transfer olabilir ama buyuk ıhtımal kendı kasmıstır buyuk savaslarda we 60- savaslarında sag tarafa np gelıyor
np transferi
MiLLet kasamadıgı np yi Np transfer dio, Ne adamsınız ya ? Hakkı iLe Savaslarda kasmıstır ? 1 savasta sağ tarafta 3k np kasan adamlar biLiorum!
ne transferi bizim clan ardream clanı herkes 60 ın altında ama gecen ay cogu kiside sembol vardı bu ay bnde yapmaya calısıom ama hayırlısı
Czde +70 tanıdıklarına np kastılıyor sonrada ardreamda hava atıyorlar
Hadi diyelim cz deki arkadaşları bunu kastı np olarak .. ilk önce cz deki adamlarda işaret cıkmazmı ? ardream de işaret cıkarmak cz ye göre dahamı kolay? dahamı az np istiyor ?
np transferinden başka bişi değill
transfer
hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..
transferrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..
%00.01 de ben eklıorum %100 olsun
adam daha ezik bide s işareti kesin transfer kim aldı vs yi:D
Transfersiz S çıkaran 59 lvl arkadaşlar tanıyorum görmeden bilmeden çamur atmayın transfer değil demiyorum ama imkansız değil. Ayın 1inde ezik savaşı denk gelince veya monument kırınca çok rahat çıkarırsın 1 hafta içindede silinir çerçeveli olan kalıcıdır diğerleri yalandır.
ÇamurdaZıplayanKurba'nında dediği gibi yalan diye bişey söyleyemeyiz.Tamam lvl 59 da her babayiğit çıkaramaz o işareti ama imkansızda değil...
%1000 transfer S işareti çıkarmak kolay mı
o adamı tanıyorum oktay o, bizim cafe de oynuor o harfi de birlikte cikardik ben savasta minorcusuydum 5 k üzeri leader kastık ve savasi kazandik. tamamen hakkıyla kasmıstır leader lerin sıfırlandıgı gün l.p yi 2.5 k yapana m harfi 5 k ya galiba da s harfi geLior.
ya hepiniz gerisiniz ben o adamı tanıyorum savasta leader point kasınca oluor diyorum neler konusyonuz ayrıca leader transferi kolay degil birlikte kastık diyorum Offf
waLLa konuyla ilglisi yok kusura baqmayın yazıcam AMA ;