quote:Orijinalden alıntı: ileri iadeBaki Mercimekquote:Orjinalden alıntı: semtex960 Baki Mercimek Sokakta Görsem tanmam zaten onu .
quote:Orijinalden alıntı: Amr Ibnül Zürrequote:Orjinalden alıntı: semtex960 Baki Mercimek Sokakta Görsem tanmam zaten onu .Alıntıları Göster Brad Pit
quote:Orijinalden alıntı: MacroIceTRBrad PitAlıntıları Göster Jack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: Free BirdJack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım.Alıntıları Göster bizim kezman değilmi bu
quote:Orijinalden alıntı: theph1chbizim kezman değilmi buAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim
quote:Orijinalden alıntı: LsRMateja Kezman Alıntıları Göster Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı
quote:Orijinalden alıntı: ASiL35Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı Alıntıları Göster Jeniffer Lopez
quote:Orijinalden alıntı: Free BirdJack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Fırtınam... Jack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım. jackin sakalları daha gür
quote:Orijinalden alıntı: McLanEquote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmişti
quote:Orijinalden alıntı: osstationquote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmiştiAlıntıları Göster şu resim bulma yarışmasında haydar dümenin siyah saçlı gençlik fotosu istendi o ise eğer hemen bana söyleyin bulunamadı valla
quote:Orijinalden alıntı: osstationquote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmiştiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: osstation quote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmişti kezman bu ya jack'in sakallı haline özenmiş
quote:Orijinalden alıntı: osstationquote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmiştiAlıntıları Göster kezman bu ya.dikkatlice bakın bi
quote:Orijinalden alıntı: PhoenixBurnkezman bu ya.dikkatlice bakın biAlıntıları Göster evet yuzde yuz kezman.
quote:Orijinalden alıntı: PhoenixBurnkezman bu ya.dikkatlice bakın biAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yasayan_ceset kezman bu ya.dikkatlice bakın bi Şaka yapıyorsun inanmammm
quote:Orijinalden alıntı: ASiL35Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ASİL01 Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı emin misin? al sana resmin tamamı
quote:Orijinalden alıntı: emrediciquote:Orjinalden alıntı: ASİL01 Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı emin misin? al sana resmin tamamı Alıntıları Göster yuh yaa tabiki Kezman..