Hadi diyelim cz deki arkadaşları bunu kastı np olarak .. ilk önce cz deki adamlarda işaret cıkmazmı ? ardream de işaret cıkarmak cz ye göre dahamı kolay? dahamı az np istiyor ?
np transferinden başka bişi değill
transfer
hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..
transferrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..
%00.01 de ben eklıorum %100 olsun
adam daha ezik bide s işareti kesin transfer kim aldı vs yi:D
Transfersiz S çıkaran 59 lvl arkadaşlar tanıyorum görmeden bilmeden çamur atmayın transfer değil demiyorum ama imkansız değil. Ayın 1inde ezik savaşı denk gelince veya monument kırınca çok rahat çıkarırsın 1 hafta içindede silinir çerçeveli olan kalıcıdır diğerleri yalandır.
ÇamurdaZıplayanKurba'nında dediği gibi yalan diye bişey söyleyemeyiz.Tamam lvl 59 da her babayiğit çıkaramaz o işareti ama imkansızda değil...
%1000 transfer S işareti çıkarmak kolay mı
o adamı tanıyorum oktay o, bizim cafe de oynuor o harfi de birlikte cikardik ben savasta minorcusuydum 5 k üzeri leader kastık ve savasi kazandik. tamamen hakkıyla kasmıstır leader lerin sıfırlandıgı gün l.p yi 2.5 k yapana m harfi 5 k ya galiba da s harfi geLior.
ya hepiniz gerisiniz ben o adamı tanıyorum savasta leader point kasınca oluor diyorum neler konusyonuz ayrıca leader transferi kolay degil birlikte kastık diyorum Offf
waLLa konuyla ilglisi yok kusura baqmayın yazıcam AMA ;