Jack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım.
quote:Orjinalden alıntı: Fırtınam... Jack Shaperd ın sakallı hali gibi olmuş, ama biraz kısaltılmış sakallar sanki soruya cevap olaraksa= kezman sanırım. jackin sakalları daha gür
quote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmişti
şu resim bulma yarışmasında haydar dümenin siyah saçlı gençlik fotosu istendi o ise eğer hemen bana söyleyin bulunamadı valla
quote:Orjinalden alıntı: osstation quote:Orjinalden alıntı: McLanE quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bizim kezman değilmi bu bende ona benzettim Adamlar kendi oyuncularını tanıyamadı quote:Orjinalden alıntı: Jack Shepherd jackin sakalları daha gür Jack'in takma bıyığını söküp çıkarasım gelmişti kezman bu ya jack'in sakallı haline özenmiş
quote:Orjinalden alıntı: ASİL01 Kezman müslüman olmuş hacı olmaya kâbeye gidiyomuş duymadınızmı emin misin? al sana resmin tamamı