacağın modu kafanda veya kağıtta (tercihen kağıtta) netleştirmen
    ihtiyacını belirleyip temin etttikten sonrada mod işine başlaman senin için en uygunu
    kablo konusuna gelince ide kablosunu kesmek yerine yuvarlak ide kabloları var (hala satılıyormu bilmiyorum) bir tane temin etmen daha estetik olur
    24 pinilği kasanın arkasından geçirmen oldukça zor olur o kasada anakartla tabla arasında okadar boşluk olduğunu sanmıyorum
    boyada ise okadar uzman değilim fakat tecrübenin çok önemli olduğunu düşünüyorum (yaptığım işlerden biliyorum) kasanın içine zaten zımpara atamazsın (peygamber sabrı varsa olabilir)
    ha bu işler birazda cesarete bakar al sprey boyayı dal kasaya demiyorum fakat çoğu şeyi yaparken öğreneceksin inşallah iyi bir iş çıkarırsın

• eger bütcen varsa yeni kasa al boyayla falan ugrasma genelde yeni modellerde önden cıkıslı fan vs bulunur birde ne tarz modlar dünüyorsun mesela forumda en cok yan kapagı kesip plexi takıp ısıklandırma yapıyorlar kafanda ki seyleri birlestirip bize ne istedigini söyle bizde ona göre yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fduz

merhaba ahmet mod işinde ilk yapacağın şey plan dır yani yapacağın modu kafanda veya kağıtta (tercihen kağıtta) netleştirmen
    ihtiyacını belirleyip temin etttikten sonrada mod işine başlaman senin için en uygunu
    kablo konusuna gelince ide kablosunu kesmek yerine yuvarlak ide kabloları var (hala satılıyormu bilmiyorum) bir tane temin etmen daha estetik olur
    24 pinilği kasanın arkasından geçirmen oldukça zor olur o kasada anakartla tabla arasında okadar boşluk olduğunu sanmıyorum
    boyada ise okadar uzman değilim fakat tecrübenin çok önemli olduğunu düşünüyorum (yaptığım işlerden biliyorum) kasanın içine zaten zımpara atamazsın (peygamber sabrı varsa olabilir)
    ha bu işler birazda cesarete bakar al sprey boyayı dal kasaya demiyorum fakat çoğu şeyi yaparken öğreneceksin inşallah iyi bir iş çıkarırsın

Önerin için teşekkür ederim ben 24 pinliği kasanın arkasından geçirebilirmiyim diye sormamıştım işlemci soğutucusunun üst tarafından resime bakarsanız anlarsınız güç kaynağının altına keskin bir dönüş yaparak o kabloyu saklamak istemiştim. foruma biraz baktım direk boyarsam boyanın dökülebileceğini düşündüm genelde astar falanda atın demişler bende zımpara atayım bari biraz daha sağlam olsun dedim onu sordum. kasa zaten eski deneme amaçlı tecrübe kazanmak için bu işe girmek istiyorum
    yorumun için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

eger bütcen varsa yeni kasa al boyayla falan ugrasma genelde yeni modellerde önden cıkıslı fan vs bulunur birde ne tarz modlar dünüyorsun mesela forumda en cok yan kapagı kesip plexi takıp ısıklandırma yapıyorlar kafanda ki seyleri birlestirip bize ne istedigini söyle bizde ona göre yardımcı olalım

ben bu kasayı tecrübe olsun diye deneme amaçlı modlamayı düşünüyorum ama zaten modlanacak pek bişey yok ön terafa kendim fan taktım 120 mm ön tarafı kesip onu hallettim. plexi işine girmek istemiyorum eski kasa zaten birdahakine inşaallah düşünürüz. içini boyamayı düşünüyorum ve kabloları biraz daha toparlamayı düşünüyorum.kasanın içini zımparalamalımıyım? zımparalamazsam boya dökülür diye düşünüyorum. gerçi zımparalasakda dökülür ama en azından biraz daha sağlam olur. birde şerit led düşünebilirim.
    yorumun için teşekkür ederim.

• eger plexi takmıcaksan bosuna kasanın icini boyama sonucta görünmeyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana tavsiyeniz var mı ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

eger plexi takmıcaksan bosuna kasanın icini boyama sonucta görünmeyecek

zaten kasa kapağını kullanmıyorum deneme amaçlı sadece elimi alıştırmak tecrübe kazanmak için boyamak istiyorum değişiklik olsun hep aynı renk. belli de olmaz uyguna bulursam plexi de yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.