Şimdi Ara

Bu Kitabı Hiçbi Yerde Bulamadım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özgürlük yazarları gülüğü kitabı hiçbir sitede satılmıyor bilen varsa söyleyebilirmi satan bi sitede olur linkle e-kitap da olabilir!

• quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

Özgürlük yazarları gülüğü kitabı hiçbir sitede satılmıyor bilen varsa söyleyebilirmi satan bi sitede olur linkle e-kitap da olabilir!

malesef yok arkadaşım
  • Bulunacak gibi degil. Adini yazarini tam yaz bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Freedom Writers Diary adlı kitabı soruyorsun sanırım. Daha sonra Freedom Writers diye filmi çekildi.
    İngilizcesi sadece Amazon.com'da var. Bildiğim kadarıyla Türkçe'ye çevrilmedi... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 5 Aralık 2012; 17:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

The Freedom Writers Diary adlı kitabı soruyorsun sanırım. Daha sonra Freedom Writers diye filmi çekildi.
    İngilizcesi sadece Amazon.com'da var. Bildiğim kadarıyla Türkçe'ye çevrilmedi... ?

aynen onu kastediyorum neyse nasip değilmiş kitap uzun değilse çevittirebilirim kaç sayfa bi bilgin varmı?
  • quote:

quote:

The Freedom Writers Diary adlı kitabı soruyorsun sanırım. Daha sonra Freedom Writers diye filmi çekildi.

aynen onu kastediyorum neyse nasip değilmiş kitap uzun değilse çevittirebilirim kaç sayfa bi bilgin varmı?

Amazon'daki linkten bakara yazıyorum: 292 sayfa

• quote:

quote:

Cevirtebilir misin? Bu is icin cevirmenlerin ne kadar para aldigi hakkinda bir bilgin var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet çevirtebilirim ama profesyonel bi çevirtmene değil üniversitede dil okuyan birine yada üniversite hocasına çevirtebilirim. kitap haline getiremem sadece amatör meraklılarını tatmin edeck kadar.
  • Hey! Bunu görür müsün bilmiyorum ama kitabı bulabileceğim bir yer buldun mu? Ya da yazdığın gibi cevirtebildin mi?

Gördüğünde cevap verirsen çok sevinirim:))

• pdf101.net de vardir yuksek ihtimalle
  • Lale1839 L kullanıcısına yanıt

yapamadım :D beceremedik abi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.