Şimdi Ara

Bu kılıfı alıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İyi güzelde bu kılıfların arkası niye açık? Sanki sonradan oraya kamera eklenecek.
  • Yok orada bir şey var yani ya wifi ya ses ben de tam bilmiyorum ama orası açık olması gerekiyor. Orada başka bir şey var siyah. Normalde arkası gri renk. Yorumları alalım arkadaşlar , 10 liralık bir şey de olsa güzel olsun isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 21 Şubat 2010; 14:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Yok orada bir şey var yani ya wifi ya ses ben de tam bilmiyorum ama orası açık olması gerekiyor. Orada başka bir şey var siyah. Normalde arkası gri renk. Yorumları alalım arkadaşlar , 10 liralık bir şey de olsa güzel olsun isterim.

Fiyatı iyi ama ürünü göremeden de birşey diyemzsin. Eğer parlak gibiyse silikon olduğu için zamanla aşınır o parlak yer onu söyleyim. Eğer gerçeğini de gördüysen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Yok orada bir şey var yani ya wifi ya ses ben de tam bilmiyorum ama orası açık olması gerekiyor. Orada başka bir şey var siyah. Normalde arkası gri renk. Yorumları alalım arkadaşlar , 10 liralık bir şey de olsa güzel olsun isterim.

Fiyatı iyi ama ürünü göremeden de birşey diyemzsin. Eğer parlak gibiyse silikon olduğu için zamanla aşınır o parlak yer onu söyleyim. Eğer gerçeğini de gördüysen al.

Şunu tam olarak açıklayabilir misin hocam daha detaylı olarak

• arkadaki bosluk wifi anteni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Şunu tam olarak açıklayabilir misin hocam daha detaylı olarak

Nasıl anlatıyım bilemiyorum. Silikonu bilirsiniz dışı hafif pürüzlü olur ve katlayıp büktüğünüzde eski halini alır. Ama bazı adi silikonların dışı parlak, düz olur ve katlayıp büktüğünüzde dışı çatlar. Bunu demek istiyorum eğer dışı pürüzlü ise sağlam kalır ama düz ise çatlama yapar. Umarım anlatabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kılıf bende var 2 tanesini 6 dolara almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

o kılıf bende var 2 tanesini 6 dolara almıştım

Nereden almıştınız? Yurt dışından ise kargo ücretine ne kadar verdiniz?
  • DX ten aldıysa, kargo ücretsiz ve kayıtsız olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

DX ten aldıysa, kargo ücretsiz ve kayıtsız olabilir.

Bu siteyi unutmuşum.Link:http://www.dealextreme.com/products.dx/category.201
  • Silikon kılıf önermiyorum arkadaşım.Çok toz tutuyor.Bu nedenle iPod rahat çizilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Silikon kılıf önermiyorum arkadaşım.Çok toz tutuyor.Bu nedenle iPod rahat çizilebiliyor.

Ne tür kılıflar önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.