Şimdi Ara

Bu kez de Arda Turan'a 'Come to Beşiktaş'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pepe, Diego Costa, Negredo gibi isimlere yaptıkları 'Come to Beşiktaş' çağrısı ile tüm dünyada geniş yankı uyandıran Beşiktaş taraftarı bu kez de Arda Turan'a aynı çağrıyı yapmaya başladı.

Barcelona'nın göndermeyi düşündüğü oyuncular arasında yer alan Milli futbolcunun adı bir süredir Beşiktaş ile de anılmaya başlamıştı. Başkan Fikret Orman, Arda için 'ilgilenmiyoruz' diye açıklama yapsa da Beşiktaş taraftarı Arda'nın siyah-beyazlı formayı giymesini istiyor.

Dün gece Fatih Terim'in Galatasaray'a dönmesinden itibaren Arda'nın sosyal medyadaki hesaplarına 'Come to Beşiktaş' çağrısı bırakmaya başlayan Beşiktaş taraftarının bu kez ne kadar etkili olacağı ve Arda'nın bu çağrılara nasıl cevap vereceği şimdiden merak edilen konuların başında geliyor.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in de Milli futbolcuya sıcak baktığı ve böyle bir transferi reddetmeyeceği tahmin ediliyor. Son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılması halinde Beşiktaş'a imza atması devre arasının en flaş transfer hamlesi olabilir.

https://www.cnnturk.com/spor/futbol/bu-kez-de-arda-turana-come-to-besiktas?utm_content=buffer6552a&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Aralık 2017; 19:15:45 >

• arda türkiye de anca başakşehirde oynar
  • Vay arkadaş ya Terim geldi diye millet Arda yı istiyor

Ne saçma şey .

Normalde Arda gelmesın dıecek adam come to Arda diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş neden rakiplerinin istemediği her eski futbolcusuna talip oluyor

• Arda kaliteli oyuncu, adam gibi oynasa çok katkısı olur ama adamın özel hayatı futbolunun önüne geçmiş durumda, o yüzden bize yararından çok zararı olur.

• Hondo Ohnaka kullanıcısına yanıt
    Rakiplerinin isteMEdiği

Şuan Caner,GG,Lens size dönse devre arası ne yapacağınızı şaşırırsınız geçin bu ayakları sol bekiniz Hasan İsmail Sağ bekiniz Şener kanadınız Dirar hepsi katlar bu saydıklarım oyuncularınızı
  • dont come to besiktas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arda isi sakamiya ??buragi istemiyen adamlar mi istiyo acaba

• Arda gelirse off

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Off ki ne off

Hücum hattı su gibi akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Rakiplerinin isteMEdiği

Şuan Caner,GG,Lens size dönse devre arası ne yapacağınızı şaşırırsınız geçin bu ayakları sol bekiniz Hasan İsmail Sağ bekiniz Şener kanadınız Dirar hepsi katlar bu saydıklarım oyuncularınızı

Sol bekimiz ismail olunca Caner'i kovduğumuz gerçeği değişiyor mu?

Taraftarı deli gibi istiyordu onu biliyoruz hiç kendinizi kandırmayın şuan Beşiktaş'tan Medel Talisca Pepe'yi almışsınız gibi seçe seçe sizde kim varsa elinizdeki en iyi oyuncuyu aldık yok istenmeyen falan yalan.Madem istemiyordunuz neden GG'e ve Lens'e teklif yaptınız?
  • Çok para istediler vazgectik bjk aldı.Fenerbahçe beni neden almıyor anlamıyorum diyen Lens değil miydi ?

• ardayı beşiktaşa istemiyoruz yallah arda yallah....
    Lens'in rüyası diye paylaşım yapanda o.Şunu kabul edin her takımın böyle bir dönemi olmuştur Beşiktaş şuan çoğu futbolcunun gitmek istediği takım
  • Ornegin ben Senol hoca Burak'i cok istiyor diye gelmesini istemistim, tipki TS'deki gibi gol makinasina donusebilecegini dusundugum icin burada bir suru kefal laf sokmaya calismisti. Simdi millet Arda'yi nasil sahiplenmis

Arda'nin yetenegini sorgulayan, Arda kotu oyuncu diyen ya da milli takimda kotu diye Arda bozdu, eski Arda degil diyenle futbol tartismam. Adam zaten milli takimda hicbir zaman iyi olmadi. Barcelona'da forma mucadelesi cok zor ve 11'e ya da kadroya giremeyince salmasi normal ama cok yasli degil ve isterse hemen forma girebilir.

Peki karakteri ne olacak? Eger Senol hoca istiyorsa, Arda'yi yonetebilecegini dusunuyordur ama notr falansa belki de yarardan cok zarar getirir. Sonucta dikosuran bir insan ve asiri delikanli modunda. Terim bile comagini sakliyor bundan yani o derece.

• geçen haftaya kadar Arda Turan gelmesin diyordum. Arda'dan nefret demeyelim ama hiç sevmiyorum. Hesap kitap yaptım aklımca düşündüm taşındım, Talisca bize ligde neredeyse hiçbir şey veremedi, frikiklerden tek 1 golü yok, ŞL de kasar gibi oldu içerideki Leipzig dışında yoktu. Bizim 2 yıldır ama özellikle bu sene en çok aradığımız 10 numara pozisyonu oyuncusu olarak hem yerli,hem tecrübeli, hem pas konusunda Barcelona'da illa ki o tecrübeyi fazlasıyla almıştır, daha iyisi aklıma gelmiyor. Neden olmasın diyorum kendi kendime. Ve sanırım evet, Arda şu pozisyonda Beşiktaş'a gelmeli. Beşiktaş menfaatleri her şeyin üzerindedir.

Atiba-Ozi
    Lens-Arda-Babel
    --Negredo--

Vodafone Park'da Tom&Jerry izleriz.
  • Takım elbise ve çıplak ayak ile duşun altında poz vermek neyin kafası ya hahahahah...
    Yok yok aman Arda kalsın zaten bizimkiler almaz, alacağı paraya karşılık sadece kadro dışı kalıp jogging yapacak ötesi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Vay arkadaş ya Terim geldi diye millet Arda yı istiyor

Ne saçma şey .

Normalde Arda gelmesın dıecek adam come to Arda diyor

• Arda Galatasaray'a gelse zarar verir ama Beşiktaş'a sırf FT ve GS taraftarına inat için katkıda bulunacağına eminim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.