Hiç bilmiyorum ne anlama geldiğini öylesine attım. Nasıl yönetici olduğumu merak ediyorsan da lütfen özel mesaj at cevaplamaya çalışırım. |
Erdoğan: bu kılıçları kime çekiyorsunuz ? (3. sayfa)
-
-
quote:
MHP önce sahip çıkmıştı! Şimdi de Bahçeli "Atatürk'ün askerleriyiz" diyen teğmenleri hedef aldı!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 Gün sonra Bahçeli söylem değiştirdir. Erdoğan'da bir kaç tane kendini bilmez temizlenecek diyor. Devamındada bunlar 30 olur 40-50 mi olur bazılarını temizleyecez dedi ! Burada bir gelişme bir İstibarat bilgisi var gibime geliyor.
Ekol TV' izliyordum az önce Cem Küçük'te MİT'ten gelen bazı bigiler var gibisinden şeyler söyledi.
Konu ettikleri yemin veya içeriği değil başka bir şey benim anladığım bakalım yakında çıkacaktır kokusu.
İnceleme araştırma sonuçları açıklanınca görecez. Mesele yemin olsa içeriği osla oraya katılan hepsini Atıyoruz derler başka bir şey var demek ki.
Not: Ama inşAllah bu konu Muhalefet ve iktidar arasında ucuz siyasi tartışma ve polemik konusuna dönüşmez. Oradan belgeli bilgili bağlantılı biri çıkıp askeriyeden atılır ve CHP gene onuda alır onur konuğu yapar el üsttünde tutarsa flan bu konular çok su kaldırır ve siyasi kutuplaşmanın önü alınamaz hale gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Eylül 2024; 3:15:58 >
-
Öyle zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk. Cümle o kadar doğru ki hatta örneğe devam edeyim
Atatürk diyerek her haltı yemeyi kendisine hak görüyor
Hani siyasal İslam deniliyor ya aynısı bu kesim için de geçerlidir
DH göre zaten herkes Atatürk düşmanı
Seçmen neyin TEPKİSİ verdiğini de bi açıklayın bakalım
-
Yazık Ülkeyi nasıl toparlarım die kafayı sıyırmış heralde eee bu işler böyle yaptıklarının yanlış olduğunu anlıyacaklardı ama iş işden geçti herzamanki gibi işleri çok zor.Ülkeyi fabrika ayarlarına döndürmekte ısrarlı ama başarabilirse bu saatten sonra zor malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya işte Özkan Polatk konuşulmasın, ekonomi, market pazar fiyatları konuşulmasın diye bir şeyleri gündem yaratmaya çalışıyorlar.
Tabi markete gidenin gözleri yanılmadığı için gündem değişmiyor.
Teğmenlerin Erdoğan’a gollük pas verdiler. Görevleri başlaman bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X