Şimdi Ara

Bu kişi nasıl işaret çakmıs ? ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim geçen hafta 30 - 59 savaşında cekilmiştir , vs deki kişi 59 lv ...

http://img216.imageshack.us/my.php?image=geldostumzs8.jpg

• transferdir
  • transfer olabilir ama buyuk ıhtımal kendı kasmıstır buyuk savaslarda we 60- savaslarında sag tarafa np gelıyor
  • np transferi
  • MiLLet kasamadıgı np yi Np transfer dio, Ne adamsınız ya ? Hakkı iLe Savaslarda kasmıstır ? 1 savasta sağ tarafta 3k np kasan adamlar biLiorum!
  • ne transferi bizim clan ardream clanı herkes 60 ın altında ama gecen ay cogu kiside sembol vardı bu ay bnde yapmaya calısıom ama hayırlısı
  • Czde +70 tanıdıklarına np kastılıyor sonrada ardreamda hava atıyorlar
  • Hadi diyelim cz deki arkadaşları bunu kastı np olarak .. ilk önce cz deki adamlarda işaret cıkmazmı ? ardream de işaret cıkarmak cz ye göre dahamı kolay? dahamı az np istiyor ?
  • np transferinden başka bişi değill
  • transfer
  • hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..
  • transferrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

hadi m olsa transfer olmiyabilir de bu s yani..%99.99 transfer..

%00.01 de ben eklıorum %100 olsun
  • adam daha ezik bide s işareti kesin transfer kim aldı vs yi:D
  • Transfersiz S çıkaran 59 lvl arkadaşlar tanıyorum görmeden bilmeden çamur atmayın transfer değil demiyorum ama imkansız değil. Ayın 1inde ezik savaşı denk gelince veya monument kırınca çok rahat çıkarırsın 1 hafta içindede silinir çerçeveli olan kalıcıdır diğerleri yalandır.
  • ÇamurdaZıplayanKurba'nında dediği gibi yalan diye bişey söyleyemeyiz.Tamam lvl 59 da her babayiğit çıkaramaz o işareti ama imkansızda değil...
  • %1000 transfer S işareti çıkarmak kolay mı
  • o adamı tanıyorum oktay o, bizim cafe de oynuor o harfi de birlikte cikardik ben savasta minorcusuydum 5 k üzeri leader kastık ve savasi kazandik.
    tamamen hakkıyla kasmıstır leader lerin sıfırlandıgı gün l.p yi 2.5 k yapana m harfi 5 k ya galiba da s harfi geLior.
  • ya hepiniz gerisiniz ben o adamı tanıyorum savasta leader point kasınca oluor diyorum neler konusyonuz ayrıca leader transferi kolay degil birlikte kastık diyorum Offf
  • waLLa konuyla ilglisi yok kusura baqmayın yazıcam AMA ;

KO DÜNYADA TEK ONLİNE OYUN EN İYİSİİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.